fbpixel

Search icon
Search
MAKE UP

Κρατήστε σημειώσεις: Αυτά είναι τα 6 tips στα οποία ορκίζονται οι Γαλλίδες

Εσείς μπορείτε να τα ενσωματώσετε στην καθημερινότητα σας;


Κρατήστε σημειώσεις: Αυτά είναι τα 6 tips στα οποία ορκίζονται οι Γαλλίδες

Μπορούμε να το παραδεχτούμε, κανείς δεν κάνει nail το effortless look όσο οι Γαλλίδες. Άλλοι το λένε στερεότυπο, αλλά εμείς είμαστε σίγουρες πως αυτές οι γυναίκες δημιουργούν τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις. Άλλωστε, δεδομένου ότι η Γαλλία έχει μερικά από τα πιο σημαντικά beauty brands είναι λογικό ότι ο γαλλικός τρόπος ζωής περιλαμβάνει οτιδήποτε σχετίζεται με αυτήν. Χρειάζονται μόνο μερικά λεπτά περπάτημα στους δρόμους του Παρισιού για να διαπιστώσετε ότι οι Γαλλίδες ξέρουν πώς να βάφονται. Το δέρμα τους είναι σφριγηλό, λείο και λαμπερό. Τα φρύδια τους φαίνονται αβίαστα και τα μάγουλα τους ακτινοβολούν μια λάμψη που σας κάνει να αναρωτιέστε ποιο είναι το μυστικό τους.

french-woman-makeup-lEGcf.jpg

1. Skincare Is Makeup

Υπάρχουν κάποιοι απαράβατοι κανόνες και ένας από αυτούς είναι ότι οι Γαλλίδες θεωρούν το skincare, το καλύτερο μακιγιάζ. Η λαμπερή όψη που βλέπετε στους δρόμους του Παρισιού δεν επιτυγχάνεται απόλυτα με στρώσεις μακιγιάζ αλλά θέλει να δίνετε πραγματική φροντίδα στο δέρμα σας. Προετοιμάστε το με τα κατάλληλα προϊόντα, κάντε μάσκες και θεραπείες και τελικά θα δείτε πως θα πετύχετε το τέλειο αποτέλεσμα.

2. Red Lipstick Is a Staple

Το κόκκινο κραγιόν αποτελεί το "άγιο δισκοπότηρο" για κάθε Γαλλίδα που θα δείτε. Έτσι, μετά από την περιποιημένη επιδερμίδα το επόμενο βήμα είναι σίγουρα τα κόκκινα χείλη που χαρίζουν άλλο βάθος και άλλη αισθητική στην κάθε εμφάνιση.  

Our favourites lipsticks

 Rouge Confident

Rouge Confident

Color Riche Intense Volume Matte, L'Oreal Paris, Attica

BUY ME
 Lifter Gloss

Lifter Gloss

Sweetheart, Maybelline, Attica

BUY ME
 Addict

Addict

Shine Lipstick, Dior, Attica

BUY ME
 

3. Use Mascara Wisely

Το βλέμμα των κοριτσιών στο Παρίσι είναι πάντα glowing αλλά ποτέ δεν το παρακάνουν με τις στρώσεις των προϊόντων. Έχοντας ως βάση, πάντα, το λαμπερό δέρμα, προσθέτουν πινελιές που το κάνουν να αντανακλά μια νεότητα και μια κινητικότητα. Φυσικά, η μάσκαρα ανήκει ανάμεσα στα προϊόντα που παρέχουν αυτά τα στοιχεία.  

4. Foundation Isn't Important

Ξεκινήστε με μια καλή κρέμα προσώπου και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε έναν φωτεινό ορό CC για να δώσετε λάμψη στο πρόσωπο σας. Το να στοχεύετε στην πλήρη κάλυψη δεν είναι η λύση που αναζητάτε για ένα flawless αποτέλεσμα, αντιθέτως αυτή μπορεί να κάνει το δέρμα σας να φαίνεται θαμπό και αφύσικο. Δώστε έμφαση σε μια ελαφριά βάση και επιλέξτε μια απόχρωση που ταιριάζει στους τόνους σας.

french-woman-makeup.jpg

5. Use Lipstick for Everything

Η προσπάθεια και ο χρόνος για το makeup δεν είναι αυτά τα στοιχεια στα οποία θέλετε να επενδύσετε το χρόνο σας. Το μυστικό είναι να βρείτε εύκολους και γρήγορους τρόπους ώστε να μειώσετε τις ταχύτητες και ώστε να κάνετε την κάθε κίνηση σας ευκολότερη. Για παράδειγμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κραγιόν για τα χείλη, τα μάγουλα ακόμη και για το makeup των ματιών σας. Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι όμορφο, λαμπερό και σίγουρα δεν θα απαιτήσει πολύ χρόνο. Με άλλα λόγια είναι ιδανικό για μια μονόχρωμη εμφάνιση.

6. Liquid Formulas Reign Supreme

Αν θέλετε την εμβληματική λάμψη των κοριτσιών που περπατάνε στο Παρίσι, τότε οι ματ φόρμουλες δεν είναι για εσάς. Αντιθέτως, τα υγρά προϊόντα κάνουν το δέρμα να φαίνεται πιο plump, πιο ενυδατωμένο και απόλυτα λαμπερό, ενώ παράλληλα μπορούν να σας χαρίσουν μια πολύ καλή φυσική εμφάνιση. Φυσικά, μπορείτε να τα εφαρμόσετε ακόμη και με τα δάχτυλα σας, χωρίς να χρειαστείτε κάποιο πινέλο.