fbpixel

Search icon
Search
Body contouring: Αποκτήστε σύσφιγξη και τονωμένο σώμα
MAGAZINE

Body contouring: Αποκτήστε σύσφιγξη και τονωμένο σώμα

H Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος Έλενα Ραδοπούλου παρουσιάζει τις αισθητικές μη επεμβατικές μεθόδους με τεχνολογίες αιχμής που μειώνουν το τοπικό λίπος


Ο όρος «Body Contouring» συνδυάζει διάφορες θεραπείες που έχουν σχεδιαστεί για να επαναφέρουν τις αναλογίες του σώματος. Για μερικούς ανθρώπους, οι εναποθέσεις λίπους στους άνω βραχίονες, το στομάχι, τη μέση, τους γοφούς ή τους γλουτούς δεν ανταποκρίνονται ακόμη και στην καλύτερη αθλητική άσκηση σε συνδυασμό με σωστή διατροφή. Τα καλά νέα; Οι προβληματικές ζώνες μπορούν να μειωθούν σημαντικά μέσω σύγχρονων μεθόδων αισθητικής ιατρικής.

Λιπόλυση με Sculpsure

Σε αποκλειστικότητα στο ιατρείο μας στη Θεσσαλονίκη: πρόκειται για ένα καινοτόμο laser που καταστρέφει τα λιποκύτταρα, χωρίς να προκαλεί βλάβη στην επιδερμίδα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην περιοχή της κοιλιάς, των μηρών, των γλουτών, των μπράτσων, καθώς και στην περιοχή του διπλοσάγονου. Οι συνεδρίες μπορούν να γίνονται ανά 3μηνο, με οριστική απώλεια των κατεστραμμένων λιποκυττάρων.

Διάρκεια συνεδρίας: 25 λεπτά. Οι συνεδρίες μπορούν να γίνονται ανά 3μηνο, με οριστική απώλεια των κατεστραμμένων λιποκυττάρων.

shutterstock-2138071353.jpg

Κρυολιπόλυση

Πρόκειται για έναν απόλυτα ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο να μειώσουμε το επίμονο τοπικό πάχος. Τα κύτταρα ψύχονται στους -4°C και μέσω της δημιουργίας μικροκρυστάλλων σε αυτά προκαλείται η λύση της επιφάνειας των λιποκυττάρων και η καταστροφή τους. Διαθέτουμε μηχάνημα που αγκαλιάζει τις προς θεραπεία περιοχές, χωρίς να αναρροφά, αποφεύγοντας έτσι την πρόκληση χαλάρωσης ή αντιδραστικών λιπωμάτων και επιταχύνοντας την ομοιόμορφη καταστροφή των λιποκυττάρων.

Διάρκεια συνεδρίας: Κατά μέσο όρο, η θεραπεία διαρκεί περίπου μια ώρα και μπορεί να χρειαστεί 2 με 3 συνεδρίες στην ίδια περιοχή.

Σύσφιγξη με Venus legacy

Πρόκειται για την πιο σύγχρονη μέθοδο ραδιοσυχνοτήτων, που συνδυάζει και το λεμφικό μασάζ σ’ ένα μηχάνημα. Έπειτα από κάθε θερα-πεία λιπόλυσης, συνιστάται και ο συνδυασμός των ραδιοσυχνοτήτων, ώστε να επιταχυνθεί η απώλεια των κατεστραμμένων λιποκυττάρων, αλλά και για να προαχθεί η σύσφιγξη.

Διάρκεια συνεδρίας: Η εφαρμογή διαρκεί 45 έως 90 λεπτά, ανάλογα με την περιοχή.

Ενέσιμη μεσοθεραπεία

Σε όλα αυτά τα πρωτόκολλα συνδυάζεται και η ενέσιμη μεσοθεραπεία λιπόλυσης, η οποία μπορεί να επαναλαμβάνεται ανά 6 εβδομάδες. Στο ενδιάμεσο, μπορούν να γίνουν ενέσιμες μεσοθεραπείες για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας ή ακόμη και θεραπείες ραδιοσυχνοτήτων.

Διάρκεια συνεδρίας: Η διάρκεια της θεραπείας δεν ξεπερνάει τα 10-15 λεπτά ανά περιοχή.

shutterstock-1894004569.jpg

Σύσφιγξη με Vivace

Στις περιπτώσεις εκτεταμένης χαλάρωσης, χωρίς την ύπαρξη υποκείμενου λίπους, όπως έπειτα από έντονη απώλεια βάρους ή εγκυμοσύνη, καταπληκτικά αποτελέσματα στη σύσφιγξη του δέρματος παρουσιάζει η θεραπεία Vivace με τουλάχιστον 3 εφαρμογές ανά μήνα.

Διάρκεια συνεδρίας: 15-20 λεπτά, δεν είναι επώδυνη και δεν χρειάζεται τοπική εφαρμογή αναισθητικής κρέμας.

Ευχαριστούμε την Δερματολόγο-Αφροδισιολόγο Έλενα Ραδοπούλου για τις πληροφορίες.

img-0593.jpg

Bio: Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ, ειδικεύθηκε, επί πενταετία, στη δερματολογική και αλλεργιολογική κλινική του Technische Universität München και σε θέματα ιατρικής αισθητικής. Είναι πιστοποιημένη εφαρμοστής της θεραπείας μπότοξ, των εμφυτευμάτων με υαλουρονικό και της μεσοθεραπείας, καθώς και της ενέσιμης λιπόλυσης. Στο ιατρείο της παρέχονται υπηρεσίες που καλύπτουν όλο το φάσμα της Κλινικής Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας και της Αισθητικής Δερματολογίας. Info: Παλαιών Πατρών Γερμανού 2, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310272255, radopouloudermatology.business.site

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ MAIOY 2023