fbpixel

Search icon
Search
24 ώρες στη Μύκονο: Μια υπέροχη εμπειρία φιλοξενίας και ένα ταξίδι γεύσεων
TRAVEL

24 ώρες στη Μύκονο: Μια υπέροχη εμπειρία φιλοξενίας και ένα ταξίδι γεύσεων

Η Ελεονώρα Κανάκη ταξίδεψε στη Μύκονο κι έζησε από κοντά τη μοναδική εμπειρία φιλοξενίας στις νέες Grand Coastal Suites του Bill&Coo Coast Suites στη γραφική χερσόνησο του Αγίου Ιωάννη


Είχα να επισκεφτώ τη Μύκονο περίπου 10 χρόνια και η πρόσκληση με αφορμή τις νέες 10 πολυτελείς Grand Coastal Suites στο BILL&COO COAST SUITES έμοιαζε σαν μια υπέροχη αφορμή να επιστρέψω και πάλι σε ένα από τα πιο όμορφα - για μένα - νησιά της Ελλάδας.

Φτάνοντας στο περιβόητο Νησί των Ανέμων, βρεθήκαμε αμέσως σ' έναν μικρό επίγειο παράδεισο: Το BILL&COO COAST SUITES στη γραφική χερσόνησο του Αγίου Ιωάννη. Ένα ειδυλλιακό σκηνικό με 25 πολυτελείς adults-only σουίτες, που μας καλεί να αφεθούμε στην αρμονία που αποπνέει το συγκλονιστικό τοπίο.

billcoo2023-11428.jpg

Λιτή αισθητική, στοιχεία πολυτέλειας, προσήλωση στη λεπτομέρεια, συνθήκες μοναδικής ιδιωτικότητας και με φήμη που το κατατάσσει στα καλύτερα ξενοδοχεία του νησιού. Τo Bill&Coo way of life είναι πράγματι μια απόλυτη εμπειρία φιλοξενίας και χαλάρωσης σε ένα ultra-private resort, με υψηλή αισθητική και φιλόξενους χώρους που αποπνέουν άνεση και οικειότητα, χαρίζοντας αίσθηση ευφορίας, ρομαντισμού αλλά και στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης. Μέσα από μια αποκλειστική, premium εμπειρία, το συγκρότημα από πολυτελείς βίλες και σουίτες στην ανατολική πλευρά του νησιού ανανεώνεται αυτό το καλοκαίρι, με νέους χώρους φιλοξενίας, επαναπροσδιορίζοντας τον όρο “barefoot luxury”.

Από αυτό το καλοκαίρι, στο BILL&COO COAST SUITES προστέθηκαν 10 πολυτελείς Grand Coastal Suites με ιδιωτική πισίνα, ενώ στο ίδιο συγκρότημα, είναι επίσης διαθέσιμες για πρώτη φορά φέτος, δύο ατμοσφαιρικές Grand Coastal Villas, των 2 και 4 υπνοδωματίων αντίστοιχα.

billcoo-grand-beachfront-suite-with-pool.jpg
grand-coast-villa-1.jpg


Τα 10 πράγματα που ξεχώρισα από την one-of-a-kind #billandcoowayoflife εμπειρία ήταν:

1. Το υπέροχο design και η υψηλή αισθητική που κυριαρχεί στις νέες Grand Coastal Suites του BILL&COO COAST SUITES. Οι λεπτομέρειες κάνουν πραγματικά τη διαφορά και η ατμόσφαιρα μέσα στους χώρους είναι πραγματικά μοναδική. Μικρά details που δείχνουν την προσοχή στις ανάγκες του κάθε επισκέπτη, όπως η beach bag και τα διαθέσιμα ψάθινα καπέλα, τα amenities με την υπογραφή της Diptyque, καθώς και το setting με τη  μαγευτική θέα στο Αιγαίο και το ιερό νησί της Δήλου. Χαλάρωση, πολυτέλεια και απόλυτη ιδιωτικότητα, σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό είναι το τρίπτυχο της εμπειρίας.

5f509fd6-dece-467d-a3fa-e12da0cf8fe0.JPG

2. Ο κορυφαίος γαστρονομικός προορισμός: Το Beefbar Mykonos του BILL&COO COAST, το πρώτο Beefbar που άνοιξε στην Ελλάδα και γίνεται για μια ακόμα χρονιά σημείο γαστρονομικής αναφοράς στο νησί. Με θέα το ηλιοβασίλεμα, ο Executive Chef Ντίνος Φωτεινάκης και ο επικεφαλής Chef Γιάννης Μπάμπαλης, παρουσιάζουν πιάτα της ξεχωριστής Beefbar φιλοσοφίας, εμπνευσμένα από τις δημοφιλέστερες συνταγές από όλο τον κόσμο, με κυρίαρχο στοιχείο το κρέας και προέλευση την Αυστραλία, την Ιαπωνία και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

