fbpixel

Search icon
Search
SS22: Οι designer bags της άνοιξης που σας ταιριάζουν ανάλογα με το ζώδιό σας
THE LOOK

SS22: Οι designer bags της άνοιξης που σας ταιριάζουν ανάλογα με το ζώδιό σας

Οι διάσημοι σχεδιαστές αλλά και ο αστρολογικός χάρτης μας δίνουν τη λύση


Η περίοδος που διανύουμε είναι κι αυτή που κάνουμε ένα είδος επαναξιολόγησης. Αφήνουμε σιγά σιγά πίσω μας τον χειμώνα και ετοιμαζόμαστε να υποδεχθούμε την επίσημη έναρξη της άνοιξης. Και μόνο αυτή η αλλαγή της σεζόν μας δημιουργεί την ανάγκη για ανανέωση, ξεκινώντας από τη γκαρνταρόμπα μας. Οι designer bags αποτελούν must-have για κάθε fashion lover που σέβεται τον εαυτό της. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, οι τσάντες που διαθέτετε μαρτυρούν αρκετά πράγματα για την προσωπικότητά σας. Γι' αυτό και θα πρέπει ίσως να εξερευνήσετε λίγο καλύτερα τον τρόπο που τις επιλέγετε. Εμείς, στρέψαμε την προσοχή μας στον αστρολογικό χάρτη, βοηθώντας σας να κάνετε την καλύτερη επιλογή. 

Ανακαλύψτε λοιπόν, τη τσάντα που σας ταιριάζει από τις SS22 πασαρέλες, ανάλογα με το ζώδιο σας. 

Κριός 

00077-valentino-spring-22-rtw-details-paris-credit-gorunway.webp
Valentino SS22

Σύμφωνα με τους αστρολόγους οι γυναίκες που ανήκουν στο ζώδιο του Κριού είναι φιλόδοξες, τελειομανείς και αγαπούν τη σκληρή δουλειά. Δεν επιθυμούν να έχουν μαζί τους πολλά πράγματα, σχεδόν μόνο τα απαραίτητα. Γι' αυτό επιλέγουν μεσαίου μεγέθους τσάντες, οι οποίες συνήθως μπορούν να φορεθούν ως crossbody. Εννοείται πως βαθιά μέσα σας, νιώθετε την ανάγκη για statement accessories, γεγονός που κάνει τις denim bags -οι οποίες επιστρέφουν δυναμικά- να αποτελέσουν την απαραίτητη προσθήκη της άνοιξης. 

2. Ταύρος 

00027-salvatore-ferragamo-details-spring-22-rtw-milan-credit-gorunway.webp
Salvatore Ferragamo SS22

Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο που κυβερνάται από την Αφροδίτη στον τομέα της ομορφιάς. Αυτό σημαίνει ότι δεν νιώθει την ανάγκη να δεσμεύεται από τις τάσεις. Είναι πολυμήχανος και οι κομψές τσάντες, κυρίως οι shoulders, αποτελούν τον καλύτερό του σύμμαχο. Βασικά στοιχεία ενός Ταύρου είναι η classy αισθητική και η απλότητα. Μία black shoulder bag, όπως αυτή του Salvatore Ferragamo θα μετατραπεί στο key-item των συνόλων του. 

3. Δίδυμος 

00036-chanel-spring-22-rtw-details-paris-credit-gorunway.webp
Chanel SS22
Όπως όλοι γνωρίζουμε, ο Δίδυμος είναι ένα άκρως περιπετειώδες ζώδιο. Αναζητά πάντα το ασυνήθιστο και αυτό που θα τον κάνει να διαφέρει. Έτσι μία it bag, η οποία όμως δεν θα κάνει «φασαρία» και θα μαγνητίζει τα βλέμματα με διακριτικό τρόπο θα γίνει ο καλύτερός του σύμμαχος. Πιο συγκεκριμένα, το σχέδιο που θα επιλέξει ένας Δίδυμος θα πρέπει να ταιριάζει σε πολλές εμφανίσεις, έτσι ώστε όταν ο χρόνος τον «πιέζει» απλά να το πάρει πριν βγει από το σπίτι και να εντυπωσιάσει στα πρώτα δευτερόλεπτα. Ότι ακριβώς θα συμβεί με τη Chanel Νο5 bag. 

