fbpixel

Search icon
Search
Sharon Stone: Μας συστήνει την πρώτη ατομική της έκθεση στο Los Angeles
LIFE & CAREER

Sharon Stone: Μας συστήνει την πρώτη ατομική της έκθεση στο Los Angeles

Τα συναισθήματα γύρω από την ουσία της αποβολής και η επιστροφή της στην εικαστική δημιουργία


Μια διαδικασία βαθιάς εσωτερικής αναζήτησης και επαναπροσδιορισμού. Αυτό είναι το νόημα, το οποίο χάρισε ξανά η εικαστική δημιουργία στη Sharon Stone"Ζωγράφιζα και ζωγράφιζα και ζωγράφιζα και ξαναβρήκα τον εαυτό μου. Ξαναβρήκα την καρδιά μου. Ξαναβρήκα το κέντρο μου", όπως η ίδια έχει αποκαλύψει. Για δεκαετίες, όπως η ίδια αποκαλύπτει, οι άνθρωποι της έλεγαν να "μείνει στα δικά της κυβικά και σε όσα της ταίριαζαν, κάτι που δεν την έβρισκε σύμφωνη. "Πώς ξέρετε ότι η ζωγραφική δεν είναι κάτι που πραγματικά προορίζονται για μένα" απαντούσε. Οι αυστηροί περιορισμοί της πανδημίας την έκαναν να θυμηθεί ξανά την παιδική αγάπη της για τη ζωγραφική και τα πολύτιμα οφέλη, τα οποία πάντα της χάριζε. Όπως αναφέρει το The Art Newspapaer: "Όταν ξεκίνησε η πανδημία, η Stone βρέθηκε κολλημένη στο σπίτι όπως όλοι οι άλλοι. Ένας φίλος την άκουσε να λέει ότι ήθελε να ζωγραφίσει ξανά και της έστειλε ένα σετ ζωγραφικής για ενήλικες. "Αγόρασα αληθινά πινέλα και άρχισα να ανακτώ τον έλεγχό μου, τις κινήσεις των πινέλων μου", αναφέρει η ίδια. Στην αρχή ζωγράφιζε στην κρεβατοκάμαρά της, αλλά στη συνέχεια έστησε ένα στούντιο στο κτήμα της και τώρα ζωγραφίζει κάθε μέρα που μπορεί". 

snapinstaapp-316586896-1133450497375570-3176792243878855247-n-1080-1.jpg
@sharonstone

Η ίδια εξέλιξε το ζωγραφικό της ταλέντο και συνέχισε ακάθεκτη να δημιουργεί με τελική διαδρομή την πρώτη ατομική της έκθεση "Shedding" στην Allouche Gallery του Los Angeles. Ο τίτλος της παραπέμπει σε όλα τα είδη αποβολής, συμπεριλαμβανομένης της απώλειας, όπως εκείνη έχει παραδεχθεί. Οι αποχωρισμοί, με τους οποίους ήρθε αντιμέτωπη, ήταν πολλοί και διαφορετικοί, οι οποίοι ξεκινούν από το Hollywood και αφορούν και στην οικογένειά της. "Έχασα την οικογένειά μου -την κινηματογραφική μου οικογένεια- έχασα την προσωπική μου οικογένεια, πολλά μέλη της οικογένειάς μου πέθαναν", λέει. "Ο αδελφός μου έπαθε καρδιακή προσβολή και ο 11 μηνών γιος του πέθανε από θάνατο σε κούνια, η νονά μου πέθανε και η γιαγιά μου πέθανε", έχει μοιραστεί. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο πίνακάς της με τίτλο "The River", ο οποίος δημιουργήθηκε το 2022 μετά το θάνατο του 11 μηνών ανιψιού της. Σε πρώτο πλάνο βρίσκονται ψηλά καλάμια και ένα ποτάμι που κυλάει στο βάθος προς έναν ουρανό στον οποίο επιπλέουν κόκκινα φεγγάρια. "Έκανα αυτόν τον πίνακα για το ταξίδι μας και το ταξίδι του", όπως έχει δηλώσει. 

snapinstaapp-336069871-593042545773962-2891406746258277746-n-1080.jpg

Στα εγκαίνια της έκθεσής της, τα οποία πραγματοποιήθηκαν στις 15 Μαρτίου, η ίδια έκλεψε τις εντυπώσεις, χάρη στο πλατύ της χαμόγελο, καθώς αντάμωσε διαχρονικούς της φίλους, ανάμεσά τους και η διάσημη ηθοποιός, Jamie Lee Curtis. Η Allouche Gallery, προχώρησε στην ανάρτηση των σχετικών φωτογραφιών στα social media, συνοδεύοντάς τους με τη λεζάντα: "Χθες το βράδυ γιορτάσαμε τις πολύχρωμες εκφράσεις της Sharon Stone με τη δεξίωση των εγκαινίων της έκθεσης SHEDDING στη γκαλερί Allouche του Los Angeles. Είναι τιμή μας να συμμετέχουμε στην πρώτη έκθεση της Sharon Stone, η οποία περιλαμβάνει ζωντανά τοπία και ευάλωτες αφαιρέσεις. Ελάτε να την δείτε αυτοπροσώπως στην γκαλερί μας που βρίσκεται στη διεύθυνση 2685 S La Cienega Blvd. Σας ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν σε μια τόσο ξεχωριστή βραδιά και συγχαρητήρια και πάλι στη Sharone Stone".

Ανακαλύψτε στη gallery μερικούς από τους πιο χαρακτηριστικούς της πίνακες...

Info: Allouche Gallery, 2685 S La Cienega Blvd, Los Angeles. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 7 Απριλίου. 

Source: The Arts Newspaper