fbpixel

Search icon
Search
Red velvet makeup: Πώς να το κάνετε σωστά
MAKE UP

Red velvet makeup: Πώς να το κάνετε σωστά

Είναι τόσο delicious όσο ακούγεται


Τον τελευταίο καιρό το ζήτημα της υφής έχει εισχωρήσει στον κόσμο του makeup, ειδικά με το latte και το toffee. Αν και η τελευταία τάση "red velvet makeup" μοιάζει να γεφυρώνει τα δύο. Σκεφτείτε πλούσια κόκκινα βελούδινα σοκολατένια και μαλακά υφάσματα σε ένα μόνο μακιγιάζ. Ακριβώς όπως η μόδα γίνεται όλο και πιο πολυεπίπεδη προς τους ψυχρότερους μήνες, είδαμε την επιστροφή του full coverage, μαλακού statement look στο πρόσωπο. Οι διάφανες αποχρώσεις του δέρματος και τα lip oils "κάνουν χώρο" για να λάμψουν κάποιες πιο πλούσιες υφές. Το οποίο μας φέρνει πίσω στο red velvet makeup.

Διαβάστε παρακάτω όσα πρέπει να γνωρίζετε για να υιοθετήσετε αυτή την hot makeup τάση

Τι είναι το red velvet μακιγιάζ;

Το κόκκινο βελούδινο μακιγιάζ δίνει έμφαση στα κλασικά κόκκινα χείλη, με τα ίδια να αποκτούν μια σύγχρονη ανανέωση με πολυτελείς matte ή semi-matte φόρμουλες που προσθέτουν ζεστή διάσταση και λαμπερή χλιδή στο μακιγιάζ. Η υφή πρέπει να είναι απαλή και αισθησιακή. 

Πώς να φορέσετε το κόκκινο βελούδινο makeup;

Έχουμε δει την τάση να αναμειγνύεται και να προσαρμόζεται για να λειτουργήσει σε μια σειρά από εμφανίσεις, από σκούρα κόκκινα merlot, μέχρι κόκκινα ombre οπτικής ψευδαίσθησης. 

Εδώ είναι μερικοί από τους αγαπημένους μας τρόπους για να το φορέσετε

Σκούρα κόκκινα βελούδινα χείλη

Το σκούρο κόκκινο σε καφέ τόνους της Vanessa Kirby κάνει εκπληκτική αντίθεση με την πολύ ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα της.

Ombre red velvet lips

Για μια μοντέρνα εκδοχή, αυτό το ombre κόκκινο είναι trend. Η πιο σκούρα περίμετρος και η πιο φωτεινή μέση τραβάει την προσοχή στο κέντρο των χειλιών και τα κάνει να φαίνονται πιο γεμάτα.


Ημι-γυαλιστερά κόκκινα βελούδινα χείλη

Αυτό φαίνεται πολυτελές. Και όπως το βελούδο, έχει μια ελαφριά λάμψη που λειτουργεί τέλεια μαζί με τη φυσική-λαμπερή επιδερμίδα του μοντέλου Tina Kynakey για λίγη χειμερινή λάμψη.

Garnet red velvet lips

Ένας fresh τρόπος για να το φορέσετε, αυτά τα κόκκινα χείλη φαίνονται λίγο πιο διάχυτα, σε σχέση με το πολύ "τέλειο" αποτέλεσμα.

Εξαιρετικά ματ κόκκινα βελούδινα χείλη

Για ένα statement χείλος, το ultra κόκκινο και ultra ματ είναι κλασικό για κάποιο λόγο.


Βυσσινί κόκκινα βελούδινα χείλη

Λατρεύουμε την απλότητα των μαλλιών που είναι πιασμένα προς τα πίσω και το ελάχιστο μακιγιάζ, εκτός από ένα κόκκινο χείλος που τραβάει την προσοχή.


Ruby red velvet lips

Όπως είναι φυσικό, η makeup artist της Selena, Avia Solomon, δημιούργησε αυτό το τονικό κόκκινο βελούδινο μακιγιάζ χρησιμοποιώντας τα προϊόντα της τραγουδίστριας. 


Cherry red velvet lips

Για ένα ακριβές, καθορισμένο χείλος, θα σας συνιστούσαμε να ξεκινήσετε με ένα μολύβι χειλιών για να περιγράψετε το σχήμα, και στη συνέχεια να βάλετε ένα κόκκινο χρώμα από πάνω.


Κεντρική φωτογραφία: @cwoodhair