4. Καρκίνος 

00041-prada-rtw-spring-22-milan-details-credit-brand.webp
Prada SS22

Οι αστρολόγοι υποστηρίζουν πως ένας Καρκίνος χρειάζεται μία τσάντα, η οποία θα είναι μέρος της ρουτίνας του. Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα μπορεί να την επιλέξει ανά πάσα ώρα και στιγμή, ανεξαρτήτως περίστασης. Plus, επιθυμεί να βρει εκείνο το σχέδιο, το οποίο θα μπορέσει να κρατήσει στη συλλογή του όσα χρόνια κι αν περάσουν. Όπως όλοι καταλαβαίνουμε μία tote designer bag, κυρίως σε ουδέτερες αποχρώσεις, όπως μαύρο ή καφέ, θα του «λύσει» τα χέρια.

5. Λέων 

00008-schiaparelli-spring-22-rtw-details-paris-credit-daniel-roseberry.webp
Schiaparelli SS22

Η εξωστρεφής και γεμάτη αυτοπεποίθηση Λέαινα έχει ανάγκη από μία τσάντα που δύσκολα θα συναντήσει σε κάποια άλλη. Θα πρέπει να είναι τολμηρή και να κάνει εντύπωση. Θα πρέπει να μπορεί να σταθεί και μόνη της σ' ένα red carpet αλλά ποτέ να μην επισκιάζει την ίδια. Καθώς ανήκει στα ζώδια της φωτιάς, λατρεύει το «πάντρεμα» του ρετρό με το μοντέρνο στιλ, τόσο στις τσάντες όσο και στα κοσμήματα

6. Παρθένος

00013-balmain-details-spring-22-rtw-paris-credit-gorunway.webp
Balmain SS22

Οι Παρθένοι έχουν κερδίσει επάξια των τίτλο του πιο οργανωμένου ζωδίου. Επιθυμούν μία τσάντα, οι οποία θα έχει πολλαπλές χρήσεις και θα μπορεί να τους συνοδεύσει από τα πρωινά απαιτητικά τους meetings, μέχρι τα after work drinks ή τις εξόδους με φίλους. Δεν μπορούν να αντισταθούν στην απλή κομψότητα της handbag του οίκου Balmain. Plus, αναζητούν σχέδια τα οποία θα διαθέτουν πολλές θήκες για να μπορούν να τα έχουν όλα σε τάξη. Οι ουδέτεροι τόνοι είναι οι καλύτεροι για μια διακριτική εμφάνιση που συνδυάζεται καλά με κάθε σύνολο.

7. Ζυγός

00052-louis-vuitton-spring-22-rtw-paris-credit-gorunway.webp
Louis Vuitton SS22

Στους Ζυγούς αρέσει να «θαμπώνουν» με τις υφές και τα υφάσματα υψηλής ποιότητας. Γνωρίζουν πολύ καλά πώς να αναδεικνύουν και να επιδεικνύουν τις τρέχουσες τάσεις με τον καλύτερο τρόπο. Οι έντονες φωτεινές αποχρώσεις, τα logos αλλά και τα florals είναι μερικά από τα στοιχεία που τους βοηθούν να απογειώσουν την εμφάνισή τους. Πάντα μοντέρνοι, επιλέγουν να έχουν μια «γεύση» για τα πιο ωραία πράγματα, γι' αυτό και δεν μπορούν να αντισταθούν στις όμορφες και ακριβές τσάντες. 

