fbpixel

Search icon
Search
FASHION NEWS

Emily in Paris: Γνωρίζετε ποιο είναι το ελληνικό brand που «κρύβεται» πίσω από τα γυαλιά ηλίου της σειράς;

Τα εντυπωσιακά designs που κέρδισαν τις εντυπώσεις


Emily in Paris: Γνωρίζετε ποιο είναι το ελληνικό brand που «κρύβεται» πίσω από τα γυαλιά ηλίου της σειράς;

Δεν χρειάστηκε πολύς καιρός για να γίνει μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές του Netflix. Ήδη από τα πρώτα επεισόδια της πρώτης σεζόν, έναν χρόνο πριν, το Emily in Paris κέρδισε την προσοχή όλων των fashion lovers -κι όχι μόνο. Οι λόγοι που αγαπήθηκε, πολλοί, κι ένας από αυτούς είναι σίγουρα η μόδα που παρουσιάζεται, με τα high brands να κάνουν συνεχώς την εμφάνιση τους με τα πιο εντυπωσιακά τους κομμάτια. Το ελληνικό στοιχείο δεν θα μπορούσε να λείπει από μία τεραστία επιτυχία σαν κι αυτήν, γεγονός που μας κάνει ακόμα πιο περήφανους.

ZEUS & ΔΙΟΝΕ goes to Paris!

270144409-4741972199193148-2705958566368366918-n.jpg

Η Zeus + Dione με μεγάλη χαρά ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Viacom CBS Consumer Products, με μια συλλογή για τη δημοφιλή σειρά των MTV Entertainment Studios, Emily in Paris. Η συλλογή κυκλοφόρησε στις 22 Δεκεμβρίου, με την πρεμιέρα της 2ης σεζόν της σειράς, που προβάλλεται από τη διαδικτυακή πλατφόρμα του Netflix. Το ονειρεμένο lifestyle αυτής της άκρως fashionable σειράς γίνεται πλέον προσιτό, καθώς brands, ανάμεσά τους και η ZEUS+ΔIONE, σχεδιάζουν δημιουργίες, εμπνευσμένες από τη σειρά, οι οποίες μοιάζουν σα να βγήκαν από τους πολυσύχναστους δρόμους του Παρισιού.

Τα εντυπωσιακά γυαλιά ηλίου που δημιουργήθηκαν για τη σειρά, ταιριάζουν να φορεθούν με φόντο το L'Avenue στη Λεωφόρο Montaigne κατά τη διάρκεια ενός μεσημεριανού γεύματος, χαζεύοντας τους περαστικούς. Όπως, λοιπόν, η Emily ανακαλύπτει τις πολύπλευρες πτυχές της γοητείας του Παρισιού, έτσι και οι θαυμαστές της θα ανακαλύψουν την πολυτέλεια και τις εμπνευσμένες από την ελληνική κληρονομιά γραμμές, της ZEUS+ΔIONE.

The Capsule Collection 

camille-emily-in-paris-outfits-2-879x1024.jpg

Η capsule συλλογή γυαλιών ηλίου ZEUS & ΔΙΟΝΕ αποτελείται από 8 διαφορετικά και άκρως εντυπωσιακά designs που κάθε γυναίκα επιθυμεί να έχει στην γκαρνταρόμπα της, ανεξαρτήτως χαρακτήρα και στιλ. Κυκλοφορεί στο Saks.com και στο ZEUS+ΔIONE.com, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής. Το Netflix.shop θα έχει επίσης μια επιλογή από τα κομμάτια της collection προς πώληση, την περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας προβάλλεται η σειρά. 

emily3-1.jpg


Σε περίπτωση που είχατε ξεχωρίσει ήδη το Emily in Paris, τώρα έχετε ακόμα έναν λόγο να το λατρέψετε λίγο περισσότερο. Δημιουργήστε κι εσείς τα μοναδικά σύνολα της σειράς με τα αυθεντικά κομμάτια, όπως τα γυαλιά ηλίου του διάσημου ελληνικού brand, ZEUS & ΔΙΟΝΕ και νιώστε έστω και για λίγο ότι περπατάτε στους δρόμους της Πόλης του Φωτός και βιώνετε την ομορφιά και την ανεμελιά που χαρίζει το Παρίσι. Έτσι κι αλλιώς... Paris is always a good idea! Έστω και νοερά!