fbpixel

Search icon
Search
THE LOOK

Tote bag: Έτσι θα φορέσετε τη must-have τσάντα για όλες τις ώρες

Επενδύστε στο key item της σεζόν


Tote bag: Έτσι θα φορέσετε τη must-have τσάντα για όλες τις ώρες

Ένα από τα πιο σημαντικά αξεσουάρ στην ολοκλήρωση ενός συνόλου είναι η τσάντα. Εκτός από το στιλ, μπορεί να προσδώσει σ’ ένα outfit χρηστικότητα και ευκολία. Εδώ και αρκετές σεζόν, οι τσάντες έχουν την ικανότητα να μετατρέψουν ακόμα και την πιο απλή εικόνα σε statement εμφάνιση. Το σχέδιο που κυριαρχεί πολύ έντονα στο χώρο της μόδας είναι οι tote bags. Το must have item, μπορεί να ταιριάξει σε πλήθος εμφανίσεων από το πρωί μέχρι το βράδυ, ενώ συνδυάζεται μοναδικά με όλα τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας. Η ποικιλία των σχεδίων και των χρωμάτων, αυξάνει συνεχώς τη δημοφιλία τους και τις κάνει ακόμα πιο απαραίτητες.

Παρακάτω θα ανακαλύψετε τις πιο trendy στιλιστικές επιλογές για να τις αναδείξετε και να απογειώσετε την εικόνα σας, αλλά και μοντέρνα σχέδια που όλες θα θέλετε να αποκτήσετε!

The basic way

83f27566e5d2091b5e989208a51c28f9-t4Q2E.jpg
Image source: @whowhatwear

Ξεκινώντας από τα βασικά και τα απλά, δεν χρειάζεται να καταβάλετε ιδιαίτερη προσπάθεια και να περάσετε αρκετή ώρα μπροστά στον καθρέφτη σας για να αναδείξετε μία tote bag. Μιμηθείτε το style των French girls και δημιουργήστε ένα σίγουρα πετυχημένο σύνολο. Τα πράγματα είναι πολύ εύκολα. Επιλέξτε ένα straight leg jean, μέσα στο οποίο νιώθετε άνετα για να το φορέσετε all day long. Συνδυάστε το μ΄ένα λευκό πουκάμισο της αρεσκείας σας. Για πιο trendy και μοντέρνα αισθητική κινηθείτε σε πιο oversized γραμμές. Do it all the way, ολοκληρώνοντας το σύνολό σας με ballet flats αλλά και μία oversized tote bag σε ουδέτερη απόχρωση. Σε περίπτωση που θέλετε να δώσετε δυναμική στην εικόνα σας, ένα ζευγάρι από γυαλιά ηλίου ή ένα φουλάρι στα μαλλιά αλλά ακόμα και δεμένο στην τσάντα σας θα σας οδηγήσουν σε μοναδικό αποτέλεσμα.

The oversized way

55f451c7cf189c0b7a40ac8a29d38be0.jpg

Όπως αναφέραμε και προηγουμένως, οι φαρδιές γραμμές αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες τάσεις τις φετινής σεζόν. Μάλιστα, τα oversized shirts έχουν ξετρελάνει όλες τις fashionistas, οι οποίες δε μπορούν να τα αποχωριστούν. Αν λοιπόν θέλετε το στιλ σας να βασίζεται στους κανόνες του street style, τότε αξίζει να κάνετε μία δοκιμή που θα σας πείσει. «Παντρέψτε» το φαρδύ σας πουκάμισο μαζί με μία midi skirt, με λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά, όπως είναι τα κρόσσια στο τελείωμα. Διατηρήστε ήρεμες αποχρώσεις στα ενδύματά σας και κινηθείτε σε «εκρήξεις» χρωμάτων στην tote bag. Το κόκκινο για παράδειγμα θα δείχνει εξαιρετικό.

