fbpixel

Search icon
Search
My Diary this month: Η Ελεονώρα Κανάκη μοιράζεται μαζί μας όσα θα κάνουν αξέχαστο το καλοκαίρι μας
MAGAZINE

My Diary this month: Η Ελεονώρα Κανάκη μοιράζεται μαζί μας όσα θα κάνουν αξέχαστο το καλοκαίρι μας

Σύμφωνα με τη δημιουργική ματιά της


Ένα μηνιαίο visual diary -ή αλλιώς, το προσωπικό μου moodboard- με ό,τι ξεχωρίζω από τα νέα του σύγχρονου lifestyle. Όλα αυτά που επιθυμώ να δω, να δοκιμάσω, ν’ αποκτήσω, αλλά και όσα αποτελούν για μένα έμπνευση.

A CALM PLACE 

172134.jpg

Ο παράδεισος του wellbeing βρίσκεται στο πιο απόκρυφο μέρος της Κρήτης και δεσπόζει στην κορυφή ενός απόκρημνου βράχου στην Αγία Πελαγία της Κρήτης. Το Acro Suites είναι ένας μοναδικός προορισμός, για διακοπές μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, που υπόσχεται την απόλυτη ελληνική εμπειρία χαλάρωσης. 

TASTE THE SUMMER

beefbar-avocado-babaganoush.jpg

Σημείο γαστρονομικής αναφοράς στη Μύκονο είναι αδιαμφισβήτητα το Beefbar Mykonos του Bill & Coo Coast. Η εμπειρία μας υπήρξε μοναδική, με θέα το ηλιοβασίλεμα, απολαμβάνοντας τις γεύσεις της Beefbar φιλοσοφίας από τον Executive Chef Ντίνο Φωτεινάκη και τον επικεφαλής Chef Γιάννη Μπάμπαλη.

REFRESH YOUR WARDROBE

Σε όποια παραλία κι αν βρεθείτε, το beach style πρέπει να έχει ως κυρίαρχα στοιχεία το coolness και την αβίαστη κομψότητα. Τα must-haves των διακοπών είναι: flats, μαγιό, ένα απόλυτα καλοκαιρινό άρωμα και φυσικά μια κομψή ψάθινη τσάντα.

ese-l-01490149-2.jpg
Σκουλαρίκια σε κίτρινο χρυσό 14Κ με Mother Of Pearl Scarabs Lito, Link Jewellery
arancia-la-spugnatura-100-ml-primary-packshots.jpg
Eau de toilette Acqua di Parma Blu Mediterraneo - Arancia La Spugnatura
attica-stefania-melita-white.jpg
Στράπλες μαγιό Stefania Fragista, Attica - The Department Store
pe23-max-mara-accessories-2nd-exit-4511043106004-cestoswicker-accessories-ghost-front.jpg
Ψάθινη τσάντα με δερμάτινες λεπτομέρειες, Max Mara
blue3-1200x-1.jpg
Slippers Vibi Venezia, Kalogirou

I WANT TO TRAVEL

img-7427.jpg

Αυτό το καλοκαίρι θέλω να επισκεφτώ τη γραφική Ύδρα και να δω από κοντά τον ήλιο του Jeff Koons, τον “Apollo Windspinner”, μια τεράστια χρυσή εγκατάσταση διπλής όψεως, που κεντρίζει το ενδιαφέρον των επισκεπτών. Κοσμεί από πέρσι τα Σφαγεία του νησιού, που το Ίδρυμα ΔΕΣΤΕ έχει μετατρέψει εδώ και πολλά χρόνια σε πολιτιστικό τοπόσημο μέσα από το DESTE Project Space. Αυτήν τη χρονιά, η έκθεση που φιλοξενείται στους χώρους του έχει τίτλο “Dream Machines”, και κεντρικό άξονα τον αμφιλεγόμενο δεσμό ανάμεσα στην τεχνολογία και την ανθρώπινη φαντασία.

In a sunshine state of mind

la-fontelina-beach-club-capri-ii-print-by-gray-malin-photography-the-well-appointed-house-2-cxCDg.jpg

Κρατήστε ζωντανό για πάντα το καλοκαίρι με τα καταπληκτικά prints των φωτογραφιών του Gray Malin από το La Fontelina Beach Club στο Capri.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟY 2023