fbpixel

Search icon
Search
Οι designer bags που πρέπει να αποκτήσετε ανάλογα με το ζώδιό σας
THE LOOK

Οι designer bags που πρέπει να αποκτήσετε ανάλογα με το ζώδιό σας

Από την Gucci Jackie μέχρι τη Fendi Baguette, γνωρίζετε ποια σας ταιριάζει;


Είναι ξεκάθαρο πως η μόδα και οι fans της λατρεύουν τις it bags. Πιο συγκεκριμένα οι designer bags έχουν απογειώσει τη φήμη τους με τις απανταχού fashionistas να τις επιλέγουν ως βασικό στοιχείο των εμφανίσεων τους κι αυτό που θα κάνει την "ανατροπή". Κλασικά κομμάτια που πραγματοποίησαν δυναμικό come back, εκκεντρικά χρώματα που κάνουν τη διαφορά αλλά και καινούρια designs που καθιερώθηκαν από τους νέους και πλήρως ενημερωμένους creative directors είναι μόνο μερικές από τις επιλογές μας. 

Τα ζώδια μαρτυρούν μερικά από τα χαρακτηριστικά μας γι' αυτό και πολλές φορές επιλέγουμε να τους ρίχνουμε μια ματιά. Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε ποια designer bag ταιριάζει με την ημερομηνία γέννησής σας. 

1. Κριός - Bottega Veneta Cassette 

Image source: @net-a-porter

Είτε είστε λάτρεις των εκκεντρικών shoe designs της είτε των υπέροχων δερμάτινων κομματιών της, ο ιταλικός οίκος μόδα,  Bottega Veneta είναι γνωστός για τα ιδιαίτερα αξεσουάρ του. Για έναν Κριό, η πολυπόθητη τσάντα Cassette είναι η καλύτερη πολυτελής επιλογή. Η padded bag είναι διαθέσιμη σε μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων. Ιδανική για το ζώδιο της Φωτιάς που στοχεύει να διατηρήσει ένα επίπεδο πολυτελούς άνεσης, ενώ παράλληλα προσπαθεί πάντοτε να δημιουργεί statement looks. 

2. Ταύρος - Gucci Jackie Bag

Όσον αφορά το στιλ και τα αξεσουάρ, οι Ταύροι λατρεύουν τα κλασικά κομμάτια με ιδιαίτερες λεπτομέρειες, που κάνουν τη διαφορά. Η διάσημη shoulder bag, Gucci Jackie ταιριάζει απόλυτα με το ζώδιο σας. Η διαχρονική τσάντα έγινε δημοφιλής από την Πρώτη Κυρία Jackie Kennedy και έκτοτε έχει επανακυκλοφορήσει σε νέες εκδοχές, χρώματα αλλά και υφές. 

3. Δίδυμος - Fendi Baguette

Έγινε διάσημη από την επιτυχημένη σειρά Sex and the City. Η Fendi Baguette απογειώνει τη φήμη της ξανά και ξανά. Η κομψή τσάντα ώμου ταιριάζει τέλεια σ' έναν Δίδυμο που αγαπάει τα έντονα χρώματα και συχνά αναμιγνύει υφές, prints και εκκεντρικές σιλουέτες στο στιλ του.

4. Καρκίνος - Chanel Flap Bag

Ως κάποιος που συνδυάζει τις classic silhouettes με τη μοντέρνα αισθητική, η εμβληματική Chanel Flap Bag ταιριάζει πολύ στο κομψό ζώδιο του Καρκίνου. Αν και η τσάντα διατίθεται σε μια ποικιλία χρωμάτων και υλικών, το σίγουρο είναι πως όσες γυναίκες ανήκουν σ' αυτό το ζώδιο θα επιλέξουν παστέλ χρώματα -κίτρινα, ροζ, μπλε - αποτυπωμένα σε υφές που ιθα διαρκέσουν μια ζωή.

5. Λέων - Louis Vuitton x Murakami Speedy

Γνωστή για τον statement χαρακτήρα της και για το ότι ξεχωρίζει μέσα στο πλήθος, η τσάντα Louis Vuitton x Murakami Speedy είναι η τσάντα που πρέπει να έχει στην κατοχή του κάθε κομψός Λέοντας. Έγινε δημοφιλής στις αρχές της δεκαετίας του 2000, και τα χρώματα του ουράνιου τόξου που έχουν τα logos σίγουρα μαγνητίζουν όλα τα βλέμματα.

