fbpixel

Search icon
Search
Οι top φθινοπωρινές τάσεις που μπορείτε να φορέσετε από τώρα
TRENDS & CATWALKS

Οι top φθινοπωρινές τάσεις που μπορείτε να φορέσετε από τώρα

Και να δημιουργήσετε super updated σύνολα


Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμα στην «καρδιά» του καλοκαιριού αλλά οι τάσεις που θα κυριαρχήσουν το επόμενο φθινόπωρο έχουν αρχίσει να κάνουν δειλά-δειλά την εμφάνισή τους. Τόσο η Paris Haute Couture Fashion Week, η Αντρική Εβδομάδα Μόδας όσο και διάφορες street stylers έχουν αρχίσει να μας δίνουν μια μικρή γεύση για το τι επρόκειτο να ακολουθήσεις τους επόμενους μήνες. Αν ανήκετε στις fashion lovers, πάντα επιθυμείτε να βρίσκεστε κάποια βήματα μπροστά από τις τάσεις και να δημιουργείτε super stylish και updated looks. 

Γι΄αυτό κι εμείς σας παρουσιάζουμε παρακάτω τις 5 top fall τάσεις, τις οποίες μπορείτε να εντάξετε από τώρα στις εμφανίσεις σας και να εντυπωσιάσετε με μία μόλις κίνηση!

1. Tank tops 

293020229-2290642484419080-6705414677341221070-n.jpg
Image source: @emmahill

Όπως όλα δείχνουν, τα tank tops ήρθαν για να μείνουν. «Έκλεψαν» τις εντυπώσεις στις πασαρέλες των προηγούμενων σεζόν, ενώ αποτελούν βασικό κομμάτι και στις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις. Η φήμη τους θα συνεχίσει να αυξάνεται και τους επόμενους μήνες, καθώς η ευελιξία και το στιλ που προσφέρουν είναι μοναδικά. Μπορείτε να τα επιλέξετε από για όλες τις περιστάσεις και να το συνδυάσετε με πολλά από τα κομμάτια που έχετε στη συλλογή σας. Σας προτείνουμε να τους χαρίσετε μία πιο polished αισθητική, «παντρεύοντας» τα με tailored trousers και thong sandals, ακόμα και για τα office looks σας. 

2. Casual vest 

339e3d8223e608796f7e5e23de046eaf.jpg

Τα γιλέκα μέχρι προσφάτως αποτελούσαν βασικό μέλος ενός κοστουμιού. Πλέον, έχουν καταφέρει να στέκονται ξεχωριστά, ως ένα main piece στα καθημερινές μας σύνολα. Οι παραλλαγές τους είναι πολλές, καθώς μπορούμε να τα φορέσουμε με το αντίστοιχο παντελόνι σας σετ αλλά και με διαφορετικού συνδυασμούς. Ιδανική εναλλακτική για να αντικαταστήσετε το κλασικό suit σας. Για το φθινόπωρο που μας έρχεται κάνουν την εμφάνισή τους σε πιο loose γραμμές, προσφέροντας περισσότερη άνεση. Όσον αφορά τις πιο ζεστές ημέρες του καλοκαιριού, δοκιμάστε να φορέσετε sleeveless vests με αντίστοιχα παντελόνια μαζί μ' ένα ζευγάρι ballet flats ή sneakers και μία tote bag. Απόλυτα elegant!

3. Denim time

f238b18b65bb488d4d01579c8ad5cb2e.jpg

Για ακόμα μία σεζόν, τα τζιν κομμάτια θα αποτελέσουν βασικό συστατικό της γκαρνταρόμπας μας σε όλες τους τις μορφές. Παρουσιάζονται ανανεωμένα κι εμείς δεν βλέπουμε την ώρα να τα φορέσουμε. Δημιουργήστε τα πιο fashionable looks από τώρα, διαλέγοντας denim pants σε oversized γραμμές, crop jackets ακόμα και τζιν αξεσουάρ, όπως είναι τα καπέλα και οι τσάντες. Όποιο κι αν είναι το στιλ και η προσωπικότητά σας... don't miss a denim item!

4. Knits 

1cbbeca3a9c3a5805405789e2e0c2bf2.jpg

Τον τελευταίο καιρό και λόγω της ανόδου του comfort και του loungewear style, τα πλεκτά έχουν μαγνητίσει κατά πολύ τα βλέμματα, ανεξαρτήτως περίστασης. Για το επόμενο φθινόπωρο, τα πολύχρωμα πουλόβερ, τα crochet tops αλλά και τα accessories θα μετατραπούν σε big thing. Φυσικά και μπορείτε να τα εντάξετε από τώρα στα summer looks της. Αναρωτιέστε το πώς; Ο πιο επιτυχημένος και safe τρόπος είναι τα πλεκτά φορέματα, τα οποία φυσικά ανταποκρίνονται στις ανάγκες της εποχής. Επιλέξτε τα και για τις βραδινές σας εξόδους μαζί με high heeled strappy sandals και χρυσά κοσμήματα. 

5. White sneakers 

280683371-153854147189125-5893685989497813180-n.jpg
Image source: @ariviere

Ένα από τα hot items της γυναικείας συλλογής που προτιμούν όλες οι fashionistas είναι τα λευκά sneakers. Στις πασαρέλες για την επόμενη σεζόν παρατηρήσαμε πλήθος σχεδιαστών να τα επιλέγουν για να ολοκληρώνουν τα σύνολά τους. Εντυπωσιακά, κομψά κι άνετα έχουν μετατραπεί σε hero items, τα οποία μπορούμε να τα συνδυάσουμε με τα πάντα, από φορέματα και φούστες, μέχρι παντελόνια και βερμούδες. Θα τα συναντήσετε τόσο σε total white όσο και σε λευκές εκδοχές με εκρήξεις χρωμάτων. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει και να το εντάξετε από τώρα στα every-day outfits σας.