fbpixel

Search icon
Search
Αυτά είναι τα 5 top χρώματα στα νύχια για το 2023
HAIR & NAILS

Αυτά είναι τα 5 top χρώματα στα νύχια για το 2023

Προλαβαίνετε να τα δοκιμάστε όλα


Αυτή η χρονιά ήταν εξαιρετική για το nail art. Από τις glazed επιλογές της Hailey, μέχρι τα neon γαλλικά και τα ombre, όλα όσα είδατε στο instagram, σας γέμισαν έμπνευση και σας έκαναν να θέλετε να τα δοκιμάσετε. Έτσι, μπορεί οι υφές και τα φινιρίσματα να καθόρισαν τα σχέδια, αλλά όσον αφορά την επιλογή χρώματος υπάρχουν προτάσεις που σίγουρα θα σας ενθουσιάσουν, ακόμη και αν δε θέλετε κάτι extravagant. 

Συγκεντρώσαμε όλα όσα ξεχωρίσαμε παρακάτω και σας προκαλούμε να θεωρήστε αυτόν τον οδηγό ως την απόλυτη nail έμπνευση για τον υπόλοιπο χρόνο.

Silver Nails

silver-nails.jpg
Kelli Hallmark

Χάρη στα νύχια «glazed donut» της Hailey Bieber, το φινίρισμα αυτό έγινε μια από τις πιο καθοριστικές τάσεις στα νύχια του 2023 και η εμμονή πρόκειται να συνεχιστεί και το 2024. Το ασημί και τα μεταλλικά γενικά είναι μια τεράστια τάση αυτή τη στιγμή, ειδικά στο ντύσιμο, και όπως όλες οι τάσεις, επιτέλους ήρθε και στα νύχια. Σας δίνει απόλυτα φουτουριστικά vibes και παίζει με την τάση του metaverse, που είναι δημοφιλής αυτή τη στιγμή.

Chocolate Brown

chololacte-brown-nails.jpg
fingersuit.com

Το καφέ μπορεί να συνδέεται πιο συχνά με τις φθινοπωρινές χρωματικές τάσεις, και για αυτό το λόγο έφτασε ο καιρός να το δοκιμάσετε. Ενώ τα χρυσά καστανά με μια δόση βουτύρου και οι απαλοί τόνοι εμπνευσμένοι από την έρημο θα είναι μεγάλη τάση τον επόμενο χρόνο, τώρα ήρθε η ώρα για τις πιο πλούσιες βαθιές σοκολατί αποχρώσεις. Η υφή είναι το κλειδί για την ανάδειξη αυτής της απόχρωσης, γι' αυτό σκεφτείτε να πειραματιστείτε με μεταλλικά και ματ φινιρίσματα καθώς και με τα παραδοσιακά νύχια. 

Digital Lavender

levander-nails.jpg
@browngirlhands

Αν αναζητάτε τη φυσική εξέλιξη του millennial pink, τότε μόλις το ανακαλύψατε. Αυτό έχει ονομαστεί ως το χρώμα της χρονιάς για το 2023, από το WGSN. Δημιουργεί μια μοντέρνα αίσθηση ενώ παράλληλα χαρίζει και αντιθέσεις που αντανακλούν ένα ιριδίζοντα τελείωμα. Αν θέλετε να το κάνετε πιο έντονο τότε μπορείτε να το συνδυάσετε με ένα έντονο πράσινο ή με ένα ασημί.

Oat Milk

oat-milk.jpg
@overglowedit

Παραδοσιακά, τα λευκά νύχια μπορεί να φαίνονται σκληρά και μη κολακευτικά, αλλά οι υπόλευκες και οι κρεμ αποχρώσεις που έχουν ελαφρώς απαλό τόνο είναι πολύ σοφιστικέ και κολακεύουν ένα ευρύ φάσμα αποχρώσεων δέρματος. Το υπόλευκο είναι μια πιο λεπτή εκδοχή ενός τυπικού λευκού μανικιούρ που σας δίνει την αίσθηση του "clean girl".

Vibrant blue

blue nails
@_themanicurist_

Αυτή η τάση ξεκίνησε πραγματικά πέρυσι, αλλά αδιαμφισβήτητα είναι και στις mainstream επιλογές του 2023. Μπορεί να μη μοιάζει με το πρώτο χρώμα που θα σκεφτείτε, αλλά μπορείτε να το δοκιμάσετε για να δείτε ότι δε χρειάζεται πάντα να κάνετε γαλλικό ή οmbre. Αν φυσικά δε σας φτάνει αυτό και θέλετε να το κάνετε ακόμη πιο fancy, τότε μπορείτε να τοποθετήσετε κάποια αυτοκόλλητα με αστεράκια ή άλλα σχέδια πάνω. Θα σας προσφέρουν έναν πιο εκλεπτυσμένο τρόπο για να φορέσετε ένα τόσο φωτεινό, τολμηρό χρώμα.

Kεντρική φωτογραφία: @BETINA_GOLDSTEIN