fbpixel

Search icon
Search
Update your Feed: 5 feel-good χρώματα για το πιο ανοιξιάτικο προφίλ στο Instagram
THE LOOK

Update your Feed: 5 feel-good χρώματα για το πιο ανοιξιάτικο προφίλ στο Instagram

Μετατρέψτε τον λογαριασμό σας στον πιο joyfull ψηφιακό κόσμο


Σε περίπτωση που έχετε ακόμα αμφιβολίες για το αν τα φωτεινά χρώματα θα είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις το 2022, ένα γρήγορο scroll στο feed σας στο Instagram θα σας πείσει. Κόντρα στις ουδέτερες αποχρώσεις που κυριαρχούσαν μέχρι και σήμερα, όπως το μπεζ, το καφέ και το μαύρο, οι «εκρήξεις» των bright colours είναι αυτό που χρειάζεται κάθε γυναίκα που αγαπάει τη μόδα. Ούτως ή άλλως αποτελούν έναν ιδανικό τρόπο για να φέρουμε την άνοιξη πιο νωρίς στη γκαρνταρόμπα μας και να απογειώσουμε την ψυχολογία μας στα ύψη. 

Οι αποχρώσεις που κυριαρχούν τη φετινή σεζόν είναι τολμηρές. ζωηρές και «εξωστρεφείς» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το έντονο κίτρινο. το πορτοκαλί που θυμίζει μανταρίνι, τo πράσινο του lime αλλά και το μπλε σε πιο έντονους τόνους είναι αυτά που ξεχωρίζουν κι αγαπούν περισσότερο οι fashionistas. 

Ανακαλύψτε παρακάτω τα 5 πιο hot χρώματα που θα απογειώσουν το Instagram profile σας και θα χαρίσουν έξτρα πόντους στις all day-long εμφανίσεις σας!

1. Lime

Image source: @laura_eguizabal

Μπορεί να μην ανήκει στην κατηγορία των αγαπημένων χρωμάτων πολλών γυναικών, αλλά η φετινή άνοιξη είναι η κατάλληλη περίοδος για να του δώσετε μία ευκαιρία. Πρόκειται για μία από τις πιο φωτεινές αποχρώσεις και το μόνο σίγουρο είναι πως θα μαγνητίσετε τα βλέμματα, όπως κι αν το εντάξετε στην εικόνα σας. Σε περίπτωση που ανήκετε στις τολμηρές, μη διστάσετε να το κάνετε all the way, επιλέγοντας ένα lime dress ή two pieces suit. Όσον αφορά τα αξεσουάρ, έχετε τη δυνατότητα να τα διατηρήσετε στους ίδιους τόνους ή να επιλέξετε άλλα bold colours, όπως το μοβ. Από την άλλη πλευρά, αν επιθυμείτε να ακολουθείτε τις τάσεις με πιο διακριτικό τρόπο, ένα και μόνο κομμάτι θα σας χαρίσει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. 


Linen dress, H&M
Bermuda shorts, ZARA
Amazona 19 leather square bag, Loewe, Luisaworld.com

2. Barbie Pink 

Image source: @polliani

Εδώ και μερικές σεζόν, το άλλοτε παρεξηγημένο ροζ της Barbie έχει κερδίσει επάξια μία πολύ σημαντική θέση στη γκαρνταρόμπα μας. Τη φετινή άνοιξη επιστρέφει πιο ανανεωμένο από ποτέ κι εμείς σίγουρα δεν μπορούμε και δεν θέλουμε να το αποχωριστούμε. Θα το συναντήσετε σε όλα τα pieces ανάλογα με το στιλ αλλά και την προσωπικότητα σας. Ταιριάζει υπέροχα με το κλασικό blue jean αλλά και με διαφορετικές έντονες αποχρώσεις όπως το πράσινο ή το κίτρινο. 


Shacket, Marella
Pink leather cropped pants, Miro, Mosty.com
Shirt, Marks&Spencer

3. Orange 

Image source: @karodall

Αν μας ρωτούσατε περίπου δύο χρόνια πριν θα σας λέγαμε πως δεν υπάρχει περίπτωση να φορέσουμε πορτοκαλί items. Τη συγκεκριμένη στιγμή όμως ισχύει ακριβώς το αντίθετο. Μία από τις βασικές αποχρώσεις του ηλιοβασιλέματος ήρθε για να μας αποδείξει πως στην μόδα δεν υπάρχουν taboo και ούτε απόλυτες απόψεις. Από αξεσουάρ μέχρι βασικά κομμάτια, το tangerine orange θα γίνει ο καλύτερός σας «σύμμαχος» για super stylish looks.  Για ακόμα πιο «παιχνιδιάρικα» σύνολα, κινηθείτε σε floral επιλογές που «κρύβουν» μέσα τους πολλούς και διαφορετικούς orange tones.


Flared pure cotton trousers, MaxMara
T-shirt, Chiara Ferragni, Apolloniapolitia.gr
Platform pumps, Valentino

4. Yellow 

Image source: @emilisindlev

Χωρίς δεύτερη σκέψη είναι το αγαπημένο μας και πάντα πρώτο στις επιλογές μας. Το κίτρινο θα χαρίσει έξτρα πόντους στην εικόνα σας και θα συμβάλει πολύ σημαντικά στην ψυχολογία και τη διάθεσή σας. Ταιριάζει σχεδόν με όλα τα χρώματα, γεγονός που το κάνει ιδιαίτερα ευέλικτο, ενώ μπορεί να σας συνοδέψει σε όλες τις περιστάσεις. Όσο πιο έντονη η απόχρωση τόσο πιο wow το αποτέλεσμα. Σας προτείνουμε να δώσετε λίγο περισσότερη προσοχή στα yellow accessories. Θα τα λατρέψετε!


Printed Denim Shirt, KENZO, Intervista
Hat, Jacquemus
Crossbody, Karl Lagerfeld, Kalogirou

5. Blue 

Image source: @leoniehanne

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει ένα από τα χρώματα των τελευταίων ετών. Η αλήθεια είναι πως το μπλε αποτελεί πάντοτε must, ανεξαρτήτως ηλικίας, στιλ και προσωπικότητας. Κάθε νέα σεζόν έρχεται ανανεωμένο και με μία διαφορετική απόχρωση που μας κεντρίζει το ενδιαφέρον. Τη φετινή άνοιξη, προτιμήστε bright blues, όπως το ocean ή το electric για εμφανίσεις που θα «κλέψουν» την παράσταση. 


Satin blouse, MAX&Co
Oversized clutch, The Attico
Midi dress, Blanchete Concept Store