fbpixel

Search icon
Search
Αυτός είναι ο «παράδεισος» του well being στο πιο απόκρυφο σημείο της Κρήτης
TRAVEL

Αυτός είναι ο «παράδεισος» του well being στο πιο απόκρυφο σημείο της Κρήτης

Το Acro Suites δεσπόζει στην κορυφή ενός απόκρημνου βράχου του νησιού


Με το όνομά του να δίνει έμφαση στη μοναδική τοποθεσία του, το Acro Suites δεσπόζει στην κορυφή ενός απόκρημνου βράχου στην Αγία Πελαγία της Κρήτης, με ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα.

Οργανικό, bohemian και με απόλυτα σύγχρονο design, εμπνέει για απόλυτη χαλάρωση όλη μέρα!

Unique Breakfast Experience

Στο πιο προνομιούχο σημείο του resort, το εστιατόριο Cremnos The Nurture House παρουσιάζει ένα ανεπανάληπτο πρωινό σε μπουφέ, αξιοποιώντας τοπικά προϊόντα. Πιάτα που χαρίζουν ευεξία, όπως ένα pancake βρώμης με φιστικοβούτυρο και μύρτιλα, είναι η καλύτερη επιλογή για ένα boost ενέργειας. Στις ιδιωτικές πισίνες στις σουίτες, θα βιώσει κανείς και την ξεχωριστή εμπειρία του floating breakfast. Ένας πανέμορφος δίσκος σε σχήμα καρδιάς επιπλέει πάνω στο νερό και η μέρα ξεκινά μαγικά.

highres-3.jpg

Days Full of Wellness

Εδώ, καθημερινά θα μπορείτε να επιδοθείτε σε μαθήματα που παρέχουν εξειδικευμένοι προπονητές αλλά και σε ομαδικά sessions, όπως yoga, pilates, functional ή cross training, τένις, padel και μπάσκετ. Φέτος, μία δημοφιλής ομάδα professional trainers θα συνεργαστεί με τους in house εκπαιδευτές, σε μια εβδομάδα αφιερωμένη στο wellbeing και την άθληση. Τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, ανάλαφρα πιάτα βασισμένα στη φιλοσοφία ευεξίας του Acro επιδιώκουν να προσφέρουν μια inside & out υγεία.

Time to Unwind

Μετά τα workouts, απολαύστε χαλαρωτικό αρχαιοελληνικό μασάζ και στιγμές ηρεμίας στο παραδοσιακό βυζαντινό χαμάμ. Έως αργά το απόγευμα, το bath house συνεπαίρνει με τις μαγευτικές τελετουργίες με εξαιρετικές θεραπείες προσώπου και σώματος από διάσημες εταιρίες, όπως η Biologique Recherche και η νεοαφιχθείσα και vegan Sepai.

acro2-44.jpg

Unforgettable Dinner

Το βράδυ, το εστιατόριο Cremnos χαρίζει ένα ελληνικό γαστρονομικό ταξίδι με φρέσκα ψάρια και θαλασσινά. Στη νέα εστιατορική άφιξη Umi, η ιαπωνική και η περουβιανή κουζίνα δημιουργούν μια ανεπανάληπτη συνάντηση. Για πρώτη φορά, αυτό το καλοκαίρι πραγματοποιούνται τρία γαστρονομικά events με έλληνες σεφ, στα οποία ο καθένας θα προσθέσει τη δική του γευστική πινελιά στο καλοκαίρι.

Info: Μονοναύτης, Αγία Πελαγία, Κρήτη, 71500, τηλ.: 2810 812240-9, Facebook: acrosuites, Ιnstagram: @acrosuites, acrosuites.com