fbpixel

Search icon
Search
Hair accessories: 7 προτάσεις για να λάμψετε στο ρεβεγιόν
HAIR & NAILS

Hair accessories: 7 προτάσεις για να λάμψετε στο ρεβεγιόν

Κάντε τη διαφορά με τις καλύτερες επιλογές


Θέλετε να μάθετε πώς να φοράτε clips μαλλιών όλη μέρα ή μήπως επιμένετε να ανακαλύψετε τις διαφορετικές προτάσεις που θα κάνουν τα μαλλιά αλλά και το πρόσωπο σας να λάμψουν; Σε όποια κατηγορία και αν ανήκετε ένα είναι σίγουρο: η παραμονή της πρωτοχρονιάς επιβάλλει glam. Και αυτό το glam θα έρθει μέσα από τη δική σας εσωτερική λάμψη αλλά και με τη βοήθεια των αξεσουάρ για τα μαλλιά που χαρίζουν επιπλέον πόντους στυλ. Από τις φουσκωτές κορδέλες, μέχρι τα headbands και από τα clips μέχρι τις φανταχτερές στέκες όλα μπορούν να σας δώσουν την πολυτέλεια που θα κάνει το απαραίτητο update σε κάθε σας εμφάνιση.

Large hair clip

large-hair-clip.jpg

Aκόμα κι αν ξοδεύετε πολύ χρόνο για να φορμάρετε τα μαλλιά σας, πάντα διαπιστώνεται ότι στο τέλος της ημέρας, τα μαλλιά μου είναι ψηλά και έξω από το πρόσωπο σας. Για αυτό το λόγο τα υπερμεγέθη hair clips που επανέρχονται δυναμικά από τα 90s είναι η λύση. Θα σας χαρίσουν για αυτή τη μέρα ένα απόλυτα εναλλακτικό look ενώ παράλληλα θα σας βοηθήσουν να απολαύσετε το χορό όλη τη μέρα.

Scrunchie

scrunchie.jpg

Το ταπεινό scrunchie έχει μεταμορφωθεί και εξελίσσεται από ένα νοσταλγικό καινοτόμο αντικείμενο σε ένα πολυπόθητο κομμάτι μόδας. Οι Versace, Celine και Prada είναι μεταξύ των σημαντικότερων ονομάτων που έχουν μπει στο παιχνίδι bobble με στυλ στάτους αυξημένα από τα λογότυπα των οίκων. Τα αποτελέσματα είναι ταυτόχρονα ευχάριστα νοσταλγικά και γεμάτα φρεσκάδα όλο το 2021.

Alice band

alice-band.jpg

Λίγα αξεσουάρ μπορούν να σας πάνε από την παραλία στην αίθουσα συνεδριάσεων μέχρι το black tie γκαλά—αλλά η στέκα μπορεί. Εδώ, είναι η απόδειξη ότι είναι το πιο διαχρονικό αξεσουάρ μαλλιών από όλα και όλη η έμπνευση που χρειάζεστε για να εφοδιαστείτε με τα πιο εντυπωσιακά bands που θα χαρίσουν μοναδικές εμφανίσεις. 

Hair clip

hair-barrette.jpg

Κατασκευασμένα από μέταλλο σε ασημί τόνο που είναι διακοσμημένο με γυαλιστερά faux μαργαριτάρια, η υπερμεγέθης σιλουέτα αυτών των κλιπ μαλλιών έχει πραγματικό αντίκτυπο, ειδικά όταν προσθέτετε πολλά μαζί. Μην αμφιβάλετε για το αποτέλεσμα, θα σας εκπλήξει.

Hair barrette

hair-barrette-wxwvw.jpg

Ένα ακόμη αξεσουάρ που θυμίζει τα παιδικά χρόνια και δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα πιο εντυπωσιακά προϊόντα δεν είναι άλλο από τα hair barretes. Ειδικά αν ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που δε θέλουν να τολμήσουν κάτι πολύ έντονο τότε είναι ιδανικό.

Pin set

pin-set.jpg

Tα τσιμπιδάκια μαλλιών δεν είναι πλέον μαύρα και καμία σχέση δεν έχουν με αυτά που φορούσατε όταν ήσασταν μικρές. Πλέον το παιχνίδι έχει αναβαθμιστεί και μπορείτε και εσείς με ένα απλό pin να δημιουργήσετε το καλύτερο αποτέλεσμα. Όχι μόνο θα κρατήσει τα μαλλιά σας μακριά από το πρόσωπο αλλά και θα σας χαρίσει κομψότητα στη στιγμή.

Jaw clip

jaw-clip-hair.jpg

Η μικρότερη εναλλακτική του μεγάλου hair clip παραμένει απόλυτα στυλάτη. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που γυναίκες όπως η Kendall Jenner, η Hailey Bieber και η Bella Hadid τα επιλέγουν ακόμη και στις πιο επίσημες εμφανίσεις τους. Μη σκέφτεστε δηλαδή πως αυτή την τόσο glam ημέρα θα μειώσει το στυλ σας. Σε αυτό προσθέστε ότι προκαλεί και ελάχιστη φθορά στα μαλλιά ενώ σας διατηρεί trendy και cool.