fbpixel

Search icon
Search
7 προτάσεις για καλοκαιρινά νύχια που βρίσκονται παντού στο Instagram
HAIR & NAILS

7 προτάσεις για καλοκαιρινά νύχια που βρίσκονται παντού στο Instagram

Βρείτε αυτό που ταιριάζει στη δική σας καλοκαιρινή πραγματικότητα


Η θερμοκρασία αρχίζει να φτάνει τους 40ºC, κάτι που μπορεί να σημαίνει μόνο ένα πράγμα. Το καλοκαίρι έφτασε επιτέλους και η αλλαγή των εποχών μας δίνει την καλύτερη αφορμή για να πειραματιστούμε με τις τάσεις στα νύχια. Είτε είστε λάτρεις των απλών σχεδίων, είτε θέλετε να βρείτε τις νέες τάσεις, παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικές προτάσεις που θα λατρέψετε. Αν και υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να ανανεωθείτε, το μόνο σίγουρο είναι ότι τα παρακάτω νύχια θα σας εντυπωσιάσουν και θα το κάνουν ακόμα πιο εύκολο!

Green Marble

green-marble.jpg
@buffcs

Ποιος είπε ότι τα έντονα σχέδια ανταποκρίνονται μόνο σε ιδιαίτερες περιστάσεις; Αν επιθυμείτε να τολμήσετε κάτι διαφορετικό, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δημιουργήσετε το αγαπημένο σας σχέδιο και από πάνω να τοποθετήσετε χρυσές γραμμές. Είναι απλό, αλλά σίγουρα εντυπωσιακό.

Simple Evil Eye

nails.jpg
@betina_goldstein

H «προστασία» είναι το νούμερο ένα στην καθημερινότητά σας. Έτσι όπως δίνετε λοιπόν βάση στην υγεία σας έτσι ακριβώς οφείλετε να προστατεύετε και την πνευματική σας υγεία. Και τι καλύτερο από το να τοποθετήσετε ένα ματάκι πάνω στα νύχια σας; Επιλέξτε μια απλή γυαλιστερή βάση και στη συνέχεια κάντε αυτό το σχέδιο. 

Heart Attack

heart-nails.jpg
@heartzeena

Μια «επίθεση» αγάπης είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε το τέλειο στιλ αυτό το καλοκαίρι. Υιοθετώντας το κόκκινο και το ροζ και κάνοντας τις καρδούλες σε διαφορετικά μεγέθη θα έχετε ένα απόλυτα statement αποτέλεσμα. Ακόμη, η αντίθεση αυτών των δύο κοντινών αποχρώσεων θα σας δώσει τον πιο αναπάντεχο συνδυασμό.

Pink French 

nail-french-manicure.jpg
@fongminliao

Οι διαφορετικές εκδοχές του γαλλικού είναι πιο επίκαιρες από ποτέ. Κρατήστε τη βάση nude και τοποθετήστε ένα έντονο ροζ στην άκρη. Το εκρηκικό αυτό nail art ταιριάζει υπέροχα σε αμυγδαλωτά νύχια και κάνει τα δάχτυλά σας να μοιάζουν ακόμη πιο μακρυά. 

Abstract art

nail-art-ideas-286461-1587489179499-image900x0c.jpg
@heartzeena


Από ότι καταλάβατε το nude είναι το απόλυτο trend στα καλοκαιρινά νύχια. Παρόλα αυτά οι παραλλαγές του είναι αυτές που το κάνουν να φαίνεται ακόμα πιο υπέροχο. Αν, λοιπόν, αναρωτιέστε τι πρέπει να κάνετε για να ξεχωρίσετε, τότε μάθετε πως μ’ ένα αφηρημένο σχέδιο, το οποίο, θα συνδυάσετε με λεπτές neon λεπτομέρειες θα έχετε το πιο καλοκαιρινό αποτέλεσμα.

All in one

nail-art-ideas-286461-1587489185020-image900x0c.jpg
@heartzeena

Αν είστε αναποφάσιστοι τότε δε χρειάζεστε να επιλέξετε μονάχα ένα χρώμα. Με αυτά τα νύχια μπορείτε να βλέπετε καθημερινά όλα τα χρώματα στα χέρια σας. Μάλιστα, το γεγονός πως μπορείτε να το κάνετε ακόμα και μόνοι σας, το κάνει ακόμη πιο δελεαστική πρόταση.

Go creative

nails-green.jpg
@betina_goldstein

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από το να είστε πραγματικά δημιουργικοί σε κάθε τομέα της ζωής σας. Αν λοιπόν αγαπάτε τα απλά χρώματα αλλά θέλετε να τολμήσετε και μια αλλαγή, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε να βάψετε κάποια από τα νύχια σας μισά. Ναι καλά ακούσατε! Θα αποτελέσει μια τελείως ανατρεπτική επιλογή, ενώ παράλληλα θα διατηρήσετε την απλότητα που σας αρέσει.