fbpixel

Search icon
Search
4+1 statement δερμάτινα κομμάτια και πώς να τα φορέσετε
THE LOOK

4+1 statement δερμάτινα κομμάτια και πώς να τα φορέσετε

Τα leather items θα χαρίσουν δυναμική και στιλ στην εικόνα σας


Το δέρμα αποτελεί ένα από τα hot υφάσματα του χειμώνα, τόσο μεταφορικά όσο και κυριολεκτικά. Οι fashion lovers του έχουν μεγάλη αδυναμία γι' αυτό δεν το αποχωρίζονται ούτε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Παρόλα αυτά ανήκει ξεκάθαρα στη winter season. Το στιλ που προσδίδει είναι μοναδικό και πλέον έχει κάνει την εμφάνισή του σε όλα τα σχέδια για να χαρίσει μεγαλύτερη ποικιλία. Ιδανικό για τις ημέρες με χαμηλές θερμοκρασίες, καθώς έχει την μαγική ικανότητα να προσθέτει θερμότητα και να διατηρεί το σώμα μας στην κατάλληλη θερμοκρασία. Η πιο συχνή του εκδοχή είναι το μαύρο αλλά με την επέλαση των έντονων χρωμάτων, θα συναντήσετε κι άλλες παραλλαγές που θα σας κάνουν να θέλετε να τα αποκτήσετε asap!

Συνεχίστε να διαβάζετε και γνωρίστε τα απόλυτα must have leather items αλλά και πως να τα φορέσετε σαν πραγματική fashionista!

Outerwear 

22e2b0308a51cf55d0bc6c401eb707a5.jpg
Style du monde

Τα leather jackets είναι κατάλληλα τόσο για την μεταβατική περίοδο όσο και για τις πιο κρύες ημέρες. Οι εκδοχές τους είναι πολλές για να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα, ακόμα και των πιο απαιτητικών. Θα τα βρείτε τόσο σε cropped όσο και σε πιο oversized items ακόμα και σε καμπαρντίνες. Η δυναμική που θα χαρίσει στην εικόνα σας είναι δεδομένη. Μπορείτε να τα φορέσετε από το πρωί μέχρι το βράδυ σε όλες τις περιστάσεις. Αν δεν έχετε ένα στη συλλογή σας, έχει έρθει η στιγμή, ενώ αν είστε ήδη λάτρεις κάντε τη διαφορά και επιλέξτε εκκεντρικά σχέδια που θα φέρουν πνοή ανανέωσης στην εικόνα σας. 

Suit lovers 

b848cb36cec15e7c15d2c937b5466072.jpeg
Image source: @whowhatwear

Τα κοστούμια είναι στην κυριολεξία παντού και γι' αυτό η ποικιλία είναι μονόδρομος. Έχει φτάσει η στιγμή να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και να τολμήσετε. Άλλωστε αυτό προτείνει και ο κόσμος της μόδας και οι απανταχού fashion lovers. Το δερμάτινο κοστούμι θα σας βοηθήσει σ΄αυτήν τη διαδικασία. Θέλετε να το κάνετε all the way; Αφήστε στην άκρη τις ουδέτερες και κλασικές αποχρώσεις και επενδύστε σε σε κάτι πιο έντονο και hot, όπως είναι το μπλε, το κόκκινο ή το πράσινο. Επιλέξτε λευκά αξεσουάρ για να λειτουργήσουν συμπληρωματικά και να χαρίσουν περισσότερη φωτεινότητα. 

Dress

e6a27ac4ca8af9059b33e116d00b33c7.jpg
Image source: @marieclaire

Η παρουσία των φορεμάτων είναι δεδομένη. Ακόμα ένα κομμάτι που έχει κερδίσει μία σημαντική θέση στην καρδιά αλλά και την γκαρνταρόμπα όλων των γυναικών, διότι συνδυάζουν με μοναδικό τρόπο την άνεση και το στιλ, ενώ παράλληλα μας δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε fashoionable σύνολα μέσα σε μόλις λίγα λεπτά, χωρίς να χρειαστεί να καταβάλουμε ιδιαίτερη προσπάθεια. Η πρόταση μας για σύνολα που δε θα μπορέσουν να περάσουν απαρατήρητα είναι να διαλέξετε ένα leather mini dress και να προσθέσετε ένα ζευγάρι high heel boots. Το μπορντό αλλά και σκούρο μοβ ταιριάζουν μοναδικά σ' αυτό το look, το οποίο είναι κατάλληλο και για βραδινές εμφανίσεις. 

Pants 

9c7d206f4452633f489c69c208c4402e.jpg

Σε περίπτωση που δεν ανήκετε στις τολμηρές αλλά παρόλα αυτά επιθυμείτε να ακολουθείτε τις τάσεις, τότε ένα δερμάτινο παντελόνι θα σας χαρίσει όλα αυτά που θέλετε. Ο πιο ασφαλής τρόπος για να το φορέσετε είναι μαζί μ' ένα πουλόβερ για όλες τις περιστάσεις. Για να μετατρέψετε το basic look σας σε statement εμφάνιση, προσθέστε ένα ζευγάρι από iconic shoes αλλά και χρυσά κοσμήματα, τα οποία θα χαρίσουν περισσότερη λάμψη στην εικόνα σας. Για τις ημέρες με περισσότερο κρύο το παλτό σας θα είναι απαραίτητο. 

Leather Gloves 

249494207-167976985543549-6147226005155320735-n-2.jpg
Image source: @streetstylestars

Τα δερμάτινα αξεσουάρ και κυρίως τα leathes gloves έχουν προκαλέσει «ταραχή» στον κόσμο της μόδας. Μάλιστα, στον μήνα μόδας και κυρίως στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο και του Παρισιού, οι fashion lovers δεν έχασαν ευκαιρία να τα εντάξουν στις εμφανίσεις τους σε πολλούς και διάφορους τόνους. Τα Prada designs σε έντονες αποχρώσεις, όπως μοβ και πορτοκαλί κέρδισαν την προσοχή μας. Αξίζει λοιπόν, να τους δώσετε μία ευκαιρία και να τα επιλέξετε τις ημέρες με χαμηλές θερμοκρασίες.