fbpixel

Search icon
Search
Μια πολυτελής κατοικία στο Λονδίνο μετατρέπεται σε έναν οικογενειακό παράδεισο
INTERIORS

Μια πολυτελής κατοικία στο Λονδίνο μετατρέπεται σε έναν οικογενειακό παράδεισο

Σχεδιασμένη από το studio Rochford


Το studio Rochford διορίστηκε ως κύριος ανάδοχος σε αυτό το διατηρητέο ​​ακίνητο της δεκαετίας του 1860 με έδρα το Λονδίνο. Η ομάδα κατασκευής ολοκλήρωσε όλες τις οικοδομικές εργασίες, κάνοντας το σπίτι απόλυτα κατοικήσιμο και φέρνοντάς το στα σημερινά δεδομένα. Πλέον, η κατοικία ξεχωρίζει για τον ultra modern χαρακτήρα του, τη λειτουργικότητα, αλλά και την πολυτέλεια που αποπνέει.

Η ανοικοδόμηση περιελάμβανε αλλαγή ύψους της πόρτας, αφαίρεση διαχωριστικών τοίχων και αποκατάσταση των αρχικών χαρακτηριστικών.Η ομάδα επίβλεψε, επίσης, μια νέα επέκταση στην πίσω βεράντα, καθώς και τροποποιήσεις στην υπάρχουσα διάταξη. Αυτό περιλάμβανε τη συνένωση της κουζίνας και της τραπεζαρίας για τη δημιουργία ενός μεγαλύτερου χώρου, καθώς και τη μετεγκατάσταση της κύριας κρεβατοκάμαρας για μεγιστοποίηση στη φωτεινή πλευρά του ακινήτου με ανατολικό προσανατολισμό.

7d6ec54a-a5e5-41d7-9bae-4cec59132092.jpg


Ως ακίνητο εποχής, ένα από τα βασικά μέρη αυτού του έργου ήταν ο συνδυασμός των υπαρχόντων χαρακτηριστικών της περιόδου με ορισμένα μοντέρνα χαρακτηριστικά σχεδιασμού, συμπεριλαμβανομένης της αποκατάστασης της αρχικής σκάλας, των λεπτομερειών οροφής και της επένδυσης. Το έργο χρειαζόταν μια σειρά εργασιών στο κάτω ισόγειο για να βοηθήσει στη συνολική λειτουργία του σπιτιού. Αυτό περιλάμβανε ένα βοηθητικό δωμάτιο με στοιβαγμένο πλυντήριο/στεγνωτήριο, καθώς και πλυντήριο πιάτων και αποθήκη.

Εμβαθύνοντας στην αρχιτεκτονική του σπιτιού, με μια μινιμαλιστική αισθητική, ο εσωτερικός σχεδιασμός του σπιτιού που διαμορφώθηκε υποστηρίζεται από μια απαλή παλέτα χρωμάτων σε γκρι, μπεζ και λευκό. Το εντυπωσιακό μάρμαρο και το ξύλο σε μια ανοιχτή απόχρωση ήταν η βάση για να σταθεί μια εκλεκτική επιλογή επίπλων κι έργων τέχνης, ενώ οι καθαρές γραμμές, τα μινιμαλιστικά διακοσμητικά και τα άψογα σχεδιασμένα, μοντέρνα στοιχεία διαποτίζουν το διαμέρισμα με μια αίσθηση αυστηρότητας και συνάμα πολυτέλειας.

Από τα δωμάτια μέχρι το κάτω ισόγειο, δούλεψαν σε μοναδικές ντουλάπες που αποτελούνταν από κρεμαστά, συρτάρια και ρυθμιζόμενα ράφια -όλα προσαρμοσμένα για να ταιριάζουν στη θέση μέσα στα δωμάτια. Μερικά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά αυτής της ιδιοκτησίας ήταν ο σχεδιασμός και η εγκατάσταση της αίθουσας κρασιού, η οποία περιλαμβάνει ένα μικρό διαμέρισμα κουζίνας με νεροχύτη, δύο μεγάλα ψυγεία, ένα ψυγείο κρασιού κάτω από τον πάγκο και -το βασικό στοιχείο- την οθόνη κρασιού σε μπρούτζινες ράβδους. Ένα άλλο βασικό χαρακτηριστικό είναι η πρόσβαση στον πίσω διώροφο κήπο όπου μπορείτε να καθίσετε στον ειδικά κατασκευασμένο καναπέ για να απολαύσετε το κρασί.

4f5c265a-26b3-48b5-9da0-a3516b078441.jpg


Ακόμα, κατασκευάστηκε μια αίθουσα πολυμέσων, με μια ειδική μονάδα για εξοπλισμό AV και ποτά από καπλαμά βελανιδιάς με μπλε χρώμα και φωτισμό στην ίδια τη μονάδα. Η μονάδα σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε για να φέρει τηλεόραση 86 ιντσών, καθώς και να διαθέτει ενσωματωμένη μονάδα AC στο πίσω μέρος. 

Εντύπωση προκαλούν οι μαύρες πινελιές, οι χάλκινες λεπτομέρειες και τα γλυπτά έπιπλα, γι' αυτό και η ανακαινισμένη κατοικία είναι το απόλυτο παράδειγμα του πόσο οι απλές, διακριτές χειρονομίες μπορούν να έχουν τεράστιο αντίκτυπο ακόμη και σε έναν μικρό χώρο. Δόθηκε απίστευτη βάση στη λεπτομέρεια και, πλέον, βλέπουμε μια σύγχρονη κατοικία που αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον για την οικογένεια και χαρακτηρίζεται για την cozy αισθητική και τον familiar αέρα της.

Στις bathroom areas παρατηρείται ο ίδιος σχεδιασμός μιας μοναδικής διπλής μονάδας καλλωπισμού με συρτάρια για αποθήκευση κατασκευασμένα με Bolivar. Το βασικό χαρακτηριστικό είναι οι μεγάλες μαρμάρινες πλευρές του πάγκου εργασίας και η πλίνθος που δημιούργησε η Ideal Stone Ltd. Τα επινικελωμένα είδη υγιεινής, βρύσες, κάγκελα για πετσέτες, μίξερ, κεφαλές ντους, όλα παρέχονται από τον Samuel Heath.

7b77355d-2b7f-4a27-86be-6918c8dcd8c9.jpg


Όλες οι εσωτερικές πόρτες σε αυτό το έργο κατασκευάστηκαν στο Rochford Joinery σε μασίφ βερνικωμένη και διαφανή λάκα. Όλες οι πόρτες διαθέτουν καλούπια και πάνελ μοναδικής σχεδίασης, κατασκευασμένα με σιδερικά της Beardmore σε σκούρο μπρονζέ. Ένα συνονθύλευμα από υπέροχα υλικά που έχουν «δέσει» με τον πιο ιδανικό τρόπο στο όλο στιλ που έχει επιλεχθεί, εξασφαλίζει ένα απόλυτα ξεκούραστο και stylish σκηνικό.

Ανατρέξτε στην gallery για να ανακαλύψετε περισσότερες φωτογραφίες της κατοικίας!