fbpixel

Search icon
Search
MAKE UP

6 βήματα για γρήγορο και φρέσκο πρωινό μακιγιάζ

Δώστε φως και λάμψη στο πρόσωπό σας


6 βήματα για γρήγορο και φρέσκο πρωινό μακιγιάζ

Δεν είναι πολλές οι μέρες που διαθέτετε άπλετο χρόνο το πρωί για να διασφαλίσετε ότι το πρόσωπό σας θα φαίνεται υπέροχο πριν φύγετε από το σπίτι. Στην πραγματικότητα, θεωρείτε τον εαυτό σας τυχερό αν θυμηθείτε να σετάρετε σωστά το foundation και να κρατήσετε σταθερή την περίμετρο γύρω από τα χείλη σας. Εάν είστε μια από τις πολλές γυναίκες που προτιμούν να πατήσουν το κουμπί του snooze αντί να βαφτούν, έχουμε μερικές γρήγορες συμβουλές που είναι ιδανικές για εκείνες τις μέρες που μπορείτε να αφιερώσετε μόνο λίγα λεπτά στο μακιγιάζ σας.

makeup-monochromatic.jpg

Εάν πρέπει να κρύψετε γρήγορα τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σας

Για να εξοικονομήσετε χρόνο, επιλέξτε ένα concealer που είναι καλό για την ταυτόχρονη κάλυψη των μαύρων κύκλων καθώς και των προβληματικών περιοχών. Η χρήση του θα φωτίσει αμέσως το πρόσωπό σας, αλλά αν χρειάζεστε επιπλέον κάλυψη, εφαρμόστε πρώτα ένα διορθωτικό -σε ροδακινί χρώμα- κάτω από τα μάτια σας. Επιλέξτε κάποιο που θα είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό στον ιδρώτα και την υγρασία. Μια φόρμουλα που διαρκεί θα σας προσφέρει μια μοναδική, κρεμώδη όψη.

Εάν θέλετε περίγραμμα και ρουζ με ένα μόνο πέρασμα

Η αποτελεσματικότητα του χρόνου είναι το «κλειδί» στην πρωινή ρουτίνα ομορφιάς και δεν σας πέρνει να καθυστερείτε, τα προϊόντα που έχουν διπλή χρήση μπορούν πραγματικά να σας σώσουν. Για μια άμεση «πινελιά» χρώματος, χρησιμοποιήστε ένα προϊόν που δείχνει να αναζωογονεί γρήγορα τα μάγουλα, τα χείλη, ακόμη και τα μάτια σας. Αν επιλέξετε κάποιο με κρεμώδη σύνθεση και glam «πινελιές» θα κάνει πιο εύκολη την ανάμιξη. 

at-maddieziegler-makeup-looks-pastel.jpg

Εάν τα φρύδια σας χρειάζονται περιποίηση το πρωί

Χρησιμοποιήστε ένα προϊόν που χρησιμεύει ως γρήγορη και ιδανική λύση. Επιλέξτε κάποιο χρωματιστικό τζελ φρυδιών που περιέχει μικροσκοπικές μικροΐνες που προσκολλώνται στο δέρμα και τις τρίχες και δημιουργούν πληρότητα και όψη φυσικής όψης με μια μόνο κίνηση.

Εάν σας αρέσει το bronzer αποτέλεσμα

Το bronzer είναι ένας καταπληκτικός τρόπος για να προσθέσετε γρήγορο και healthy-looking χρώμα στο δέρμα σας. Χρησιμοποιήστε ένα πινέλο και περάστε το προϊόν στα ζυγωματικά σας, γύρω από τους κροτάφους σας και εφαρμόστε επίσης στα βλέφαρά σας για μια πινελιά “ζεστασιάς”. 

french-woman-makeup.jpg

Εάν θέλετε να τονίσετε τις βλεφαρίδες σας

Δεδομένης της έλλειψης χρόνου, μπορεί να μην διαθέτετε αρκετά λεπτά για να χρησιμοποιήσετε στις βλεφαρίδες σας το tool, που θα σας χαρίσει ένα «γυριστό» κι εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Για να επιταχύνετε, λοιπόν, την πιο σωστή διαδικασία εφαρμογής της μάσκαρα, χρησιμοποιήστε μια που δίνει εξαιρετικά αποτελέσματα ανεξάρτητα από την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι βλεφαρίδες σας και σας κάνει να φαίνεστε αμέσως πιο ξύπνιες. 

Εάν θέλετε να αναζωογονήσετε γρήγορα τα χείλη σας

Ανάμεσα στο lip liner, το lip gloss, το κραγιόν και το lip balm, υπάρχουν αρκετές επιλογές μπροστά σας κάθε πρωί. Διαλέξτε ένα προϊόν που συνδυάζει όλα τα παραπάνω, όπως ένα ενυδατικό κραγιόν με φυσική λάμψη. Έτσι περνάτε στα χείλη σας ένα «γρήγορο» χρώμα που τα θρέφει, χωρίς καν να απαιτείται καθρέφτης.

The choices

 Dark circles

Dark circles

Corrector, Bobbi Brown

BUY ME
 Color corrector

Color corrector

Becca Undereye Brightening Corrector, Smashbox

BUY ME
 The revolution

The revolution

Le 8 Hypnôse mascara, Lancome, Hondos Center

BUY ME
 Ultra Dior

Ultra Dior

Dior Addict, Dior, Attica

BUY ME
 Blush Powder

Blush Powder

Crystah WANDERful World, Benefit Cosmetics, Sephora

BUY ME
 Summerish me

Summerish me

Pro Bronze Fusion Bronzer, Make Up Forever, Sephora

BUY ME