fbpixel

Search icon
Search
INTERIORS

Κομοδίνο: Πώς να το διακοσμήσετε για να αλλάξετε look στο υπνοδωμάτιό σας

Δώστε «χαρακτήρα» σε αυτό το τόσο χρηστικό έπιπλο


Κομοδίνο: Πώς να το διακοσμήσετε για να αλλάξετε look στο υπνοδωμάτιό σας

Αυτή η καραντίνα έχει κάνει πολλούς από εμάς να σκεφτόμαστε από την αρχή τη διακόσμηση των προσωπικών μας χώρων, με αποτέλεσμα να θέλουμε να τους διαμορφώσουμε εκ νέου τώρα που ήρθε ο χειμώνας και που αναγκαστικά μένουμε στο σπίτι. Εάν είστε από αυτούς που περνούν αρκετές ώρες της ημέρας του στο υπνοδωμάτιο, σίγουρα θα έχετε καταλάβει πόσο σημαντική είναι η ύπαρξη του κομοδίνου μέσα στον συγκεκριμένο χώρο, τόσο σε ό,τι αφορά στη διακόσμηση όσο και στην πρακτικότητα που προσφέρει.

Γι' αυτό λοιπόν, ίσως αυτή να είναι η κατάλληλη εποχή για να δώσετε λίγη παραπάνω προσοχή στη διακόσμηση αυτού του επίπλου και να το κάνετε να δεσπόζει στο συνολικό σκηνικό της κρεβατοκάμαράς σας. Πώς θα το πετύχετε αυτό; Όποιο κι αν είναι το decor style σας, δεν έχετε παρά να ανακαλύψετε παρακάτω τους πιο μοντέρνους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να εξασφαλίσετε ένα πραγματικά υπέροχο αποτέλεσμα που θα χαίρεστε να βλέπετε στην καθημερινότητά σας!

Ο φωτισμός είναι το «κλειδί»

light.jpg


Ξεκινήστε δίνοντας βάση στον φωτισμό! Τα table lamps αποτελούν το βασικότερο στοιχείο διακόσμησης σε κάθε κομοδίνο και η αλήθεια είναι πως χωρίς αυτά το συγκεκριμένο έπιπλο δε θα είχε σημαντικό λόγο ύπαρξης. Διαλέξτε το ιδανικό φωτιστικό που να ταιριάζει με τα χρώματα και την αισθητική του δωματίου σας, προτιμώντας τον θερμό φωτισμό για ένα πιο cozy και ξεκούραστο για τα μάτια αποτέλεσμα.

Τοποθετήστε ένα δίσκο ή κάποια άλλη επιφάνεια

f319b2f8575c02fb836f2066f9c32e93.jpg


Να και κάτι ακόμα πολύ πρακτικό! Πολλές φορές μπορεί να πέφτετε για ύπνο φορώντας το ρολόι σας ή άλλα κοσμήματα που σας εμποδίζουν μέσα στη νύχτα, με αποτέλεσμα να αναγκάζεστε να σηκωθείτε για να τα βγάλετε. Ακριβώς γι' αυτόν τον λόγο μπορείτε να προσθέσετε ένα μεταλλικό ή και γυάλινο δίσκο, όπου μπορείτε να αφήνετε τα αντικείμενα που χρησιμοποιείτε επί καθημερινή βάση, κάνοντάς τα να δείχνουν πιο οργανωμένα και χωρίς να τα χάνετε. Είναι, επίσης, μια καλή ιδέα για εσάς που φοράτε γυαλιά και είναι το πρώτο πράγμα που αναζητάτε κάθε πρωί!

Keep it simple

minimal.jpg


Ακριβώς επειδή πάνω απ' όλα ο ρόλος του συγκεκριμένου επίπλου είναι πρακτικός, καλό είναι να μην υπερβάλλετε στη διακόσμηση. Αποφύγετε το over decorating και κινηθείτε σε μινιμαλιστικές λύσεις, επιλέγοντας κυρίως τα απαραίτητα items που χρειάζεστε πραγματικά στο lifestyle σας. Κρατήστε αρκετό χώρο για να ακουμπήσετε το ξυπνητήρι, το smartphone σας και σίγουρα το φωτιστικό. Μπορείτε, επίσης, να χρησιμοποιήσετε το βιβλίο που διαβάζετε αυτήν την περίοδο ως διακοσμητικό στοιχείο και να τοποθετήσετε πάνω σε αυτό κάποιο αρωματικό κερί.

Υπάρχουν κι εναλλακτικές ιδέες

creative-bedside-table-ideas-popular-staff-falugatan-josefin-ha-a-g-joakim-johansson-bedroom-blue-walls-thonet-fantastic-frank-1572280747.jpg


Ακόμα κι αν δεν έχετε κομοδίνο, υπάρχουν λύσεις που μπορούν να σας εξυπηρετήσουν και ίσως τελικά είναι πολύ πιο εντυπωσιακές. Ειδικά εσείς που αγαπάτε τον μινιμαλισμό και ακολουθείτε πολύ συγκεκριμένες τακτικές στη διακόσμηση θέλοντας να έχετε λιγότερα και πιο πρακτικά έπιπλα, δεν έχετε παρά να τοποθετήσετε δίπλα από το κρεβάτι σας μια καρέκλα ή ένα σκαμπό που δε χρησιμοποιείτε. Ακόμα, για μια extra πινελιά μοντερνισμού βάλτε μερικά βιβλία το ένα πάνω από το άλλο και θα εκπλαγείτε με το πώς θα αναβαθμίσουν τον χώρο σας. Κάτι αντίστοιχο μπορείτε να κάνετε και με περιοδικά.

1

Table lamp

Rose gold, Sompex, Παρουσίαση BUY HERE

2

Vintage alarm clock

Rose gold, COINCASA BUY HERE

3

Frame

Shiny gold, Zara Home BUY HERE

4

Metal disc

Gold & red, COINCASA, notos.gr BUY HERE

5

Jewellery box

Gold & clear glass, H&M Home BUY HERE

6

Scented candle

WoodWick, Cinnamon Chai, Παρουσίαση BUY HERE