fbpixel

Search icon
Search
Ανακαλύψαμε τα 6 nail trends που δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα
HAIR & NAILS

Ανακαλύψαμε τα 6 nail trends που δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα

Βρείτε αυτή που σας ταιριάζει περισσότερο!


Glossy νύχια, swirls, pearls ή ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Τα τελευταία χρόνια έχουν εμφανιστεί αμέτρητες τάσεις που όσο και αν τις αγαπάμε, όσο και αν τις θεωρούμε απόλυτα hot, οφείλουμε να παραδεχτούμε πως περνάνε μαζί με τη σεζόν. Ευτυχώς για εμάς δε μπορούμε ποτέ να κάνουμε λάθος με ένα κλασικό χρώμα νυχιών που δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα. Γι’ αυτόν τον λόγο συγκεντρώσαμε, για εσάς, τις αποχρώσεις βερνικιών που έχουν αποδείξει την αξία τους στο πέρασμα του χρόνου, καθώς είναι διαχρονικές ανεξάρτητα από την εποχή.

Let’s take a look!

Cherry Red

cherry-red.jpg

Αυτή η φλογερή απόχρωση του κόκκινου είναι ιδανική για να “φορεθεί” κυριολεκτικά οποιαδήποτε εποχή του χρόνου. Φαίνεται υπέροχη με οποιοδήποτε outfit και κατά κάποιον τρόπο δεν έρχεται σε σύγκρουση με άλλα χρώματα. 

Sheer Pink

sheer-pink-nails.jpg

Απόλυτα delicate, το καθαρό ροζ στα νύχια είναι ένα διακριτικό, αλλά παράλληλα κομψό χρώμα που συνδυάζεται με κάθε εμφάνιση. Είτε βρίσκεστε συνέχεια on the go, είτε εργάζεστε από το σπίτι, σάς διαβεβαιώνουμε πως θα με τη συγκεκριμένη απόχρωση θα φαίνεστε πάντα περιποιημένη και κομψή! 

Brown

brown-nails.jpg

Είτε σας αρέσουν τα nude χρώματα, είτε όχι, το καφέ βερνίκι νυχιών είναι μια κομψή και κλασική απόχρωση που ταιριάζει σε όλες, ανεξάρτητα από την εποχή του χρόνου. Θα καλύψει τις ανάγκες σας, αν αγαπάτε τα πιο απλά χρώματα, και παράλληλα θα σας δώσει και ένα bold χαρακτήρα αν είστε έτοιμες να ξεχωρίσετε. 

Cobalt Blue

cobalt-blue-nails.jpg

Αν ψάχνετε για μια τολμηρή απόχρωση νυχιών, επιλέξτε αυτήν την απόχρωση του μπλε. Είναι διαχρονικό, λαμπερό και ταιριάζει σε κάθε τόνο δέρματος. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι συνδυάζεται υπέροχα με κάθε είδους κόσμημα καθώς μπορεί να το αναδείξει!

Shades of Nude

shades-of-nude.jpg

Τα nude βερνίκια είναι μια classy and chic επιλογή και σίγουρα υπάρχει κάποιος λόγος για αυτό. Υπάρχουν αμέτρητες αποχρώσεις για να διαλέξετε και βγαίνουν σε πολλές εκδοχές: shimmers, pearl, solids ή και ματ. Πώς θα μπορούσατε να διαλέξετε μόνο ένα; Τολμήστε τα όλα και κάθε φορά θα έχετε ένα διαφορετικό, αλλά πάντα υπέροχο αποτέλεσμα.

Shimmery Champagne

shimmery-champagne.jpg

Είναι σαν κόσμημα - αλλά για τα νύχια σας! Ένα αστραφτερό χρυσό βερνίκι δεν είναι μόνο πολύ fun, αλλά σας επιτρέπει επίσης να πείτε το “ναι” σε μια διαφορετική εναλλαγή χρωμάτων εάν βαρεθήκατε να επιλέγετε ένα απλό nude χρώμα. Είναι βέβαιο ότι με τη συγκεκριμένη πρόταση θα ξεχωρίσετε και θα λάβετε αρκετά κομπλιμέντα.