Έντονο ταμπεραμέντο, εκφραστική προσωπικότητα, που διακρίνεται για πάθος και έρωτα για την γαστρονομία. Ο Σκωτσέζος chef, Jeremy Lee, φιλοξενείται στο νέο επεισόδιο της ενότητας "A Slice of Life" του "House and garden" magazine. Μας μιλάει για το πως οι γευσιγνώστες γονείς του, ενέπνευσαν μέσα του την αγάπη για τη μαγειρική, αν και αρχικά προοριζόταν να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του ακολουθώντας τις τέχνες.
Μας ξεναγεί στην κουζίνα, το αγαπημένο του μέρος στο σπίτι του, και μας παραδίδει ένα private masterclass μαρέγκας, η κατάλληλη γεύση για τα Χριστούγεννα. Μας αφηγείται τη στιγμή που τελείωσε τη μακρά και ευτυχισμένη θητεία του στο Blueprint Café στο Design Museum του Λονδίνου και ακολούθησε το νέο του εγχείρημα ως ιδιοκτήτης του Quo Vadis στο Λονδίνο.