fbpixel

Search icon
Search
Γυαλιά ηλίου: Τα σχέδια του χειμώνα που θα γίνουν ο μεγαλύτερος «σύμμαχος» της γκαρνταρόμπας σας
THE LOOK

Γυαλιά ηλίου: Τα σχέδια του χειμώνα που θα γίνουν ο μεγαλύτερος «σύμμαχος» της γκαρνταρόμπας σας

Τα Max Mara Fall/Winter 2021 sunglasses αντλούν έμπνευση από γυναίκες που ανατρέπουν τα δεδομένα


Εμβληματικά, κομψά, σαγηνευτικά. Άραγε, υπάρχει κάποιο άλλο αξεσουάρ που να έχει τη δυναμική να αναβαθμίσει ένα σύνολο, όπως ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου; Μπορεί να πει κανείς ότι μια προσεγμένη εμφάνιση βασίζεται στα παπούτσια, τα μαλλιά ή ακόμα και το σωστό κραγιόν, ωστόσο η δύναμη που προσφέρει ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου αλλάζει καθημερινά το «παιχνίδι» της μόδας. Οποιαδήποτε και αν είναι η διάθεσή σας, χαμηλών τόνων ή πιο πληθωρική, οποιοδήποτε και αν είναι το στιλ σας, μινιμαλιστικό ή μαξιμαλιστικό, τα γυαλιά ηλίου αποτελούν τον μεγαλύτερο σύμμαχο της συλλογής σας.

Γιορτάζοντας 70 χρόνια στο επίκεντρο κάθε γυναικείας γκαρνταρόμπας, η πραγματική πρωταγωνίστρια στην κολεξιόν της Max Mara, είναι η ίδια η γυναίκα που τη φοράει. Ανά τις δεκαετίες, η δύναμή της έχει εξελιχθεί σε μια αδιαμφισβήτητη «νίκη» -δημιουργεί επιχειρήσεις, καλλιεργεί ταλέντα, θέτει ατζέντες και οδηγεί την αλλαγή. Το στιλ αυτής της γυναίκας: εκλεπτυσμένο και ανεπιτήδευτο, με στόχο να καλύψει τις ανάγκες της. Όπως ακριβώς και τα νέα γυαλιά ηλίου της Max Mara.

max-mara.jpg

Η συλλογή για το Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021 αντλεί έμπνευση από γυναίκες που ανατρέπουν τα δεδομένα. Ο σχεδιασμός της έχει αναφορές από την κλασική βρετανική αισθητική, σε συνδυασμό με μία αλάνθαστη ιταλική «επίγευση». Τα γυαλιά ηλίου αποτελούν σημαντικό κομμάτι του κάθε συνόλου της, αναδεικνύοντας μια δυναμική φόρμα κι έναν εκκεντρικό σκελετό που δεν βαραίνει, αλλά συμβάλλει σε μια εμφάνιση που ξεχωρίζει.

max-mara-2.jpg
Ένα καινούριο ζευγάρι γυαλιών ηλίου μπορεί κυριολεκτικά να σας μεταμορφώσει. Δεν έχετε αναρωτηθεί γιατί καμία σπουδαία προσωπικότητα δεν το αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ;