fbpixel

Search icon
Search
Nobody Wants This: Η γκαρνταρόμπα της Kristen Bell αποτελεί την τέλεια έμπνευση για φθινοπωρινά looks
STYLE PEOPLE

Nobody Wants This: Η γκαρνταρόμπα της Kristen Bell αποτελεί την τέλεια έμπνευση για φθινοπωρινά looks

Η Joanne γίνεται πρότυπο για κάθε fashion lover


Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι η πρόσφατη σειρά του Netflix, Nobody Wants This, είναι μία από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες της σεζόν μέχρι στιγμής. Σκεφτείτε ότι η είδηση για την κυκλοφορία της δεύτερης σεζόν ήρθε μόλις δύο εβδομάδες μετά από την πρεμιέρα της. Κι ενώ όλοι μιλούν για τον φλογερό έρωτα του Noah και της Joanne, ενός ραβίνου και μιας δημιουργού podcast για το σεξ και τις σχέσεις, δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν ερωτευτεί τις στιλιστικές επιλογές της πρωταγωνίστριας, την οποία υποδύεται η Kristen Bell.

Η ενδυματολόγος της σειράς, Negar Ali Kline, έχει δημιουργήσει για την πρωταγωνίστρια μία γκαρνταρόμπα, η οποία βασίζεται στην κομψότητα, στον μινιμαλισμό και στην υψηλή αισθητική. Από cozy knits με τζιν που μπορούν να συνοδεύσουν μια γυναίκα σε day to night εμφανίσεις, μέχρι updated jackets, μοντέρνα αξεσουάρ και κομμάτια που αναδεικνύουν τη θηλυκή πλευρά, η σειρά παρουσιάζει κομμάτια τα οποία όχι μόνο είναι απαραίτητα αλλά μπορούν να απογειώσουν τη φθινοπωρινή μας συλλογή.

Συνεχίστε παρακάτω και ανακαλύψτε τις πιο fashionable στιγμές που ξεχωρίσαμε από τη δημοφιλή σειρά!

The Viral "Meet Cute" Outfit

nwt-101-unit-00236rc-cccea6cf28184de289cf854c76dd8874.webp

Σε μία από τις πρώτες σκηνές της σειράς, η Joanne γνωρίζει το Noah σ' ένα party στο σπίτι μιας φίλης της. Για την περίσταση επέλεξε μία oversized faux fur σε γκρι απόχρωση, η οποία κέντρισε το ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή της εμφάνισης της. Ωστόσο, δεν ήταν μόνο αυτό το σχέδιο που μας έκανε να εντυπωσιαστούμε από το look της. Όταν αποχωρίστηκε το πανωφόρι της έκανε την εμφάνισή του ένα μαύρο, off shoulder κορμάκι, το οποίο αναδείκνυε τη σιλουέτα της με τον καλύτερο τρόπο. Ιδανική επιλογή ακόμα για τις πρωινές εμφανίσεις, ενώ με την προσθήκη μιας γούνας μετατρέπεται απευθείας σ' ένα off to go σύνολο για τις βραδινές εξόδους.  

The Red Hot Monochrome Moment

100924-red-outfit-kristen-4e16fa131e35442a99e832e0d908a5ca.webp

Εδώ και μερικές σεζόν το κόκκινο έχει κερδίσει μία πολύ σημαντική θέση στην κατηγορία των τάσεων. Στη συγκεκριμένη σκηνή, η Joanne επέλεξε να παρουσιάσει ένα monochromatic red look, το οποίο αποτελούνταν από ένα cozy, cropped knit cardigan μαζί με μία midi satin skirt. Η εμφάνισή της ολοκληρώθηκε με μια μικρή τσάντα και παπούτσια σε μαύρη απόχρωση, δημιουργώντας δυναμική αντίθεση. Την επόμενη φορά που δυσκολευτείτε να αποφασίσετε τι να φορέσετε σε μία πιο formal περίσταση, το συγκεκριμένο outfit μπορεί να λειτουργήσει ως την απόλυτη έμπνευση. 

The Chill First Date Look

nwt-106-unit-00414rc-ac05ccd7ee5b433694ad4436e49e8a9b.webp

Το πρώτο ραντεβού της Joanne και του Noah μπορεί να μην πήγε όπως αναμενόταν, αλλά παρ' όλα αυτά, η Joanne φόρεσε το τέλειο casual και χαριτωμένο look για πρώτο ραντεβού, το οποίο γίνεται η τέλεια φθινοπωρινή εμφάνιση. Συνδύασε ένα μαύρο, μεσάτο πουκάμισο, μαζί μ’ ένα τζιν σε medium-wash απόχρωση και μία μαύρη handbag. Το απόλυτο look για day to night φθινοπωρινές εμφανίσεις. 

The Red Bomber

fireshot-capture-235-nobody-wants-this-5-6707cd5f8b4bbjpg-980735-hipshearstappscom.png

Έχουμε τονίσει επανειλημμένα τη δυναμική που έχουν τα πανωφόρια και η Joanne το απέδειξε για ακόμα μια φορά. Στη παραπάνω σκηνή δε δίστασε να επιλέξει ένα κόκκινο bomber jacket και να το ταιριάξει μ' ένα stipped top και baggy trouser. Η εικόνα της ολοκληρώθηκε με sneakers, παρουσιάζοντας μας μ' αυτόν τον τρόπο την επιτομή του casual chic outfits που κάθε γυναίκα μπορεί να εντάξει στην καθημερινότητά της. 

The Cosy Knitwear

fireshot-capture-236-nobody-wants-this-1-6707cd5e30a09jpg-980735-hipshearstappscom.png

Ένα πράγμα είναι σίγουρο στη σειρά κι αυτό δεν είναι άλλο από το ότι η Joanne ξέρει πολύ καλά από πλεκτά. Σε μια σκηνή, τη βλέπουμε να φοράει το τέλειο chunky printed cardigan, το οποίο έχει συνδυαστεί μ' ένα κρεμ denim trouser. Η φθινοπωρινή κομψότητα απογειώνεται με το «πάντρεμα» ενός cozy knit μαζί με ένα ουδέτερο και διαχρονικό παντελόνι. Σίγουρα οι ουδέτερες αποχρώσεις μαρτυρούν μία πιο classy αισθητική.