6. Παρθένος - Prada Nylon Backpack

Λειτουργική και απόλυτα πρακτική, η nylon Prada backpack είναι αυτό που κάθε γυναίκα χρειάζεται στη συλλογή της. Αυτή η designer bag ταιριάζει -χωρίς δεύτερη σκέψη- πολύ καλά στην εργασιομανή, οργανωμένη και φιλόδοξη φύση των Παρθένων.

7. Ζυγός - Celine Box Bag

Με τους Ζυγούς να απολαμβάνουν τα καλύτερα πράγματα στη ζωή, τα leather items της Celine συνθέτουν μία τρομερή σχέση με τους Ζυγούς. Η flap bag του γαλλικού οίκου ταιριάζει απόλυτα με την ενέργεια αυτού του ζωδίου που απολαμβάνει δομημένες σιλουέτες, οι οποίες "κρύβουν" πολύ στιλ και μπορούν να επιλέγουν για πολλά χρόνια ακόμα. 

8. Σκορπιός - Loewe Puzzle Bag

Από τότε που ανέλαβε τη θέση του creative director για το ισπανικό brand Loewe, ο Jonathan Anderson έχει αναζωογονήσει πλήρως τον luxury οίκο με ιδιαίτερα και και ξεχωριστά αξεσουάρ, όπως η Puzzle bag. Η ασύμμετρη τσάντα είναι ταυτόχρονα "προκλητική" και πολυτελής - ένα στιλ που εκτιμούν και προτιμούν πολλοί Σκορπιοί.

9. Τοξότης - Dior Oblique Book Tote

Οι Τοξότες είναι γνωστοί για την αγάπη τους για την περιπέτεια, τα ταξίδια και τα καπρίτσια τους. Γι' αυτό η Dior Book Tote ταιριάζει τέλεια στα χαρακτηριστικά του ζωδίου της Φωτιάς. Η oversized bag είναι φτιαγμένη για μεγάλες μέρες ταξιδιού και παρουσιάζεται σε διάφορα σχέδια και αποχρώσεις που μπορούν να συνδυαστούν με κάθε κομψή γκαρνταρόμπα του Τοξότη.

10. Αιγόκερως - Hermès Kelly

Κοιτώντας πάντοτε τον στόχο τους και καλά οργανωμένοι, οι Αιγόκεροι επιλέγουν κλασικές σιλουέτες που θα έχουν αντοχή στον χρόνο. Γι' αυτό η Hermès Kelly είναι μια "φυσική" επιλογή για το ζώδιο της Γης που εκτιμά την εμπιστοσύνη, τον κλασικισμό και την αξιοπιστία. Είτε κάποιος επιλέξει ένα έντονο χρώμα είτε μία πιο "ήρεμη" εκδοχή, η διάσημη τσάντα σίγουρα αποπνέει μια ασυναγώνιστη αίσθηση ηρεμίας και φινέτσας.


11. Υδροχόος - Balenciaga City Bag

Η εμβληματική City Bag της Balenciaga ταιριάζει απόλυτα με έναν εκκεντρικό Υδροχόο που βαδίζει στους δικούς του ρυθμούς. Ο creative director του οίκου Demna Gvasalia έχει κάνει το απόλυτο update σ' αυτό το ιδιαίτερο design και έτσι ταιριάζει μοναδικά σε κάποιον που είναι διεκδικητικός και θέλει να ξεχωρίσει σε έναν κόσμο από statement αξεσουάρ.

12. Ιχθύς - Saint Laurent Rive Gauche Tote 

Η λινή Rive Gauche Tote του Saint Laurent είναι η ιδανική τσάντα για έναν Ιχθύ που εκτιμά τα ταξίδια, την ευελιξία και τη λειτουργικότητα. Η tote έχει άφθονο αποθηκευτικό χώρο για το ζώδιο του νερού, του οποίου οι μέρες είναι γεμάτες με περιπέτειες, αναψυχή και εκπληκτικές στιγμές στην παραλία.