fbpixel

Search icon
Search
Summer Loading: Αυτά είναι τα καλύτερα beach clubs στον κόσμο
ESCAPE

Summer Loading: Αυτά είναι τα καλύτερα beach clubs στον κόσμο

Υπέροχα sceneries και υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες


Με αμμουδιές σαν από κινηματογραφικό σκηνικό και απέραντη παραδεισένια θέα, αυτά τα ασυναγώνιστα summer hotspots είναι βέβαιο ότι θα σας εμπνεύσουν για περιπλάνηση στα μελλοντικά σας ταξίδια. Είτε με απόλυτα πολυτελείς υπηρεσίες, είτε προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες κατά τη διάρκεια της περίφημης golden hour του καλοκαιριού, παρακάτω παρουσιάζουμε τα καλύτερα θέρετρα με beach club για να απολαύσετε τον ήλιο - και να τον δείτε να δύει με στιλ...

Six Senses, Ίμπιζα

1.jpg

Η Ίμπιζα, το νησί που παλαιότερα ήταν γνωστό ως ο απόλυτος προορισμός για πάρτι, είναι πλέον διάσημη για την χαλαρή, αναζωογονητική της ατμόσφαιρα, όπως και για τη δυναμική κοινωνική της σκηνή. Και στο Six Senses Ibiza, το οποίο βρίσκεται σε προνομιακή θέση στο βόρειο άκρο του νησιού, με θέα στον εντυπωσιακό κόλπο της Cala Xarraca, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να βιώσουν όλες τις παραπάνω εμπειρίες. Το The Beach Caves του ξενοδοχείου προσφέρει ζωντανή μουσική, wellness experiences, τέχνη και γαστρονομικά ταξίδια, με ένα εκτεταμένο πολιτιστικό ημερολόγιο που αναδεικνύει τοπικά ταλέντα καθώς και παγκόσμια ονόματα, και όπου η μέρα μετατρέπεται σε νύχτα καθώς οι DJs συνοδεύουν το ονειρικό ηλιοβασίλεμα της Ίμπιζα.

La Caseta, Βαρκελώνη

2.jpg

Το La Caseta, το παραλιακό εστιατόριο του Little Beach House του Soho House στη Βαρκελώνη, βρίσκεται σε εκπληκτική θέση στην παραλία Garraf - και δεν χρειάζεται να είστε μέλος για να το επισκεφθείτε. Με μια λιτή γοητεία (ο σχεδιασμός είναι εμπνευσμένος από τα παραθαλάσσια σπίτια Les Casetes της δεκαετίας του 1920 στο Garraf, τα οποία είναι μοναδικά στην περιοχή), ένα μενού που υπερασπίζεται την τοπική κουζίνα και τα προϊόντα που προέρχονται από κοντινές φάρμες, καθώς και events που περιλαμβάνουν γευσιγνωσίες, ζωντανή μουσική, yoga, διαλογισμό και paddleboarding - αυτό το μέρος έχει όλα όσα θα μπορούσατε να επιθυμείτε από μια μέρα - ή μια βραδιά - δίπλα στη θάλασσα.

La Réserve à la Plage, Saint Tropez

342204484-762261358937530-4043248815164830463-n.jpg

Για απαράμιλλη αίγλη και κομψότητα, η Γαλλική Ριβιέρα διαθέτει άφθονα και από τα δύο χαρακτηριστικά, όπως το La Réserve à la Plage σε στιλ καμπάνας - το ιδιωτικό παράρτημα του ξενοδοχείου La Réserve Ramatuelle - στην παραλία Pampelonne. Σχεδιασμένο από τον μύθο Philippe Starck, με κομψά τραπέζια και σεζλόνγκ που απλώνονται στην άμμο και τη θάλασσα, αντανακλά την ομορφιά και τη γοητεία του περιβάλλοντος του St Tropez, μαζί με ένα μεσογειακό μενού.

Beach Rouge, Grand Baie, Μαυρίκιος

3.jpg

Στη ναυαρχίδα των LUX* Resorts & Hotels στον Μαυρίκιο, το Beach Rouge, το signature beach-club concept της μάρκας, έχει σχεδιαστεί άψογα από την Kelly Hoppen και σερβίρει ένα φρέσκο και τοπικό μενού από το πρωί μέχρι το βράδυ. Καταλαμβάνοντας έναν ήσυχο χώρο στην άκρη του νερού, προσφέρει ένα υπέροχα γαλήνιο σημείο για κολύμπι, ανεξαρτήτως εποχής. Επίσης, το όνομά του είναι εμπνευσμένο από την εντυπωσιακή κόκκινη απόχρωση που φωτίζει το club κατά το ηλιοβασίλεμα, ενώ πλήθος κόσμου συγκεντρώνεται για να απολαύσει τον resident DJ.

One&Only, Portonovi, Μαυροβούνιο

4.jpg

Στο Portonovi, το πρώτο ευρωπαϊκό φυλάκιο της One&Only, το οποίο διαθέτει μια πληθώρα εξαιρετικών τοπίων στον κόλπο του Κότορ στην Αδριατική Ριβιέρα, το Tapasake Club είναι η καρδιά του θέρετρου. Αυτό το εστιατόριο δίπλα στην πισίνα και το κοινωνικό aqua bar αποτελεί ένα ζωντανό meeting place για να απολαύσετε το ονειρικό σκηνικό της ακτογραμμής του Μαυροβουνίου και προσφέρει ένα απολαυστικό fusion μενού με πιάτα εμπνευσμένα από την Ιαπωνία, για να απολαύσετε, συμπεριλαμβανομένων τοπικών θαλασσινών λιχουδιών.

Κεντρική φωτογραφία: One&Only, Portonovi, Μαυροβούνιο

Πηγή: net-a-porter.com