fbpixel

Search icon
Search
Τα beauty hacks θα σας βοηθήσουν να φαίνεστε υπέροχες με ένα strapless dress
FACE & BODY

Τα beauty hacks θα σας βοηθήσουν να φαίνεστε υπέροχες με ένα strapless dress

Το δέρμα που φαίνεται είναι και πάλι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος αυτή τη σεζόν


Προηγουμένως, έχουμε μιλήσει για την αποκάλυψη των άκρων μας το καλοκαίρι και έχουμε δει τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να κάνουμε τα πόδια μας να φαίνονται υπέροχα με λίγη extra περιποίηση. Ωστόσο, εκτός από τα άκρα μας, το δέρμα γενικότερα αποτελεί βασικό στοιχείο των εμφανίσεων μας. Είτε επιλέγετε κομμάτια χωρίς τιράντες, είτε χωρίς πλάτη είτε με κοψίματα, το δέρμα που φαίνεται είναι και πάλι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος αυτή τη σεζόν.

Συνεχίστε το scrolling για να ανακαλύψετε τα προϊόντα και τα beauty hacks που πρέπει να γνωρίζετε όταν πρόκειται να νιώσετε καλύτερα με ένα tube top ή ένα sun dress!

Ενδυναμώστε την προετοιμασία σας

snapinstaapp-447563980-1488079398809397-8956664843272175365-n-1080.jpg

Πολλές γυναίκες είναι τόσο προσηλωμένες στη θεραπεία του προσώπου τους που δεν κάνουν ένα βήμα πίσω και δεν εξετάζουν ολόκληρο το σώμα. Δίνουμε τόση βάση στην περιποίηση του προσώπου μας, όμως μόλις "μπούμε" σε ένα στράπλες ή αμάνικο φόρεμα, η υφή του δέρματος στους γυμνούς ώμους και τα χέρια μας δεν συνάδει. Είναι σαν να στρώνεις το τραπέζι σου με όλα τα μαχαιροπήρουνα και τα ποτήρια αταίριαστα!

Για να το διορθώσουν αυτό, οι ειδικοί της Α-list ξεκινούν την προετοιμασία των πελατών τους για το κόκκινο χαλί με ένα εργαλείο ομορφιάς που ενισχύει τα αποτελέσματα μιας καλής ρουτίνας περιποίησης της επιδερμίδας. Αλλά η συνέπεια είναι το κλειδί όταν πρόκειται για τη σύσφιξη του δέρματος (ειδικά στα χέρια), και οι συσκευές με μικρορεύματα βοηθούν στην τόνωση και το περίγραμμα - χρησιμοποιήστε μια πριν από την εκάστοτε εκδήλωση, αφού εφαρμόσετε έναν ορό με βάση το υαλουρονικό οξύ ή το Aloe Vera Gel, για να αποκτήσετε μια λάμψη που θα διαρκέσει όλο το βράδυ. Εξετάστε επίσης το ενδεχόμενο να το συνδυάσετε με μια συσκευή LED: ενώ τα αποτελέσματα ενίσχυσης του κολλαγόνου είναι σωρευτικά, αυτός ο συνδυασμός θα μειώσει την ερυθρότητα και τη φλεγμονή και θα γεμίσει το δέρμα, σε μία μόνο συνεδρία.

Στόχος είναι η υφή, όχι το χρώμα

Όταν πρόκειται για τη δημιουργία μιας απρόσκοπτης εμφάνισης μεταξύ του προσώπου και του άνω μέρους του σώματός σας, το να ταιριάζει η υφή του δέρματος είναι το κλειδί. Η αντιμετώπιση της υφής και του τόνου θα ενισχύσει την ποιότητα του δέρματος. Πράγματι, τα νεκρά κύτταρα του δέρματος αποκολλώνται πολύ πιο αργά όταν φτάνετε κάτω από την κλείδα, οπότε μια σχολαστική απολέπιση σε όλη την περιοχή είναι απαραίτητη - ξεκινήστε γυαλίζοντας το δέρμα στο ντους με ένα scrub πριν από τον καθαρισμό. Να θυμάστε ότι το δέρμα στο ντεκολτέ σας είναι λεπτότερο και έχει λιγότερη ελαστικότητα, οπότε αν είστε επιρρεπείς σε ευαισθησίες, δοκιμάστε ένα ήπιο χημικό απολεπιστικό. 

snapinstaapp-356407975-1459480751464005-5763071498727907540-n-1080.jpg

Μην υποτιμάτε επίσης την επίδραση της σωστής ενυδάτωσης στην υφή του δέρματος: Η πολυεπίπεδη απώλεια υγρασίας γερνάει το δέρμα. Για να το αντιμετωπίσετε αυτό, εφαρμόστε ένα θρεπτικό μείγμα πλούσιων σε θρεπτικά συστατικά σε συνδυασμό με ισχυρές αντιγηραντικές ενώσεις σε υγρό δέρμα.

Προσθέστε μια διακριτική λάμψη

Μια μικρή extra λάμψη στο γυμνό δέρμα μπορεί να έχει το πιο μεταμορφωτικό αποτέλεσμα, αλλά είναι κάτι περισσότερο από το να βάζετε απλά ένα bronzer - πρέπει να είστε στρατηγικοί, οπότε επιλέξτε ένα ελαφρύ λάδι που δίνει μια φυσική λάμψη και όχι προφανές χρώμα. Μπορείτε να αναμείξετε μερικές σταγόνες από ένα λάδι σώματος στο gel υαλουρονικού οξέος σας για ένα φινίρισμα που μοιάζει με λάμψη - χρησιμοποιήστε το Augustinus Bader The Body Oil για να προσθέσετε άμεση λάμψη στις κορυφές των ώμων και κατά μήκος των κλείδων, το οποίο βοηθά στην επιδιόρθωση και τη θρέψη του δέρματος ταυτόχρονα. Αν σας αρέσει λίγο περισσότερο χρώμα, αναμείξτε το Nuxe Multi-Purpose oil σας αντ' αυτού - δίνει μια φυσική, ελαφρώς χρυσή λάμψη που φαίνεται πανέμορφη τόσο στην πραγματικότητα όσο και στις φωτογραφίες!

snapinstaapp-448833455-435998169280540-5213233374974989765-n-1080.jpg


Αντιμετωπίστε το πρήξιμο

Το πρήξιμο δεν αφορά μόνο το κάτω μέρος του σώματος, γι' αυτό αφιερώστε λίγα λεπτά για να βουρτσίζετε το σώμα σας στεγνά - από πάνω μέχρι κάτω - κάθε μέρα πριν το ντους. Ξεβουλώνει τους πόρους κατά τη διαδικασία απολέπισης, βοηθά στην αποτοξίνωση του δέρματός σας αυξάνοντας την κυκλοφορία του αίματος και θα αποστραγγίσει τους λεμφαδένες κάτω από τα χέρια σας. Αν έχετε ευαίσθητο δέρμα, χρησιμοποιήσετε αντί αυτού ένα εργαλείο gua sha για λεμφική αποστράγγιση: Χρησιμοποιώντας μεγάλες κινήσεις, κάντε μασάζ από τον αγκώνα προς τις μασχάλες. Αν έχετε χρόνο, οι ειδικοί προτείνουν επίσης να κάνετε μια θεραπεία λεμφικής αποσυμφόρησης μία φορά την εβδομάδα πριν από κάθε εκδήλωση για βελτιωμένα αποτελέσματα.