fbpixel

Search icon
Search
Make up tips για να δείχνετε πάντα φρέσκια και λαμπερή
FACE & BODY

Make up tips για να δείχνετε πάντα φρέσκια και λαμπερή

Μεταμορφωθείτε με πολύ απλά steps


Σε έναν ιδανικό κόσμο, θα είχαμε πάντα τον απαραίτητο χρόνο για να προετοιμαστούμε για μία έξοδο, για ένα date, για τη δουλειά μας... Στην πραγματικότητα -όμως- είναι ξεκάθαρο πως αυτό δε συμβαίνει, τουλάχιστον σε καθημερινή βάση, ωστόσο, υπάρχουν διάφορα tips που μπορούν να μας βοηθήσουν να μοιάζουμε πάντα φρέσκες και λαμπερές, ακόμη και στη διάρκεια μίας busy day, που είναι γεμάτη με υποχρεώσεις. Εμείς σας παρουσιάζουμε σήμερα τα μικρά μυστικά, που μπορούν να κάνουν σημαντική διαφορά κι εσείς, το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι να τα υιοθετήσετε. 

Άμεση ανανέωση!

Hydration

shutterstock-1849648843.jpg

Είναι κάτι που σίγουρα θα έχετε ακούσει πολλές φορές, όμως, είναι πραγματικά αλήθεια πως η σωστή ενυδάτωση μπορεί να κάνει θαύματα! Τα ευεργετικά οφέλη του νερού δεν περιορίζονται μόνο στις εσωτερικές λειτουργίες, αλλά προχωρούν και στην εξωτερική εμφάνιση. Με πιο απλά λόγια, ένα λαμπερό, καθαρό δέρμα με σφριγηλή όψη, απαιτεί και την απαραίτητη ενυδάτωση σε συνδυασμό με την εφαρμογή των κατάλληλων products. Πείτε ένα μεγάλο «ναι» λοιπόν σε ένα δροσερό ποτήρι νερό λίγο πριν από την έξοδό σας κι αμέσως, θα παρατηρήσετε πως το πρόσωπό σας θα ανακτήσει τη λάμψη του και θα αποκτήσει αμέσως πιο φωτεινή όψη.

Face mists

shutterstock-1932211526.jpg

Τα face mists αποτελούν σημαντικό σύμμαχο κάθε γυναίκας το καλοκαίρι, όταν το θερμόμετρο ανεβαίνει. Τα ενυδατικά σπρέι προσώπου, είναι η super λύση για τις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού καθώς εκτός από το γεγονός ότι χαρίζουν ένα αίσθημα φρεσκάδας και δροσιάς, περιέχουν και πολλά, θρεπτικά συστατικά. Για ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα, επιλέξτε κάποιο face mist με υαλουρονικό οξύ για ενυδάτωση και ροδόνερο για έλεγχο της ερυθρότητας κι extra λάμψη. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε είτε στη διάρκεια της ημέρας, πάνω από το μακιγιάζ σας, είτε να ψεκάσετε το πρόσωπό σας πριν να εφαρμόσετε το foundation, καθώς αποτελεί -μεταξύ άλλων- και την ιδανική βάση.

Concealer

shutterstock-1846395439.jpg

Το concealer αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα πιο βασικά προϊόντα της makeup routine, καθώς έχει την ιδιότητα να καλύπτει τον... εφιάλτη των μαύρων κύκλων, που ταλαιπωρούν τις περισσότερες γυναίκες και παράλληλα, χαρίζει λάμψη και φως στο πρόσωπο. Ιδανικά, επιλέξτε ένα λεπτόρευστο product ειδικά όταν επικρατούν πολύ υψηλές θερμοκρασίες, που θα είναι έναν τόνο πιο ανοιχτό από το makeup που θα χρησιμοποιήσετε στο υπόλοιπο πρόσωπο. Τοποθετήστε το ταμποναριστά στην περιοχή, ώστε να μην μπει στις λεπτές γραμμές, με απαλές κινήσεις, δίνοντας έμφαση στην εσωτερική κι εξωτερική γωνία του ματιού, ενώ -φυσικά- μπορείτε να το εφαρμόσετε και σε άλλα σημεία στο πρόσωπό σας, για να χαρίσετε φως και λάμψη.

Cream blush

shutterstock-2012442974.jpg

Υπάρχει ένα προϊόν που δε θα πρέπει να λείπει ποτέ από την τσάντα σας, καθώς κάνει θαύματα. Ποιο είναι αυτό; Το ρουζ σε κρεμώδη υφή ή αλλιώς το cream blush, αποτελεί ιδανική λύση για κάθε γυναίκα που θέλει να έχει λαμπερή και φρέσκια όψη στη διάρκεια της ημέρας της, ακόμη κι αν δεν έχει στη διάθεσή της αρκετό χρόνο για να «φρεσκαριστεί». Μερικές ταμποναριστές κινήσεις, είναι αρκετές κι αμέσως θα χαρίσουν όμορφο χρώμα στα ζυγωματικά σας, ενώ χάρη στη σύνθεσή του, το προϊόν αντανακλά το φως και δημιουργεί μία φυσική λάμψη. Επιλέξτε την απόχρωση που ταιριάζει στο δικό σας look κι εφαρμόστε μικρή ποσότητα, με ταμποναριστές κινήσεις. Τα cream blushes θεωρούνται ιδανική λύση και για τις ξηρές επιδερμίδες, ενώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν επίσης και στην περιοχή των χειλιών ή των ματιών. Δοκιμάστε το!

Lashes

shutterstock-1817013200.jpg

Ένα από τα σημεία-κλειδιά του προσώπου, είναι τα μάτια, ωστόσο, αυτό δε σημαίνει πως χρειάζεται οπωσδήποτε να αφιερώσετε πολλές ώρες μπροστά από τον καθρέφτη σας, προκειμένου να δημιουργήσετε ένα μακιγιάζ που θα σας χαρίσει λαμπερή όψη. Πείτε ένα μεγάλο «ναι» στο ειδικό και θαυματουργό, ψαλιδάκι και με απαλές και σταθερές κινήσεις, γυρίστε τις βλεφαρίδες σας προς τα επάνω, δίνοντάς τους σχήμα και μήκος, χωρίς να εφαρμόσετε κάποια mascara. Θα παρατηρήσετε πως αμέσως το βλέμμα σας θα γίνει πιο έντονο και «ζωντανό» και το αποτέλεσμα θα είναι άκρως εντυπωσιακό!