fbpixel

Search icon
Search
Last minute therapies: Οι θεραπείες που θα κάνουν το πρόσωπό σας να λάμπει μέσα στις γιορτές
MAGAZINE

Last minute therapies: Οι θεραπείες που θα κάνουν το πρόσωπό σας να λάμπει μέσα στις γιορτές

Mερικές άμεσα αποτελεσματικές θεραπείες, για λάμψη στις ημέρες των γιορτών


Το πρώτο βήμα για κάθε ασθενή που επισκέπτεται το ιατρείο μου είναι η ανάλυση του δέρματός του με το σύστημα Visia, με το οποίο ανακαλύπτουμε την ποιότητά του κι εντοπίζουμε τ’ αδύνατα σημεία του (θαμπάδες, υπερμελαγχρώσεις, ξηρότητα, ερυθρότητα). Ανάλογα με τις ανάγκες κάθε επιδερμίδας, προτείνουμε μια custom skincare routine που θα την αναδείξει και θα συντηρήσει τ’ αποτελέσματα των θεραπειών.

Beauty menu

Ιατρικός βαθύς καθαρισμός: είναι επίκαιρος, καθώς μετά την περίοδο εγκλεισμού κι έντονου άγχους, και σε συνδυασμό με τη χρήση των μασκών, παρατηρείται έντονη έκκριση σμήγματος. Έτσι, απομακρύνουμε την περίσσεια του και βοηθούμε την επιδερμίδα ν’ αναπνεύσει.

Δερμοαπόξεση με κρύσταλλο ή διαμάντι: προσφέρει άμεση λάμψη με ήπια απολέπιση. Απομακρύνεται μηχανικά η εξωτερική στιβάδα του δέρματος, προάγοντας την κολλαγονογένεση. Συνιστώνται επισκέψεις ανά περίπου 15 ημέρες για την ανανέωση της επιδερμίδας εκ των έσω. Μια εξαιρετικά αποτελεσματική θεραπεία, που συνδυάζεται με μεσοθεραπεία.

Δερμοαπόξεση με νερό (aquafacial tm): είναι η νέα τάση που συνδυάζει τη μηχανική απομάκρυνση της εξωτερικής στιβάδας με τη βοήθεια του νερού κι ενός ελαφριάς μορφής χημικού πίλινγκ γλυκολικού οξέος. Εφαρμόζεται παράλληλα με φωτοθεραπείες led για αντιμετώπιση των ουλών από την ακμή και τη γρήγορη ανάπλαση της επιδερμίδας.

shutterstock-1111004123.jpg

Fractional CO2 laser: το επαναστατικό, ελάχιστα επεμβατικό λέιζερ που, προκαλώντας μικρές οπές στην επιφάνεια του δέρματος, προάγει την επούλωση και την κολλαγονογένεση. Έχει άριστα αποτελέσματα σε ουλές ακμής, σημάδια υπερμελάγχρωσης από τον ήλιο, ραγάδες στο σώμα και γενικότερα, στην ανανέωση της επιδερμίδας. Συνδυάζεται άψογα με μεσοθεραπεία.

Vivace microneedling RF: το πρώτο μηχάνημα κλασματικής ενέσιμης ραδιοσυχνότητας που προάγει έντονα τη σύσφιγξη, με αποτέλεσμα την αναμόρφωση του περιγράμματος του προσώπου. Προκαλεί κολλαγονογένεση μέσω μικροσκοπικών οπών. Προτείνονται 3-5 μηνιαίες συνεδρίες τον χρόνο και συνδυάζεται με led φωτοθεραπείες και μεσοθεραπεία. Παρουσιάζει, επίσης, πολύ καλά αποτελέσματα στις ουλές ακμής και τις ραγάδες. Χρησιμοποιείται κυρίως στο πρόσωπο, αλλά και στο σώμα - γόνατα, κοιλιά, εσωτερικό μηρών.

Laser ND Yag: μέσω της δράσης του στα αιμοφόρα αγγεία, προκαλεί σύσφιγξη και αναμόρφωση του περιγράμματος. Συστήνονται μηνιαίες θεραπείες σε συνδυασμό με μεσοθεραπεία.

Μεσοθεραπεία ή Gold Standard: είναι η μέθοδος ανανέωσης του δέρματος με έγχυση σε αυτό βιταμινών, ιχνοστοιχείων, υαλουρονικού και αμινοξέων. Προκαλεί ανανέωση, σύσφιγξη, εξουδετέρωση των υπερμελαγχρώσεων και αναστέλλει την κυτταρική γήρανση. Συνδυάζεται με όλες τις ελάχιστα επεμβατικές θεραπείες προσώπου και τις φωτοθεραπείες led.

Υαλουρονικό οξύ: το φυσικό υλικό για την ανάπλαση του δέρματος, τον σχηματισμό γωνιών στο πρόσωπο, την κάλυψη ρυτίδων και την επίτευξη αυξημένου όγκου. Πρόκειται για μια δομική πρωτεΐνη του οργανισμού, που μπορεί ν’ απορροφά μεγάλη ποσότητα νερού. Ενσταλάζεται στα σημεία που παρουσιάζουν έλλειψη όγκου κι έντονες ρυτίδες σε πρόσωπο και ντεκολτέ. Έτσι επαναφέρουμε το οβάλ στο αρχικό επίπεδο.

Βοtox: η επαναστατική θεραπεία αντιμετώπισης των δυναμικών ρυτίδων του προσώπου. Αντιμετωπίζονται αυτές της έκφρασης του μεσόφρυου, του μετώπου, των ματιών και οι περιστοματικές. Συστήνονται επαναλήψεις της θεραπείας ανά 4-6 μήνες.

Info

rad.jpg

Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ., ειδικεύτηκε στη Δερματολογική και Αλλεργιολογική Κλινική του Technische Universität München. Είναι πιστοποιημένη εφαρμοστής της θεραπείας Botox (Deutsche Gesellschaft für Botulinum Therapie), των εμφυτευμάτων με υαλουρονικο οξύ (Deutsche Gesellschaft für Botulinum Therapie), της μεσοθεραπείας (Deutsche Gesellschaft für Mesotherapie) και της ενέσιμης λιπόλυσης. Στο ιατρείο της παρέχονται υπηρεσίες που καλύπτουν όλο το φάσμα της Κλινικής Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας, καθώς και της Αισθητικής Δερματολογίας.

Ιατρείο: Παλαιών Πατρών Γερμανού 2, τηλ. 2310 272255

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ-ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2020