fbpixel

Search icon
Search
Τα nail trends που μπορείτε να δοκιμάσετε σύμφωνα με το ζώδιό σας
HAIR & NAILS

Τα nail trends που μπορείτε να δοκιμάσετε σύμφωνα με το ζώδιό σας

“Αφήστε” τα νύχια σας στα άστρα...


Τα manicure μας πολλές φορές αντανακλά τη διάθεσή μας, αλλά και αποκαλύπτει τις εκφάνσεις της προσωπικότητάς μας. Σκεφτείτε τα σχέδια που σας ελκύουν και αναρωτηθείτε τι στην ουσία μαρτυρούν για εσάς. Άλλα είναι μαξιμαλιστικά, άλλα έχουν χρωματικές «συγκρούσεις», άλλα είναι έντονα και φωτεινά και άλλα παραμένουν απόλυτα μινιμαλιστικά με ουδέτερους και απλούς τόνους. Όποια και αν είναι αυτά που σας τραβούν, η παρακάτω λίστα αποτελεί έναν τρόπο να γνωρίσετε τα nail trends που σας ταιριάζουν καλύτερα μέσω του ωροσκοπίου σας. Κάθε ζώδιο μπορεί να επιθυμεί να τονίσει διαφορετικά -κυρίαρχα- χαρακτηριστικά του! 

Ας τα ανακαλύψουμε! 

Κριός - Μίξη χρωμάτων

colorful-manicure.jpg
@overglowedit

Δυναμικοί, γεμάτοι αυτοπεποίθηση, παρορμητικοί και περιπετειώδεις, οι Κριοί δεν σας αρέσει να ακολουθείτε τις νόρμες. Όταν πρόκειται για τα νύχια σας, είναι μια ευκαιρία να πειραματιστείτε. Γιατί να επιλέξετε μία απόχρωση όταν μπορείτε να έχετε πέντε; Αυτός ο συνδυασμός χρωμάτων που σας προτείνουμε παραπάνω ταιριάζει υπέροχα στο στιλ σας και στο φετινό καλοκαίρι! 

Ταύρος - Χρυσόσκονη

pink-manicure.jpg
@violette_fr

Λογικοί, προσγειωμένοι, στοργικοί και ακλόνητοι, είστε πραγματιστές και ρομαντικοί ταυτόχρονα. Οι Ταύροι προτιμάτε το πρακτικό στιλ, αλλά και ό,τι σας κάνει να αισθάνεστε όμορφα. Αυτό το χρυσαφένιο mani ταιριάζει απόλυτα σε εσάς. Είναι ουδέτερο και κλασικό και διαθέτει μια διακριτική λάμψη που ταιριάζει με τα πάντα.

Δίδυμοι - Ουράνιο τόξο

manicure colourful
@betina_goldstein

Εκφραστικοί, παιχνιδιάρικοι, περίεργοι και γρήγοροι, οι Δίδυμοι θέλετε κάτι ζωντανό και διασκεδαστικό. Αυτό το nail trend σε σχέδιο ουράνιου τόξου είναι τόσο φωτεινό και «ζωηρό» όσο εσείς, ωστόσο διαθέτει μια μινιμαλιστική προσέγγιση που αγαπάμε πολύ! 

Καρκίνος - Ροζ και κόκκινο

red-manicure.jpg
@styleidealist

Συναισθηματικοί, συμπαθητικοί, διαισθητικοί και πιστοί, οι Καρκίνοι είστε ο στοχαστικός τύπος κοριτσιού της διπλανής πόρτας. Τα απαλά ροζ και τα ζεστά κόκκινα χρώματα αυτού του mani είναι προσιτά και ελκυστικά, όπως και εσείς.

Λέων - Glitter για πάντα

glitter-nails-QfexM.jpg
@betina_goldstein

Δυνατοί, με αυτοπεποίθηση, πιστοί και ζεστοί, οι Λέοντες είστε το πιο wild κορίτσι του ζωδιακού. Αυτό το μοντέρνο μανικιούρ είναι τόσο εκθαμβωτικό όσο εσείς - και σίγουρα δεν είναι βαρετό.