8. Σκορπιός 

00026-bottega-veneta-details-spring-22-rtw-detroit-credit-brand.webp
Bottega Veneta SS22

Οι έντονοι και εξωστρεφείς Σκορπιοί λατρεύουν τις τσάντες σε εξίσου έντονα χρώματα και τα σχέδια που θα τους ελευθερώσουν τα χέρια, όπως είναι οι shoulder bags αλλά και τα backpacks, που θα αποτελέσουν big trend και το επόμενο φθινόπωρο. Επιλέξτε ανάμεσα σε κόκκινες, πορτοκαλί αλλά και πράσινες αποχρώσεις. Οι Σκορπιοί επιθυμούν να έχουν μία τσάντα, στην οποία θα μπορούν να βασιστούν καθημερινά, έστω κι αν δεν ταιριάζει με κάθε τους σύνολο. 

9. Τοξότης 

00048-versace-spring-22-rtw-milan-details-credit-brand.webp
Versace SS22

Ο περιπετειώδης Τοξότης λατρεύει τα ταξίδια, γι' αυτό προτιμά σακίδια πλάτης ή μεγάλες shopper bags που θα του δώσουν την ευκαιρία να έχει μαζί του όσα περισσότερα πράγματα μπορεί. Τα έντονα χρώματα, τα παιχνιδιάρικα prints αλλά και τα σχέδια που θα τον βοηθήσουν να μην περάσει απαρατήρητος βρίσκονται στις top επιλογές του. Για ένα τέτοιο ζώδιο που βαριέται εύκολα, η τσάντα του θα πρέπει να του κρατάει πάντα αμείωτο το ενδιαφέρον. 

10. Αιγόκερως 

00009-chloe-spring-22-rtw-credit-gorunway.webp
Chloe SS22

Ο πρακτικός και προσανατολισμένος στην καριέρα του Αιγόκερως προτιμά κλασικές και επαγγελματικές τσάντες σε neutrals χρώματα όπως μαύρο, κρεμ ή μπεζ. Βασικός γνώμονας στην επιλογή τους είναι το κατά πόσο μπορούν να συνοδεύσουν τα office looks. Η bag που ταιριάζει σ' ένα Αιγόκερω είναι αυτή που θα βασίζεται στην κομψότητα και την απλότητα, ακολουθώντας όμως πάντα τις τάσεις. 

11. Υδροχόος

00053-loewe-spring-22-rtw-details-paris-credit-alessandro-viero-gorunway.webp
Loewe SS22

Ο κυρίαρχος Υδροχόος σίγουρα δεν ακολουθεί τους κανόνες. Επιθυμεί να δημιουργεί τα δικά του statement looks, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που επιθυμεί κάτι μοναδικό, όπως ένα funky σχέδιο με fresh colours. Για να μην πολυλογούμε, κοιτάξτε απλά την εικόνα με τον συνδυασμό των δύο Loewe bags. Αναζητά πάντοτε κομμάτια που θα τον κάνουν να ξεχωρίζει μέσα στο πλήθος, ενώ η avant-garde αισθητική, υπάρχει -έστω και διακριτικά- στο αίμα του. 

 12. Ιχθύς 

275620558-342990237607996-6627222677956369853-n.jpg
Jacquemus SS22

Ο Ιχθύς είναι ένα ελεύθερο πνεύμα, που από την μία πλευρά αγαπάει την άνεση κι από την άλλη δεν μπορεί να αντισταθεί στις τάσεις. Μπορεί να ψάχνει για ώρες ένα πράγμα στη τσάντα του, γι' αυτό το μικρότερο μέγεθος που ναι μεν χωράει τα απαραίτητα, αλλά δεν είναι εύκολο να χαθούν, είναι η κατάλληλη επιλογή. Όπως ακριβώς η νέα "La Vague" του Jacquemus. 

Κεντρική φωτογραφία: Valentino/Bottega Veneta