fbpixel

Search icon
Search
Pro tips για τέλεια μαλλιά το καλοκαίρι
MAGAZINE

Pro tips για τέλεια μαλλιά το καλοκαίρι

Free your hair και εντυπωσιάστε


Αυτή είναι η εποχή για να νιώσετε απολύτως ελεύθερες κι ανέμελες. Ξεκινήστε, λοιπόν, με τα μαλλιά σας. Όμορφες πλεξούδες, αλογοουρές και ατημέλητα σινιόν, έχουν αποδείξει ότι κρατούν τη δυναμική τους τόσο σε απλά καθημερινά πιασίματα όσο και σε βραδινά χτενίσματα. 

Φυσικά ξανοίγματα 

Το χρώμα παίζει καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία όλων των ανάλαφρων up-dos. Οι τονικές διαβαθμίσεις που δημιουργούνται από τις ανταύγειες ή τις τεχνικές balayge κάνουν εντυπωσιακό οποιοδήποτε styling με ψηλά τα μαλλιά. Όσες επιλέγετε σκούρα χρώματα, με λίγες φυσικές λάμψεις θα αποκτήσετε ένα μοναδικό look. Από την άλλη, εσείς που αγαπάτε τις πιο ζεστές αποχρώσεις, αυτή της κανέλας διαθέτει νότες από κόκκινο και καστανόξανθο και χαρίζει ένα ξεχωριστό στιλ σε κάθε γυναίκα.

293771203-8056935260984934-5853266614418567703-n.jpg
Image source: @helloaesthete

Κουρέματα & τάσεις 

Για το σχήμα των μαλλιών, δημιουργήστε layers που πλαισιώνουν το πρόσωπο. Θα δώσουν ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα στα μακριά μαλλιά, αλλά θα ταιριάξουν απόλυτα και σε αυτά με φράντζα ή αφέλειες. Το κοντό καρέ είναι ένα από τα κουρέματα που μπορούν πολύ εύκολα να χαρίσουν πλούσιο όγκο αλλά και έξτρα πόντους κομψότητας. Αν έχετε λεπτή τρίχα, οποιοδήποτε μήκος του θα δείχνει εξαιρετικό πάνω σας, καθώς θα προσθέσει κίνηση και θα κάνει τα μαλλιά σας να φαίνονται γερά και πλούσια. Ένα bob κούρεμα σε Α γραμμή δείχνει εκπληκτικό σε γυναίκες με στρογγυλό πρόσωπο. Τα επίπεδα που δημιουργούνται στις πλευρές του θα αναδείξουν με έναν μοναδικό τρόπο τα χαρακτηριστικά σας και θα τα «γλυκάνουν».

Δόσεις λάμψης

Η λάμψη και η υγεία των μαλλιών σας είναι που θα απογειώσουν κάθε σχήμα και χρώμα, γι’ αυτό δώστε ιδιαίτερη σημασία στη φροντίδα και την ενυδάτωσή τους. Ειδικά τώρα που είναι καλοκαίρι, μην ξεχνάτε πως πρέπει να εστιάζετε με προσοχή στην προστασία τους.

Προϊόν του μήνα:

shutterstock-2119520699.jpg

Επιδοθείτε σ’ ένα hair spa με hot oil spiroulina, που προσφέρει ενδυνάμωση, προστασία και προετοιμάζει τα μαλλιά για την έκθεσή τους στον ήλιο. Με φυσικά έλαια και αμινοξέα είναι ένα συστατικό φροντίδας που θα λατρέψετε!

xatzixristodoulou.jpg

Facebook: Yianni Hair Spa

Instagram: Yianni Hair Spa

Yianni Hair Spa, Κούσκουρα 2, Θεσσαλονίκη 54622, Τηλ. 2310 222 839, www.yianni.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022