beefbar-2.jpg
beefbar-4.jpg
3. Η νέα πισίνα του συγκροτήματος, 180 τ.μ., η οποία έχει επανασχεδιαστεί με σύγχρονη αισθητική και υπερχείλιση που ενώνει οπτικά τη στάθμη του νερού με τη θάλασσα, προσφέροντας θέα που κόβει την ανάσα. Η τοποθεσία επιτρέπει στους επισκέπτες να περπατήσουν κατευθείαν από τη σκιά στην άμμο, έχοντας παράλληλα άμεση πρόσβαση από τις σουίτες και τη βίλα, στην ιδιωτική παραλία, αποκλειστικά διαθέσιμη μόνο σε όσους διαμένουν στο BILL&COO. Στις παροχές περιλαμβάνεται και η δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με πολυτελές αυτοκίνητο.

coast-pool-bar-aghios-ioannis.jpg

4. Το νέο, καινοτόμο εστιατόριο με αέρα Ανατολής και Μεσογείου, το CooZest, με ύφος και στιλ που παραπέμπει σε Beach Lounge, προσφέρει δημιουργικά πιάτα του Ντίνου Φωτεινάκη και του chef του CooZest Θάνου Σιμόπουλου, εμπνευσμένα από τη Μεσογειακή και Ασιατική διατροφή. Το εστιατόριο υποδέχεται μόνο τους επισκέπτες που διαμένουν στο ξενοδοχείο.

billcoo2023-0724-65etp.jpg
billcoo2023-0612.jpg

5. Η υπέροχη και απόλυτα ήσυχη παραλία στον Άγιο Ιωάννη, ιδανική για να απολαύσεις το μπάνιο στα υπέροχα νερά της Μυκόνου.

billcoo2023-20230526100146-0009-d.jpg

6. Ο Executive Chef των BILL&COO Hotels Ντίνος Φωτεινάκης. Με περισσότερα από 22 χρόνια εμπειρίας στον χώρο, o chef από το 2017, ξεκίνησε μια νέα γαστρονομική περιπέτεια αναλαμβάνοντας τη θέση του Executive Chef τα βραβευμένα εστιατόρια Gastronomy Project, και Beefbar Mykonos στο BILL&COO Hotels Mykonos, παρουσιάζοντας κάθε καλοκαίρι, εκλεπτυσμένα menu γευσιγνωσίας και μοναδικές à la carte επιλογές.

executive-chef-ntinos-fotinakis.jpg

7. Το εξυπηρετικό και ευγενικό προσωπικό, φέρνοντας κάθε επισκέπτη σε επαφή με μια απόλυτα προσωποποιημένη, πολυτελή εμπειρία που ανταποκρίνεται στις δικές του ανάγκες και επιθυμίες.

8. Τις BILL&COO SUITES & LOUNGE στη Μεγάλη Άμμο, ένα ξεχωριστό συγκρότημα, που ψηφίστηκε ανάμεσα στα «Top 20 Best Hotels in Greece and Turkey by Condé Nast Traveler Readers' Choice Awards 2022», προσφέρει ένα καλοκαιρινό καταφύγιο σε επισκέπτες που θέλουν να βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από την κοσμοπολίτικη Χώρα της Μυκόνου (μόλις 550 μέτρα) και παράλληλα, σε ένα πολυτελές περιβάλλον που αποπνέει γαλήνη.

bill-coo-deluxe-suite-plunge-pool.jpg

9. Το γαστρονομικό ταξίδι με το άκρως ενδιαφέρον concept με τις γευστικές εμπειρίες της Thea και του Theo (αξίζει να βρεθείτε και να γευτείτε το menu για να ταξιδέψετε γευστικά στην Ελλάδα και τις παραδόσεις της) στο εστιατόριο Gastronomy Project του BILL&COO SUITES AND LOUNGE στη Μεγάλη Άμμο, με γεύσεις και επιρροές από τη μεσογειακή και τη γαλλική κουζίνα συνθέτοντας πιάτα υψηλής γαστρονομίας. Με έμφαση στα επιλεγμένα, ποιοτικά συστατικά που συλλέγονται από διαφορετικές περιοχές σε όλη την Ελλάδα, και τη συνοδεία εξαιρετικών ποικιλιών κρασιού από Ελληνικούς και διεθνείς αμπελώνες, το Menu Degustation του Executive Chef Ντίνου Φωτεινάκη και του επικεφαλής Chef Γιώργου Αραπιάν προσφέρει κορυφαίες γευστικές εμπειρίες.

gastronomy-pasto.jpg

10. Η εμπειρία, το άπλετο φυσικό φως, η απέραντη θέα και οι πινελιές κυκλαδίτικων στοιχείων, ένα καλοκαιρινό καταφύγιο. 

9ae8ccea-ef0d-49b9-b261-76418bd7ba8d.JPG

Info:
Bill & Coo Coast Suites, Άγιος Ιωάννης, www.bill-coo-hotel.com