fbpixel

Search icon
Search
Travel & Leisure: Τα 4 νησιά που προτείνει για το ιδανικό ταξίδι του μέλιτος στην Ελλάδα
TRAVEL

Travel & Leisure: Τα 4 νησιά που προτείνει για το ιδανικό ταξίδι του μέλιτος στην Ελλάδα

Τα φώτα στρέφονται ξανά στη χώρα μας!


Δεν αποτελεί μυστικό, το γεγονός ότι η Ελλάδα θεωρείται ένας από τους πιο ιδανικούς summer προορισμούς. Δεν αποτελεί μυστικό, το γεγονός ότι η χώρα μας περιλαμβάνει πολλά, διαφορετικά, must-visit νησιά, που κάθε χρόνο αποτελούν πόλο έλξης για visitors από κάθε γωνιά του κόσμου. Αυτή τη φορά, το κορυφαίο περιοδικό «Travel and Leisure» στρέφει την προσοχή του σε αυτήν και ξεχωρίζει τα 4 νησιά, που συνιστούν ιδανική επιλογή για ένα iconic ταξίδι του μέλιτος στην Ελλάδα.

Πανέμορφα μέρη, ιδιαίτερο σκηνικό!

Τhe article

Το «Travel and Leisure» κάνει focus στην Ελλάδα και δεδομένου ότι μπαίνουμε πλέον σε μία περίοδο με πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις, αλλά και μυστήρια, προτρέπει τα ζευγάρια να επιλέξουν τη χώρα μας για το ταξίδι του μέλιτος και πιο συγκεκριμένα, τέσσερα λαμπερά νησιά. «Σίγουρα, ο κατάλογος είναι ατελείωτος όσον αφορά στους ιδανικούς προορισμούς για μήνα του μέλιτος, αλλά ένας παραμένει στην κορυφή της λίστας κι αυτή είναι η Ελλάδα. Χάρη στον λαμπερό ήλιο, τα πολιτιστικά αξιοθέατα, τη γαστρονομία και την υπερβολικά ρομαντική θέα της, η Ελλάδα είναι ένα διαχρονικά αγαπημένο μέρος όταν πρόκειται για μήνα του μέλιτος. Είστε έτοιμοι να κάνετε την απόδρασή σας στη μεσογειακή χώρα;», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο συγκεκριμένο άρθρο και τα νησιά που πρωταγωνιστούν, είναι η Μήλος, η Μύκονος, η Τήνος και η Κρήτη.

Τhe islands

Μήλος

shutterstock-1460283452.jpg

«Η Μήλος είναι ένα νησί που διαφέρει σημαντικά από τα άλλα. Είναι το απόλυτο prime place για τον μήνα του μέλιτος. Είναι μικρή σε έκταση, οπότε δε χρειάζεται να διαθέτει κανείς αμάξι, προκειμένου να γνωρίσει από κοντά όλα τα σημεία της. Οι δρόμοι του νησιού είναι πολύ στενοί και πραγματικά αξίζει να βρεθείτε σε όλες τις παραλίες του, ολοκληρώνοντας την κάθε ημέρα σας με ένα ποτήρι κρασί μαζί με θαλασσινούς μεζέδες», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο συγκεκριμένο άρθρο για τη Μήλο. Θεωρείται ένα από τα πιο όμορφα και ιδιαίτερα νησιά των Κυκλάδων, με τις εντυπωσιακές παραλίες να αποτελούν σήμα κατατεθέν της. Είναι ο πιο κατάλληλος προορισμός για ήρεμες διακοπές, με τα σεληνιακά τοπία και τις χρυσαφένιες αμμουδιές να συνθέτουν ένα σκηνικό σπάνιας ομορφιάς, ιδανικό για ερωτευμένα ζευγάρια με ρομαντική διάθεση.

Μύκονος

shutterstock-510889714.jpg

Θα μπορούσε να λείπει από μία τέτοια λίστα, η κοσμοπολίτικη Μύκονος; Το πανέμορφο, αυτό, νησί των Κυκλάδων, μονοπωλεί το ενδιαφέρον κάθε χρόνο τέτοια εποχή και το iconic περιοδικό αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το μικροσκοπικό αυτό νησί διαθέτει πολλές διαφορετικές επιλογές. Τα ζευγάρια που αγαπούν τα πάρτι, πρέπει να επιλέξουν τη Μύκονο για αυτό το ταξίδι. Τα ψώνια στα Ματογιάννια κι η διαμονή σε μερικά από τα πια κομψά ξενοδοχεία της Ευρώπης είναι ένας ακόμη λόγος, για να επιλέξουν τη Μύκονο». Το νησί των ανέμων, είναι super δημοφιλής προορισμός για κοσμοπολίτικες διακοπές και τα συνδυάζει όλα με τον πιο μαγικό τρόπο, με τη ζωντανή ατμόσφαιρα, αλλά και τις μαγευτικές παραλίες του να δημιουργούν το κατάλληλο περιβάλλον για κάθε ζευγάρι.

Τήνος

shutterstock-773330314.jpg

«Η Τήνος είναι ένα από τα πιο εύκολα προσβάσιμα νησιά. Το νησί είναι γνωστό ως η "πνευματική καρδιά της Ελλάδας" χάρη στις επιβλητικές εκκλησίες και τις θρησκευτικές γιορτές του. Δεν είναι τόσο γνωστό στους τουρίστες, αλλά αυτή είναι η πραγματική ομορφιά του. Είναι ένα από τα αγαπημένα των Ελλήνων για σύντομες αποδράσεις», αναφέρεται για την πανέμορφη, Τήνο. Δεν είναι ένα νησί που έχει αρκετή λάμψη, δεν είναι ένα νησί με κοσμοπολίτικο χαρακτήρα. Είναι όμως ένας εξαιρετικά δημοφιλής summer προορισμός, που μπορεί να σαγηνεύσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς visitors. Βρίσκεται στις Βόρειες Κυκλάδες, ανάμεσα στην Άνδρο και τη Μύκονο και προσφέρεται για απόλυτη χαλάρωση, με φόντο όμορφα τοπία, ενώ η πλούσια παράδοσή της, αλλά και τα γραφικά χωριά αποτελούν σήμα κατατεθέν της.

Κρήτη

shutterstock-603308465.jpg

Last but not least, μία θέση σε αυτή τη λίστα έχει -φυσικά- η Κρήτη. «Είναι το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας κι ένα μέρος που μπορεί να προσφέρει πολλά σε όσους καταφθάνουν σε αυτό. Στην Κρήτη, οι νεόνυμφοι μπορούν πάντα να μείνουν απασχολημένοι, απολαμβάνοντας ένα γεύμα σε εστιατόρια παγκόσμιας κλάσης, κολυμπώντας στα καταγάλανα νερά, κάνοντας ψώνια, κάνοντας πεζοπορία και πολλά-πολλά άλλα. Πηγαίνετε να εξερευνήσετε τα αρχαία μνημεία και τα παραδοσιακά χωριά της για μέρες ή ακόμα και εβδομάδες για έναν μήνα του μέλιτος που ίσως θα θελήσετε να κρατήσει για πάντα», σημειώνει το «Travel and Leisure», για τη μαγευτική, Κρήτη. Διακοπές σε ένα από τα πιο hot νησιά της Ελλάδας, σημαίνει μπάνιο στις ομορφότερες παραλίες, πεντανόστιμο φαγητό και χαλάρωση σε παρθένα τοπία, με τους visitors να δημιουργούν αμέσως μία ιδιαίτερη σχέση μαζί της...