Παρθένος - Ανάποδο γαλλικό

nude-manicure.jpg
@harrietwestmoreland

Οργανωμένοι, προσανατολισμένοι στη λεπτομέρεια, εξυπηρετικοί και ειλικρινείς, οι Παρθένοι είστε ο ορισμός της τελειομανίας. Αυτό το «αντίστροφο» γαλλικό mani είναι άψογα προσεγμένο και απόλυτα ακριβές, αλλά είναι επίσης πολύ κομψό. Ό,τι δηλαδή χαρακτηρίζει την προσωπικότητα σας.

Ζυγός - Μισό μισό

nails.jpg
@paintboxnails

Γοητευτικοί, διπλωματικοί, ευγενικοί και ρομαντικοί, οι Ζυγοί είστε οι «φυσικοί ειρηνοποιοί»  του ζωδιακού και αναζητάτε με κάθε τρόπο την αρμονία. Αυτό το μισό-μισό nail design ισορροπεί υπέροχα ως ένα μινιμαλιστικό ουδέτερο χρώμα με όμορφα ροζ μεταλλικά στοιχεία.

Σκορπιός - Κεραυνοί

manicure.jpg
@houseofladymuck

Αποφασιστικοί, ισχυροί, μυστηριώδεις και συναισθηματικοί, οι Σκορπιοί συχνά μπερδεύεστε με τα ζώδια της φωτιάς και παρόλο που μπορεί να έχετε σκληρό εξωτερικό περίβλημα, ως ζώδιο του νερού είστε πιστοί και ευαίσθητοι μόλις κάποιος καταφέρει να «διαπεράσει» την επιφάνεια. Αυτός ο κεραυνός είναι ισχυρός και φωτεινός και σας προσδίδει όλα τα χαρακτηριστικά που λατρεύετε να μισείτε σε εσάς.

Τοξότης - Ανάμεσα στα άστρα

78709334-3445013055538821-8474842139422238703-n.jpg
@dorta.nailart

Ελεύθεροι, με ισχυρή θέληση, περιπετειώδεις και διανοούμενοι, οι τοξότες θέλετε να ξεφεύγετε από την πεπατημένη και να δοκιμάζετε διαρκώς κάτι νέο. Είστε τολμηροί, ζωηροί και διασκεδαστικοί, οπότε κάτι πολύχρωμο και σύγχρονο σαν αυτό το σχέδιο με τα αστέρια είναι τέλειο για εσάς.

Αιγόκερως - Γραμμικά στοιχεία

manicure nails
@nataliemckeough

Πιστοί, πρακτικοί, μέσα στο χιούμορ αλλά και μερικές φορές αρκετά πεισματάρηδες, οι Αιγόκεροι θέλετε να εξετάζετε όλες τις επιλογές σας πριν πάρετε μια απόφαση. Οι πιθανότητες λένε ότι θα μείνετε σε κάτι κλασικό, αλλά το ενημερωμένο στιλ πάντα θα αποτελεί ζητούμενο για εσάς. Αυτή η κομψή απόχρωση Merlot είναι διαχρονική και ταιριάζει με ό,τι υπάρχει στην γκαρνταρόμπα σας, ενώ η nude λεπτομέρεια της δίνει μια φρέσκια πινελιά.

Υδροχόος - Σύννεφα

manicure nails
@klaudiacloud

Προοδευτικοί, ανεξάρτητοι, ιδιόρρυθμοι και έξυπνοι, ως ζώδια του αέρα είστε αντισυμβατικοί και πρωτότυποι. Κινείστε πάντα με τους δικούς σας ρυθμούς και, ενώ μερικές φορές μπορεί να φαίνεστε εξωτερικά σκληροί, στη βάση είστε πιο soft, γενναιόδωροι και δημιουργικοί. Αυτό το μοντέρνο σχέδιο με τα σύννεφα είναι ιδανικό για το δικό σας ελεύθερο πνεύμα.

Ιχθύες - Μέσα στο νερό

blue nails manicure
@heartzeena

Συμπονετικοί, ευγενικοί, διαισθητικοί και ευαίσθητοι, οι Ιχθύες είστε τροφοδοτείτε φυσικά τη ζωή γύρω σας και αυτό το πετυχαίνετε μέσω της καλλιτεχνίας και της πνευματικότητάς σας. Ως το τελευταίο ζώδιο του κύκλου, διαθέτετε μια αναζωογονητική ενέργεια που είναι ανάλαφρη και αισιόδοξη. Αυτό το happy πολύχρωμα μανικιούρ στις αποχρώσεις του βυθού σας ταιριάζει τέλεια!