fbpixel

Search icon
Search
Sharon Stone: Η συγκλονιστική εξομολόγηση και το μήνυμα σε όλες τις γυναίκες
PEOPLE & MOMENTS

Sharon Stone: Η συγκλονιστική εξομολόγηση και το μήνυμα σε όλες τις γυναίκες

Δύσκολες στιγμές για την ηθοποιό, που μοιράστηκε τη δική της εμπειρία


Είναι μία γυναίκα που σε κάθε της εμφάνιση, μαγνητίζει τα βλέμματα. Διαθέτει μία ισχυρή προσωπικότητα, είναι πάντα εντυπωσιακή. Η Sharon Stone -ωστόσο- αυτή τη φορά μας δείχνει την άλλη της πλευρά, την ευάλωτη, την ανθρώπινη, την καθημερινή. Η γνωστή ηθοποιός του Hollywood, μέσα από ένα post στα social media, μίλησε για τον ινομυωματώδη όγκο που εντοπίστηκε στο σώμα της, αλλά και τη λανθασμένη αρχική ιατρική εκτίμηση, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να υποβληθεί σε αχρείαστη χειρουργική επέμβαση. Τα λόγια της έχουν τη δική τους σημασία, όπως και το μήνυμα που θέλησε να στείλει σε όλες τις γυναίκες.

Δύσκολη στιγμή για την ηθοποιό!

Το πρόβλημα και το μεγάλο ταξίδι

shutterstock-203640418.jpg

Η Sharon Stone θέλησε να μοιραστεί τη δική της εμπειρία κι εξήγησε όλα όσα μεσολάβησαν, μέχρι να πάρει στα χέρια της σωστή διάγνωση. Όλα ξεκίνησαν, όταν -αρχικά- απευθύνθηκε σε έναν γιατρό, ο οποίος τη διαβεβαίωσε πως δεν είχε κάτι σημαντικό κι εμφανίστηκε καθησυχαστικός. Ωστόσο, η ηθοποιός αντιμετώπιζε πολύ ισχυρούς πόνους που δεν μπορούσε να αντέξει και τελικά, πήρε την απόφαση να επισκεφθεί έναν διαφορετικό ειδικό, προκειμένου να πάρει μία δεύτερη γνώμη. Έτσι, μέσα από τις εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε πως η διάσημη ηθοποιός είχε ένα μεγάλο ινομύωμα, το οποίο έπρεπε να αφαιρέσει άμεσα, με την κίνησή της αυτή να αποδεικνύεται σωτήρια. Η Stone, έχει μπροστά της ένα διάστημα περίπου έξι εβδομάδων, προκειμένου να αναρρώσει πλήρως και σταδιακά να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της, ωστόσο, εμφανίστηκε έτοιμη να δώσει ό,τι μπορεί και να παλέψει, για να ξεπεράσει κι αυτόν τον κίνδυνο.

«Μόλις είχα μία ακόμη λανθασμένη διάγνωση και μία λανθασμένη επέμβαση. Με τον πόνο να επιδεινώνεται, ζήτησα δεύτερη γνώμη. Τελικά, είχα ένα μεγάλο ινομύωμα που έπρεπε να αφαιρεθεί», ανέφερε η διάσημη ηθοποιός και πρόσθεσε: «Θα βρίσκομαι σε περίοδο ανάρρωσης για 4 με 6 εβδομάδες ακόμα. Ευχαριστώ για τη φροντίδα. Είναι όλα καλά». Φυσικά, από την πρώτη στιγμή, η Stone δέχθηκε δεκάδες μηνύματα στα social media της, με τον κόσμο να στέκεται στο πλευρό της σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και να εκφράζει την στήριξη και την αλληλεγγύη του, με την ηθοποιό από τη μεριά της να μην κρύβει τη συγκίνησή της για όλα αυτά. Πολλοί έχουν την τάση να θεωρούν πως οι γνωστοί celebrities δεν αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, αλλά η αλήθεια και τα γεγονότα, έρχονται για μία ακόμη φορά να τους διαψεύσουν...

Η δεύτερη μάχη και το σπουδαίο μήνυμα

titlo-P01fv.jpg

Η Sharon Stone δεν καλείται για πρώτη φορά στη ζωή της να αντιμετωπίσει ένα τέτοιο πρόβλημα υγείας. Είναι μία γυναίκα-μαχήτρια, μία γυναίκα που ξέρει να παλεύει, σιωπηλά και φανερά και δε λυγίζει εύκολα. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός περνάει κάτι ανάλογο, καθώς όπως αποκάλυψε στην αυτοβιογραφία της "The Beauty of Living Twice", είχε υποβληθεί το 2001 σε αφαίρεση καλοήθους όγκου από το στήθος της, ενώ την ίδια χρονιά είχε υποστεί εγκεφαλικό και εγκεφαλική αιμορραγία, κάτι που την κράτησε για αρκετά χρόνια εκτός. Παράλληλα, στο παρελθόν η Stone ανέφερε σε συνέντευξή της πως έχει κάνει εννιά αποβολές στη ζωή της, νούμερο που προφανώς προκαλεί σοκ. «Έχω χάσει εννιά παιδιά από αποβολές. Δεν είναι λίγο. Σωματικά και συναισθηματικά νιώθουμε ότι είναι κάτι που πρέπει να το περάσουμε μόνες και κρυφά και αυτό συνοδεύεται από μια αίσθηση αποτυχίας», είχε εξηγήσει.

Αυτή τη φορά -ωστόσο- δε μίλησε απλά για να μοιραστεί το δικό της πρόβλημα. Δεν μίλησε απλά για να εξηγήσει τους λόγους, για τους οποίους θα μείνει για λίγο εκτός, κάνοντας focus στην υγεία της. Θέλησε να στείλει το δικό της, ηχηρό, μήνυμα σε όλες τις γυναίκες, απευθύνθηκε σε όλες αυτές που αντιμετωπίζουν συγκεκριμένα ζητήματα και δεν επισκέπτονται κάποιον ειδικό, τονίζοντας πως πολύ σημαντική είναι και μία δεύτερη γνώμη σε κάθε περίπτωση. «Απευθύνομαι στις γυναίκες ειδικά: Ζητήστε δεύτερη γνώμη! Μπορεί να σας σώσει τη ζωή!», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της. Δεν είναι -σίγουρα- μία εύκολη στιγμή για την ίδια, αλλά έστω κι έτσι, προσπαθεί να λειτουργήσει σαν πρότυπο και να συμβουλεύσει όποιον/α βρίσκεται σε αντίστοιχη θέση. «Το δωμάτιο ήταν τόσο σιωπηλό. Όταν το δωμάτιο είναι τόσο σιωπηλό και κανείς δεν τρέχει προσπαθώντας να φτιάξει ό,τι χάλασε σε σένα, τότε καταλαβαίνεις πόσο κοντά βρίσκεσαι στον θάνατο και πόσο σοβαρά είναι όλα», είχε πει χαρακτηριστικά, μιλώντας για τις προηγούμενες επεμβάσεις της. Αυτή τη φορά, δε φαίνεται πως πρόκειται για κάτι τόσο σοβαρό, όμως καλείται να παλέψει ξανά. Ξέρει πως να το κάνει και θέλει να δείξει το δρόμο και σε όλες εμάς...