fbpixel

Search icon
Search
Halloween: 5 elegant & easy-to-do προτάσεις στα νύχια
HAIR & NAILS

Halloween: 5 elegant & easy-to-do προτάσεις στα νύχια

Μπείτε από τώρα στο κλίμα!


Το πολυαναμενόμενο Halloween φτάνει σε μόλις 9 ημέρες! Η ευκαιρία να εναρμονίσετε σταδιακά την εμφάνισή σας με αυτό, κυρίως μέσω ενός extra bold μανικιούρ είναι εδώ! Εμείς, εμπνευστήκαμε από τον λογαριασμό στο Instagram της nail artist, Andréa Barbet (γνωστή και ως @monaj), για να ανακαλύψουμε τις ωραιότερες προτάσεις, με άκρως μινιμαλιστικό πνεύμα. Σε κάθε μία από τις δημιουργίες της, που θαυμάζουν καθημερινά γύρω στους 110k followers, αναδεικνύονται nude χρώματα, γραμμικά σχέδια και modern designs. Καθώς πλησιάζει η δημοφιλής γιορτή μεταμφίεσης, τα χρώματα και τα μοτίβα σκουραίνουν και τα nail designs φαντασμάτων ή βαμπίρ εμφανίζονται στο feed της... 

Εμείς επιλέξαμε το top 5 μας και σας τα παρουσιάζουμε!  

1. The perfect moon!


To φεγγάρι κρατάει τα πιο καλά κρυμμένα μυστικά μας. Τι πιο Halloween-approved από ένα διακριτικό σχέδιο μιας πανσέληνου σε μια μαύρη βάση, που θυμίζει τον έναστρο ουρανό, στα νύχια μας; Η αντίθεση λευκού με μαύρου είναι πάντοτε κομψή, ιδιαίτερα όταν η μυσταγωγική μας πλευρά βγαίνει στην επιφάνεια. 

2. Vampire's friend


Με έμπνευση από τη σειρά True Blood, αυτό το ιδιαίτερα μινιμαλιστικό αλλά άκρως εντυπωσιακό μανικιούρ θα σας κάνει να ξεχωρίσετε. Με κόκκινες λεπτομέρειες, που σχηματίζουν το χαμόγελο ενός χαριτωμένου βαμπίρ, σε nude βάση, αυτή η επιλογή είναι η κατάλληλη για τις πιο διακριτικές από εσάς, ενώ μπορείτε τα υπόλοιπα νύχια σας να τα βάψετε σε ένα φλογερό κόκκινο! 

3. The Batman effect! 


Ποιος δεν αγαπάει τις νυχτερίδες σε μια βραδιά Halloween; Το Batman effect, όπως μας αρέσει να το αποκαλούμε είναι έτοιμο να κατακτήσει τα νύχια σας! Μικρές νυχτερίδες, σε μαύρο και λευκό χρώμα σε μια απαλή μπεζ βάση, είναι η ιδανική επιλογή για ένα κομψό αλλά πιο spooky manicure! 

4. The Bloody one 


Διψάτε για αίμα; Τότε σίγουρα μπορείτε να το αποτυπώσετε στα νύχια σας. Εάν είστε φαν του κόκκινου χρώματος, αλλά επιθυμείτε να το εντάξετε σε μια πιο updated εκδοχή του, τότε δεν έχετε παρά να ζητήσετε από την nail artist σας το παραπάνω σχήμα. Αρκετά Halloween ispired αλλά και elegant, θα δημιουργήσει μια παιχνιδιάρικη εικόνα στα χέρια σας. 

5. Black cat! 


Σημείο αναφοράς του Halloween, η μαύρη γάτα μπορεί να δείξει πιο χαριτωμένη από ποτέ στα νύχια σας. Χρειάζεστε μόνο μια απαλή ροζ βάση, και την απεικόνιση του πιο έξυπνου μούτρου, αλλά και της... ουράς της, για να δημιουργήσετε την πιο cool Halloween ψευδαίσθηση στα νύχια σας! Τολμήστε το!