fbpixel

Search icon
Search
Τα forever pieces που αξίζει να αποκτήσετε την Black Friday
THE LOOK

Τα forever pieces που αξίζει να αποκτήσετε την Black Friday

Οι επενδύσεις που θα κερδίσουν μία θέση στη γκαρνταρόμπα σας


Η Black Friday πλησιάζει και ο μόνο τρόπος για να αποφύγουμε τις άσκοπες αγορές που θα μετανιώσουμε αργότερα είναι να επενδύσουμε σε κομμάτια, τα οποία θα μπορούν να έχουν μία θέση στη συλλογή μας για πολλά χρόνια. Άλλωστε, μία από τις μεγαλύτερες τάσεις των τελευταίων σεζόν είναι το έξυπνο shopping, δηλαδή το να ψωνίζουμε λιγότερα αλλά πιο διαχρονικά κομμάτια. Η τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου αποτελεί την ιδανική ευκαιρία να αποκτήσετε ποιοτικά pieces που θα σας συντροφεύουν για πολλά χρόνια ακόμα. 

Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τα κομμάτια που αξίζουν να τα αποκτήσετε τη Black Friday!

Statement coat

360890c5da0bcb5045fe9f28eba2c8cd.jpg

Τα παλτό αποτελούν βασικές προσθήκες της χειμερινή συλλογής. Καθώς αποτελούν καθημερινή επιλογή, η collection μας θα πρέπει να χαρακτηρίζεται από ποικιλία. Δεν υπάρχει κάτι πιο διαχρονικό από ένα maxi coat σε ουδέτερες αποχρώσεις, όπως είναι το μπεζ, το καμηλό, το off white αλλά και οι τόνοι του καφέ. Ταιριάζουν με όλα τα υπάρχοντα κομμάτια, δεν θα θεωρηθούν ποτέ out of fashion και σίγουρα θα σας συνοδέψουν στις day-to-night εμφανίσεις. Βρείτε αυτό που σας αρέσει και σας ταιριάζει και προσθέσετε το στο...καλάθι σας.

Designer bag

316025430-1248910549290306-6856774075058924322-n.jpg
Image source: @leoniehanne

Κάθε γυναίκα που αγαπάει τη μόδα γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει να υπάρχουν στη συλλογή της bags εμβληματικών οίκων. Φυσικά, όταν αναφερόμαστε σε τσάντες σχεδιαστών, εννοούμε και πιο νέων και ανερχόμενων. Όπως και να έχει, η Black Friday αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για να επενδύσετε σε σχέδια που υπό άλλες συνθήκες θα ήταν πιο δύσκολο να τα καταφέρετε. Πριν πάρετε την απόφαση σας σάς προτείνουμε να κάνετε μία ολοκληρωμένη έρευνα και να θέσετε σαν προτεραιότητα τις ανάγκες σας και όχι μόνο τι σας αρέσει.

Black dress

306422106-1169410870660196-5308618295104498051-n.jpg
Image source: @leiasfez

Ένα μαύρο φόρεμα δεν θα θεωρηθεί ποτέ out of fashion. Από τον Yves Saint Laurent και την Coco Chanel μέχρι και σήμερα αποτελεί ίσως το πιο διαχρονικό κομμάτι όλων των εποχών. Απογειώνει την έννοια της κομψότητας και της υψηλής αισθητικής και γι' αυτό καλούμαστε να έχουμε τουλάχιστον ένα σχέδιο στη γκαρνταρόμπα μας. Μπορεί να σταθεί σε όλες τις περιστάσεις και να πάρει τον χαρακτήρα που εσείς επιθυμείτε, ανάλογα με το styling που θα επιλέξετε να δημιουργήσετε. Αν ετοιμάζεστε για shopping therapy την Παρασκευή θα πρέπει να το προσθέσετε στην to buy list σας οπωσδήποτε. Επενδύστε σ' ένα σχέδιο που θα σας κάνει να νιώθετε όμορφα μέσα σ' αυτό και που πιστεύετε ότι θα θέλετε να το φοράτε και τις επόμενες δεκαετίες.

Knee high boots

eb8adb8e55f77d2c02e9224e825f126f.jpg
Image source: @popsugar

Οι μπότες αποτελούν σήμα-κατατεθέν κάθε χειμερινής συλλογής, ανεξαρτήτως στιλ. ηλικίας και προσωπικότητας. Οι flat boots, οι οποίες φτάνουν μέχρι το γόνατο έχουν μετατραπεί σε key ite. Μπορούμε να τις συνδυάσουμε με φορέματα, παντελόνια, leggings αλλά και φούστες, ανάλογα με τα σύνολα που επιθυμούμε να παρουσιάσουμε. Όταν αναφερόμαστε σε παπούτσια και ειδικότερα σε σχέδια που θα φοράμε από το πρωί μέχρι το βράδυ, η ποιότητα θα πρέπει να είναι αδιαπραγμάτευτη. Οι δερμάτινες μαύρες ή καφέ εκδοχές χαρακτηρίζονται από μεγαλύτερη αντοχή στον χρόνο. 

Leather pieces

311630359-420627650052529-7439637752572311871-n.jpg

Το απόλυτο ύφασμα του χειμώνα είναι, χωρίς δεύτερη σκέψη, ένα από τα αγαπημένα των απανταχού fashionistas, οι οποίες δεν θέλουν να το αποχωρίζονται. Το συναντάμε σε όλα τ κομμάτια, από outerwear, παντελόνια, blazers, φούστες και φορέματα και εκτός από το στιλ αναδεικνύουν και τη δυναμική πλευρά του εαυτού μας. Στα πολλά θετικά που έχει συμπεριλαμβάνεται και το γεγονός ότι μας διατηρούν ζεστές ακόμα και τις πιο κρύες ημέρες του χρόνου. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επενδύσετε σε καλή ποιότητας leather pieces, τα οποία θα μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις και τα στάνταρ σας, αλλά και θα μπορούν να μείνουν για χρόνια στη ντουλάπα σας χωρίς να φθαρούν.