fbpixel

Search icon
Search
THE LOOK

Τα wide-leg jeans που όλα τα κορίτσια της μόδας επιλέγουν τη φετινή σεζόν

Τα σχέδια που έχουν κεντρίσει την προσοχή μας


Τα wide-leg jeans που όλα τα κορίτσια της μόδας επιλέγουν τη φετινή σεζόν

Ένα μοντέρνο και υψηλής αισθητικής τζιν παντελόνι, μπορεί να γίνει ο ακρογωνιαίος λίθος της καθημερινής μας γκαρνταρόμπας. Μπορεί τα skinnies να έχουν κάνει το απόλυτο come back, ωστόσο εδώ και μερικές σεζόν, τα κορίτσια της μόδας, έχουν στρέψει την προσοχή τους σε φαρδιές σιλουέτες. Η δημοφιλία τους έγκειται στον πολύπλευρο χαρακτήρα τους. Ιδανικά για coοl πρωινές εμφανίσεις αλλά και για formal looks τις βραδινές ώρες. Plus, προσθέτουν μια ευχάριστη χαλαρότητα σε κομψές μπλούζες και δίνουν την αίσθηση του off-duty μοντέλου όταν συνδυάζεται με αθλητικά ρούχα.

Συνεχίστε παρακάτω και ανακαλύψτε τα πιο fashionable designs!

Slouchy jeans 

Οι fashion gurus έχουν αποφασίσει ότι ο πιο cool girl τρόπος για να φορέσουμε τα τζιν την FW24 σεζόν είναι να επιλέξουμε ένα σχέδιο, το οποίο θα είναι απόλυτα φαρδύ. Σε τέτοιο σημείο που μπορεί κάποιος να πιστέψει ότι το "κλέψαμε" από τη ντουλάπα του συντρόφου μας. Εκτός από το στιλ χαρίζει μοναδική άνεση όλες τις ώρες. Για τις φθινοπωρινές ημέρες μπορούμε να το φορέσουμε με cardigan κι αν επιθυμούμε να του δώσουμε μία πιο sexy πινελιά, μ' ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα ή slingback. Για περισσότερη λάμψη ένα glittery denim είναι το ιδανικό. 

Faded wash piece 

462193128-18461203666057629-6169433398969404974-n.jpg
Image source: @juliesfi

Αν αναζητάτε εκείνο το τζιν που θα μπορείτε να επιλέγετε κάθε μέρα και να σας βγάζει ασπροπρόσωπη, τότε αυτό είναι ένα ξεθωριασμένο wide-leg. Οι πιο ανοιχτές αποχρώσεις μετατρέπονται σε αχτίδα φωτός ακόμα και τις πιο μουντές ημέρες τους χρόνου. Ταιριάζουν τέλεια τόσο με έντονα χρώματα όσο και με πιο pastel, ανάλογα τον χαρακτήρα που θέλετε να έχει το παντελόνι σας. Μπορείτε να το συνδυάσετε με loafers, cowboy boots αλλά και Mary Janes και να είναι εξίσου stylish. 

White - Cream choices 

4f0966c4f930af665e39da60f0ba0dc9.jpg

Για πολλές, οι λευκές αποχρώσεις, ανήκουν παραδοσιακά στο καλοκαίρι. Ωστόσο, ο κόσμος της μόδας τα τελευταία χρόνια μας έχει αποδείξει, με τον καλύτερο τρόπο, ότι ταιριάζουν φανταστικά και στις πιο μουντές εποχές του χρόνου. Ένα φαρδύ τζιν παντελόνι σε αποχρώσεις του λευκού ή του κρεμ θα μετατραπεί σε key item της γκαρνταρόμπας. Μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε monocromatic looks που αποτελούν hot trends και να τα απογειώσουμε με εντυπωσιακά αξεσουάρ. Από την άλλη, λειτουργεί ως λευκός καμβάς που μπορούμε να "ζωγραφίσουμε" επάνω του ότι επιθυμούμε. 

Dark slouchy denim

d14dabdee36d1a01b74ea3bf015965fd.jpg

Η ιδανική επιλογή για να εντάξετε τα φαρδιά τζιν στις βραδινές σας εμφανίσεις, είναι να επιλέξετε σκούρες αποχρώσεις, ακόμα και μαύρες. Η αλήθεια είναι, πως προσθέτουν κομψότητα στην εικόνα σας, ενώ μπορούν να συνδυαστούν με statement tops, από μετάξι αλλά και glam λεπτομέρειες. Παρόλα αυτά, έχουν την ευκαιρία να σας συνοδεύσουν και σε πρωινές εμφανίσεις, μαζί με πουκάμισα και σακάκια, προσφέροντας μια office look αισθητική. 

1

Women's Wide Leg Jeans

Kenzo, Intervista BUY HERE

2

Denim pants

Sandro, atticadps.gr BUY HERE

3

Cotton wide-leg trousers

Max Mara BUY HERE

4

Wide leg jeans

Vans, notos.gr BUY HERE

5

Wide leg jeans

ZARA BUY HERE

6

Brynn Drawstring mid-rise wide-leg jeans

Citizens of Humanity's 'Brynn, Net-a-porter BUY HERE

7

5-pocket jeans

Marella BUY HERE