fbpixel

Search icon
Search
Αυτό είναι το φθινοπωρινό χρώμα στα νύχια που επιλέγουν οι influencers
HAIR & NAILS

Αυτό είναι το φθινοπωρινό χρώμα στα νύχια που επιλέγουν οι influencers

To cherry mocha nails είναι η επιτομή της κομψότητας


Το φθινόπωρο αποτελεί την εποχή των νέων ξεκινημάτων αλλά και της γνωριμίας με κάθε καινούριο trend που θα μας συνοδεύσει και τον χειμώνα. Στην ομορφιά τα πράγματα λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο, και πολλές από εμάς, ήδη αναζητούμε ιδέες που θα μας δώσουν έμπνευση για την χρωματική παλέτα που θα επιλέγουμε τους προσεχείς μήνες. Ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά το μανικιούρ μας, πολλές δίνουμε στις πιο σκούρες αποχρώσεις τη θέση των ανοικτών λευκών και ροζ του καλοκαιριού. 

Ποιο όμως πρόκειται να είναι εκείνο το χρώμα στα νύχια που θα αποτελέσει την Νο1 τάση σύμφωνα μάλιστα με τις influencers των social media, το φετινό φθινόπωρο; 

Δεν πρόκειται για άλλο από το cherry mocha, που έχει γίνει λατρεία ήδη στην πλατφόρμα του Tik Tok και το βλέπουμε να υιοθετείται σχεδόν από κάθε ηλικία. Το «ζεστό» αυτό άκρως φθινοπωρινό χρώμα, συνδυάζει τις αποχρώσεις του καφέ και του κερασιού σε ένα κομψό και stylish μανικιούρ. Ταιριάζει μοναδικά σε short nails με στρογγυλεμένες άκρες δίνοντας την απαραίτητα κομψότητα στα δάχτυλα κάθε γυναίκας που το επιλέγει. Την ίδια στιγμή, αν αποτελείται λάτρη των πιο long designs, επιλέξτε το σε αμυγδαλωτό σχήμα το οποίο θα το αναδείξει. 

4-Bv7gu.jpg

Παράλληλα, η συγκεκριμένη απόχρωση εκφράζει μια θηλυκή αύρα και μας προετοιμάζει για τον κρύο καιρό και τα cozy outfits που έρχονται. Άλλωστε, πλέον γνωρίζουμε όλες ότι τα νύχια μας αποτελούν μεγάλο μέρος της εμφάνισής μας και έχουν τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν κάθε look. Μην ξεχνάτε ποτέ να τα έχετε περιποιημένα και να φροντίζετε να τα αναδεικνύεται με τα πιο εντυπωσιακά, μίνιμαλ ή μάξιμαλ (ανάλογα το στιλ σας) κοσμήματα. 

Παρακάτω σας προτείνουμε nail inspo - εικόνες που αποθεώνουν τη συγκεκριμένη τάση χρώματος, και σας προτρέπουμε να ζητήσετε το αγαπημένο σας στο επόμενο nail appointment σας! 

Almond style 

4c1192e5eae9c7011a0fcbba3092cb28.jpg

Glittery 

1.png

The Dark One 

8eb6ceffe53fd2691bf74848b2ab5af3.jpg

Printed 

f18652cab3348d010d08731c52301248.jpg

Cherry French Tips

4212e7196037fae8b64e88cc06e542c6.jpg