fbpixel

Search icon
Search
Saint Valentin à Paris: Τα ultra-lux ξενοδοχεία στο ερωτικό Παρίσι
SAINT VALENTINE

Saint Valentin à Paris: Τα ultra-lux ξενοδοχεία στο ερωτικό Παρίσι

Ταξιδέψτε σε ονειρικά μέρη, έστω και νοερά...


Η πιο ερωτική πόλη του κόσμου, το Παρίσι γίνεται η σημερινή ημέρα έμπνευσής μας. Τα πιο luxurious και συνάμα ρομαντικά ξενοδοχεία στην Πόλη του Φώτος αξίζουν μια ειδική αναφορά αυτήν την ημέρα. Εκτός από υπέροχα δωμάτια με θέα, δείπνα υπό το φως των κεριών και custom-made υπηρεσίες μασάζ, αυτά τα παριζιάνικα ξενοδοχεία προσφέρουν μια τέλεια αφορμή για να κλείστε από σήμερα το επόμενο ταξίδι σας. Ατμοσφαιρικά σκηνικά που σαγηνεύουν καθώς και services υψηλών προδιαγραφών -είστε δεν είστε ερωτευμένος- επιβάλλουν να κάνετε ένα ρομαντικό -έστω και νοερό προς το παρόν- check in σε αυτά! 

Bulgari Hôtel Paris

bulgari.jpg

Μακριά από τα μεγαθήρια παλάτια με τους ατελείωτους διαδρόμους, το Bulgari Hôtel, που μόλις άνοιξε, ακολουθεί τη φιλοσοφία ενός οικείου χώρου, του οποίου η ζεστή ατμόσφαιρα θυμίζει εκείνη του Μιλανέζου προκάτοχό του. Σήμερα, το ξενοδοχείο του διάσημου οίκου προσφέρει ειδικό μενού για την περίσταση, που συνδυάζει ένα μαριναρισμένο λαβράκι με χαβιάρι Oscietra, vitello tonnato και ένα παγωτό ricotta και βατόμουρο, όλα συνοδευόμενα από ένα ποτήρι Dom Pérignon, που σερβίρεται κατά την άφιξη. Το συν; Στο τέλος κάθε γεύματος ένα ζευγάρι θα φύγει με μια θεραπεία spa για δύο. Φυσικά, το Bulgari Hôtel Paris φαντάζει υπέροχα καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, με φανταστική θέα, σύγχρονο design και υπηρεσίες που θα σας κάνουν να ερωτευτείτε ξανά όποια μέρα του χρόνου και αν το επιλέξετε!

Δείτε το εδώ

L'Hôtel des Académies et des Arts

1-tHxmu.jpg

Τι πιο ρομαντικό από το να κατευθυνθείτε προς την περιοχή Saint-Germain-des-Prés για να γιορτάσετε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ή όποια άλλη ρομαντική επέτειο επιθυμείτε; Το Hôtel des Académies et des Arts που εγκαινιάστηκε πρόσφατα, επαναπροσδιορίζει τη «ζεστή» ατμόσφαιρα ενός artistic ιδιωτικού σπιτιού. Διοργανώστε ένα δείπνο σε απόσταση αναπνοής από το Petit Bouillon Vavin και απολαύστε ένα πρωινό με θέα στις γραφικές στέγες του Παρισιού.

Δείτε το εδώ.

Mandarin Oriental

mandarin.jpg

Κατά την περίοδο του Άγιου Βαλεντίνου και συγκεκριμένα μέχρι αύριο, το Mandarin Oriental προσφέρει στους ερωτευμένους σουίτα με θέα στο παριζιάνικο παλάτι, ενώ λαμβάνουν ένα μπουκάλι σαμπάνια Louis Roederer, ένα μπουκέτο με λουλούδια από το Les Couronnes de Victoire, πρωινό στο κρεβάτι, δείπνο με custom-made menu από τον σεφ Thierry Marx, αλλά και μια θεραπεία duo spa. Παρόλα αυτά, μπορείτε να απολαύσετε τις θεραπείες spa και μασάζ οποιαδήποτε στιγμή επισκεφτείτε το παριζιάνικο ξενοδοχείο ενώ έχετε τη δυνατότητα να γευτείτε τις υπέροχες sur mesure γεύσεις του Thierry Marx anytime!

Δείτε το εδώ

La Réserve Paris

u9a3189.jpg

Το πιο παριζιάνικο cozy hotel, το La Réserve Paris προσελκύει ερωτευμένους επισκέπτες καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Από το spa του, ντυμένο στα κόκκινα, να δοκιμάσετε ένα χαλαρωτικό όσο και καταπραϋντικό μασάζ, που μπορείτε να επιλέξετε ως ζευγάρι. Στη συνέχεια, μην παραλείψετε να δοκιμάσετε την κορυφαία κουζίνα του σεφ Jérôme Banctel, ενώ στους εκλεπτυσμένους χώρους, «ντυμένους» από κόκκινο βελούδο θα ζήσετε αξέχαστες στιγμές στην καρδιά του Παρισιού.

Δείτε το εδώ.

Κεντρική Φωτογραφία: La Réserve Paris