fbpixel

Search icon
Search
Nail colors: 7 top καλοκαιρινές επιλογές που πρέπει να δοκιμάσετε
HAIR & NAILS

Nail colors: 7 top καλοκαιρινές επιλογές που πρέπει να δοκιμάσετε

Βρείτε αυτή που ταιριάζει στο δικό σας προορισμό


Aν ανήκετε και εσείς στους ανθρώπους που περιμένουν το ζεστό καιρό, τώρα είναι η στιγμή να τον εκμεταλλευτείτε στο μέγιστο. Κοντά φορέματα και νέες προτάσεις στα χρώματα των νυχιών είναι το απόλυτο must της σεζόν. Η απλή πολυτέλεια ενός νέου mani όχι μόνο συμπληρώνει την καλοκαιρινή σας γκαρνταρόμπα αλλά φωτίζει και τη διάθεση σας. Τι άλλο να θέλει μια γυναίκα;

Το καλοκαίρι του 2023, παρατηρήσαμε ήδη πολλές luxury άλλα ήσυχες τάσεις να επιστρέφουν καθώς και πολλές ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις, αλλά εμείς είμαστε εδώ για να σας δώσουμε μια γεύση από όλες τις μονόχρωμες εναλλακτικές που λατρέψαμε. Το μόνο πρόβλημα είναι πως τελικά θα δυσκολευτείτε να διαλέξετε αυτή που ταιριάζει στο δικό σας mood. 

1. Milky White

nailalamode.jpg
@cult_manicura

Εάν δεν έχετε διάθεση για φωτεινές αποχρώσεις, μην ανησυχείτε: Το milky mani είναι το μανικιούρ που όλα τα It-Girls προτιμούν φέτος το καλοκαίρι. Αν παρόλα αυτά θέλετε λίγο επιπλέον χρώμα, τότε μπορείτε να προσθέσετε ένα γαλακτώδες ροζ.

2. Soft Barbie

soft-pink-nails.jpg
@calmly_nail

Μια βασική καλοκαιρινή απόχρωση, όπως το ροζ, είναι ένα χρώμα που δεν θα μετανιώσετε ποτέ. Ειδικά για εσάς που έχετε εμπνευστεί από τη νέα ταινία της Barbie και αγαπάτε οτιδήποτε ροζ τότε δοκιμάστε το χωρίς δεύτερη σκέψη. Θα σας κάνει να φαίνεστε πιο girly και ανέμελες από ποτέ. 

3. Passion Fruit

passion-fruit.jpg
@rhode

Όταν στη Rhode είπαν ότι η καλοκαιρινή τους χρωματική παλέτα θα ήταν εμπνευσμένη από τη χρυσή ώρα και από ζουμερά φρούτα, δεν αστειεύονταν. Η Hailey Bieber έκανε ένα υπέροχο passion fruit glazed μανικιούρ για να προμοτάρει το limited edition lip treat και από τότε αυτή η απόχρωση είναι αυτή που όλοι λατρεύουν.

4. Blue

blue-nails.webp
@gel.bymegan

Το μπλε χρώμα έχει την τιμητική του φέτος. Είτε είστε fan της τάσης denim on denim, είτε αγαπάτε τη λαμπερή τάση του κοβαλτίου μπορείτε να επιλέξετε την απόχρωση του μπλε που ταιριάζει καλύτερα στο στυλ σας. Σε όποιο και αν πείτε το "ναι" ένα είναι σίγουρο: δεν πρόκειται να κάνετε λάθος.

5. Coral Red

coral-red-nails.jpg
manucurist.com

Από τότε που η Sofia Richie φόρεσε το Nudies Matte Cream Blush στην απόχρωση Picante, κανείς δεν μπορεί να σταματήσει να ονειρεύεται το κοραλί κόκκινο, οπουδήποτε, από τα νύχια μέχρι τα ρούχα. Αν και εσείς, όπως και οι υπόλοιποι, θέλετε να μπείτε στο hype αυτό το καλοκαίρι, επιλέξτε αυτή την απόχρωση για το επόμενο mani σας.

6. Minimal French Tips

minimal-french-tips.jpg
bettycora.com

Οι γυναίκες που αγαπούν το "καθαρό" στυλ και αυτές που αγαπούν το γαλλικό φέτος ενώνονται. Δοκιμάστε αυτό το minimal look και κάντε τη γραμμή όσο πιο λεπτή μπορείτε για να είναι λιτή, κομψή και απόλυτα αριστοκρατική. Αυτό το καλοκαίρι όλοι θα κοιτάνε τα νύχια σας, είναι βέβαιο!


Featured Media: @nailalamode