The summery way

1cdaeba9c0c0b462bd224fbb5d76a789.jpg

Για πολλούς ίσως για τους περισσότερους, το καλοκαίρι είναι άκρως συνδυασμένο με γήινες και απαλές αποχρώσεις, μαλακά και αέρινα υφάσματα που πέφτουν απαλά και αγκαλιάζουν τη σιλουέτα μας και λεπτεπίλεπτα σχέδια. Με γνώμονα τα παραπάνω σας προτείνουμε να παρουσιάσετε ένα σύνολο, βασισμένο στις αποχρώσεις του μπεζ ή και του λευκού. Μία λινή βερμούδα μαζί με lingerie ή ένα halter top και αρχαιοελληνικά σανδάλια θα είναι το look που θα μπορεί να σας συνοδεύσει από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ για ένα ποτό με φίλους. Αυτοί οι τόνοι θα κάνουν και υπέροχη αντίθεση με την ηλιοκαμένη σας επιδερμίδα. Φυσικά, για να είναι ολοκληρωμένη η συγκεκριμένη εμφάνιση, δε μπορεί να λείπει το ψάθινο στοιχείο και πιο συγκεκριμένα μία straw tote bag.

 Small Traveler

Small Traveler

Marc Jacobs, Kalogirou

BUY HERE
 Slit raffia tote

Slit raffia tote

Loewe, Luisaworld.com

BUY HERE
 5AC Mini leather tote

5AC Mini leather tote

Maison Margiela, Mytheresa.com

BUY HERE
 Logo Shoulder Strap Tote Bag

Logo Shoulder Strap Tote Bag

Emporio Armani, Intervista

BUY HERe
 Tote bag

Tote bag

Ted Baker, Apolloniapolitia

BUY HERE
 T Screw Shopper medium leather-trimmed canvas tote

T Screw Shopper medium leather-trimmed canvas tote

Tom Ford, Net-a-porter.com

BUY HERE

The funny way

277f56a3cc15ad73bd9b8bd85693c2eb-1.jpg
Style du monde

Τα κομμάτια που επιλέγουμε να πλαισιώνουν τα every day looks μας, «παίζουν» πολύ σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία και στη διάθεση μας. Γι΄αυτό τα «παιχνιδιάρικα» items θα έχουν θετικό αντίκτυπο και στη δική μας ψυχική υγεία αλλά και σ’ αυτών που μας βλέπουν. Δοκιμάστε λοιπόν να οδηγήσετε το στιλ σας προς αυτήν την κατεύθυνση. Για να το πετύχετε, τα μοτίβα αλλά και τα σχέδια και τα χρώματα που παρουσιάζονται σ΄αυτά θα γίνουν ο καλύτερος σύμμαχος. Ξεκινήστε αυτήν τη «σχέση» σταδιακά, προτιμώντας ένα σχέδιο τη φορά. Διαλέξτε ένα printed pant και συνδυάστε το με bold t-shirt και μία λευκή τσάντα για μεγαλύτερη ευελιξία και φωτεινότητα.

The minimal way

ksenia-chilingarova-by-styledumonde-street-style-fashion-photography20190703-48a6312-1.jpg
Style du monde

Όσο περνάνε τα χρόνια και οι σεζόν, όλο και περισσότεροι άνθρωποι τάσσονται υπέρ του μινιμαλισμού, θέλοντας να εντυπωσιάζουν με διακριτικό αλλά πάντοτε με μοντέρνο τρόπο. Σ’ αυτήν την κατηγορία τα πράγματα είναι λίγο πιο ξεκάθαρα. Για μία εμφάνιση, που σίγουρα θα κερδίσει την προσοχή δεν έχετε παρά να επιλέξετε ένα black & white shirt dress, με αντίστοιχα strappy sandals και μία μαύρη tote bag. Για περισσότερη λάμψη μπορείτε να προσθέσετε κοσμήματα, όπως χρυσές αλυσίδες ή κρίκους. Είμαστε σίγουρες πως θα το λατρέψετε.

 Calypso coral tote bag

Calypso coral tote bag

Ukka Lelle, Mosty.com

BUY HERE
 Tote bag

Tote bag

Rocobarocco, notos

BUY HERE
 Tote bag

Tote bag

Gianni Chiarini, Karida

BUY HERE
  Tote Canvas

Tote Canvas

Karl Lagerfeld, Intervista

BUY HERE
 Shopper bag

Shopper bag

Marella

BUY HERE
 Tote bag

Tote bag

CULT GAIA, Kalogirou

BUY HERE

Κεντρική Φωτογραφία: Style du Monde 

Εγγραφείτε στο GLOW Newsletter για περισσότερα απολαυστικά νέα της μόδας κι όχι μόνο!