fbpixel

Search icon
Search
Μια luxury κατοικία στο Malibu αποτελεί big dream για κάθε λάτρη του design
INTERIORS

Μια luxury κατοικία στο Malibu αποτελεί big dream για κάθε λάτρη του design

Με την υπογραφή των Marmol Radziner και Redmond Aldrich Design


Οι Marmol Radziner και Redmond Aldrich Design, ενώνοντας συνεχώς τις δυνάμεις τους έχουν αποδείξει πόσο καλά γνωρίζουν τι πάει να πει υψηλή αισθητική. Το σχεδιαστικό τους ενδιαφέρον πηγάζει από την αγάπη που τρέφουν για τη φύση και τη γοητεία αυτής, δημιουργώντας αρχιτεκτονικά αριστουργήματα, τα οποία διακρίνονται χάρη στον απίστευτο μοντερνισμό που εκπέμπουν.

Πριν από μερικούς μήνες, ταξίδεψαν μέχρι το Malibu, εκεί όπου σχεδίασαν και διακόσμησαν μια εκπληκτική μεζονέτα, η οποία χτίστηκε πριν από περίπου δύο χρόνια, ώστε να φιλοξενήσει μια πενταμελή οικογένεια.

Step inside!
cliffside-final-9790.jpg


Από την πρώτη κιόλας στιγμή, το ενδιαφέρον μας εστιάζει στο απίθανα γοητευτικό εξωτερικό σκηνικό αυτής της κατοικίας, το οποίο προσφέρει την αίσθηση ενός επίγειου παραδείσου. Συγκεκριμένα, αυτό προκύπτει από τα καταπράσινα στοιχεία που κυριαρχούν όπου κι αν στρέψει κανείς την προσοχή του.

Παράλληλα, τα θεαματικά living σημείο στο outdoor περιβάλλον, εκεί όπου υπάρχει και μια τεράστια πισίνα, δίνουν στην οικογένεια την ευκαιρία να απολαμβάνει στιγμές απόλυτης ξεγνοιασιάς και ηρεμίας.

Σε ό,τι αφορά στο εσωτερικό του σπιτιού, μεγάλες τζαμαρίες πρωταγωνιστούν και δίνουν updated χαρακτήρα, κάνοντας παράλληλα του εσωτερικούς χώρους να εναρμονίζονται με το έξω. Στο μεταξύ, αυτή η προσθήκη κάνει τους χώρους να φαίνονται πολυδιάστατοι. Στο μεταξύ, πανύψηλα φυτά και ολάνθιστα σημεία, δημιουργούν ένα ultra natural σκηνικό, που είναι πραγματικά αξιοζήλευτο.

cliffside-final-9721.jpg


Εμβαθύνοντας, παρατηρούμε πως το κάθε δωμάτιο δεν ξεφεύγει ιδιαίτερα από την παλέτα των ουδέτερων, earthy τόνων, τη στιγμή που η «ζεστασιά» έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και κάνει κάθε σημείο τόσο ελκυστικά φτιαγμένο. Και πάλι, οι ξύλινες επιφάνειες κυριαρχούν, ισορροπώντας το total design, που μπορεί να είναι τόσο ενημερωμένο και προσαρμοσμένο στο τώρα, αλλά με σιγουριά μπορούμε να πούμε πως έχει εξασφαλιστεί ένα timeless αποτέλεσμα, το οποίο δεν επηρεάζεται από κανένα decor trend και καμία εποχή του χρόνου.

Σε ό,τι αφορά στα χρώματα, οι επιλογές έχουν να κάνουν με μια παλέτα κλασικών αποχρώσεων, όπως το μαύρο, το γκρι, το ανοιχτό καφέ, αλλά κυρίως το λευκό. Η αρχική ιδέα ήταν να εξασφαλιστεί αρμονία σε κάθε δωμάτιο, αλλά και στο outdoor περιβάλλον και αυτοί οι τόνοι θεωρήθηκαν οι πιο ιδανικοί. Από εκεί κι έπειτα, δεν είναι λίγα τα πιο pop στοιχεία -μιλώντας για χρώματα πάντα-, τα οποία δημιούργησαν επιπλέον διάσταση, αλλά και μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε ένα σκηνικό που υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσε να θεωρηθεί μονότονο.

cliffside-final-6218.jpg


Ο updated σχεδιασμός κάνει την κατοικία να ξεχωρίζει και μετατρέπεται σε πηγή έμπνευσης για κάθε λάτρη του design, με ένα summer twist που είναι πραγματικά αξιοζήλευτο. Τίποτα δε φαντάζει περιττό, ενώ ο fresh αέρας αποπνέεται έντονα ακόμα και μέσα από το φωτογραφικό υλικό, που αποδεικνύει το πόσο stylish και παράλληλα φτιαγμένο είναι αυτό το σπίτι.

Οι αρχιτέκτονες την παλέτα υλικών από γύψο, μάρμαρο, αλλά κι επιφάνειες από ξύλο, εντυπωσιακά έπιπλα και μοναδικές αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες, ενώ βασίζεται σε μια σειρά από παλιά και σύγχρονα υφάσματα που κάνουν κάθε δωμάτιο πιο «ζεστό» και οικείο. Το αποτέλεσμα που εξασφάλισε είναι η επιτομή του slow living.

Πλέον, η οικογένεια μπορεί να απολαμβάνει ένα περιβάλλον που αποτελεί συνώνυμο του luxury living, σε απόλυτη αρμονία με την καλοκαιρινή αύρα και τη natural αισθητική. Ένα πραγματικό παράδειγμα για το πώς ένα town house μπορεί εύκολα να πάρει τη μορφή μιας εξοχικής κατοικίας, με όλα τα σύγχρονα comforts και γνώμονα την υψηλή αισθητική.

cliffside-final-9677.jpg
Δείτε στην gallery περισσότερες φωτογραφίες του σπιτιού!

Φωτογραφίες: AD