fbpixel

Search icon
Search
Kim Cattrall: Επιστρέφει ως Samantha Jones στο "...And Just Like That" - Για πόσο όμως;
PEOPLE & MOMENTS

Kim Cattrall: Επιστρέφει ως Samantha Jones στο "...And Just Like That" - Για πόσο όμως;

Θα επαναλάβει τον εμβληματικό της ρόλο στο φινάλε της 2ης σεζόν της δημοφιλούς σειράς


Kαι έτσι ξαφνικά... η Kim Cattrall έκανε το θαύμα της! Η Αγγλοκαναδή ηθοποιός επιστρέφει στην αναβίωση του Sex and the City, την επιτυχημένη σειρά "...And Just Like That", κάνοντας κυριολεκτικά θραύση στα διεθνή tabloids. Όπως αναφέρει πρόσφατο ρεπορτάζ του Variety: «Για ένα μόνο βράδυ, η εμβληματική τετράδα του "Sex and the City" θα είναι και πάλι μαζί», καθώς η ίδια θα κάνει την εμφάνισή της με τον εμβληματικό της ρόλο για ένα μοναδικό επεισόδιο στο φινάλε της 2ης σεζόν. 

Η πολυαναμενόμενη σκηνή

l0etrifyii981.jpg

Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, η γνωστή σε όλους μας Samantha θα εμφανιστεί μόνο σε μία σκηνή. Σύμφωνα με πηγές, η Cattrall γύρισε τον διάλογό της στις 22 Μαρτίου στη Νέα Υόρκη, χωρίς να δει ή να μιλήσει με τους πρωταγωνιστές της σειράς, συμπεριλαμβανομένης της Sarah Jessica Parker και του παραγωγού, Michael Patrick King. Στη συγκεκριμένη σκηνή, θα παρακολουθήσουμε την ίδια, η οποία έχει μετακομίσει πλέον μόνιμα στο Λονδίνο, να έχει μια τηλεφωνική συνομιλία με την Carrie Bradshaw. Στην πρώτη σεζόν του "...And Just Like That", η Carrie ασχολήθηκε με την αποξενωμένη Samantha μέσω γραπτού μηνύματος και στο φινάλε, οι δύο τους σχεδίασαν να δουν η μία την άλλη προκειμένου να συμφιλιωθούν. Για τη σκηνή αυτή, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η διάσημη σχεδιάστρια κοστουμιών του "Sex and the City" Patricia Field, η οποία δεν εργάστηκε στο "...And Just Like That", επιμελήθηκε το outfit της Samantha. 

Όπως και να έχει, η επιστροφή της σε οποιαδήποτε μορφή θα ενθουσιάσει σίγουρα τους θαυμαστές του iconic show, οι οποίοι ζητούν έστω και μια μικρή «γεύση» από την αγαπημένη διαφημίστρια που έθεσε νέους πυλώνες στο κομμάτι της γυναικείας ενδυνάμωσης στην πρωτοποριακή σειρά που κυριάρχησε στο HBO για έξι σεζόν από το 1998 έως το 2004 και οδήγησε σε δύο επιτυχημένες ταινίες.

«Θα είναι μια γιορτή»

snapinstaapp-347417871-570794005043157-2515221645283574180-n-1080.jpg
@justlikethatmax

Πριν λίγες ημέρες, ο επίσημος λογαριασμός της σειράς σε συνεργασία με την πλατφόρμα μετάδοσής της - την HBO - μοιράστηκαν στα social media μια φωτογραφία, στην οποία απεικονίζονται όλοι οι κεντρικοί χαρακτήρες της σειράς, προσκαλώντας μας στον δεύτερο κύκλο της. Η περιγραφή στην ανάρτηση γράφει: «Πιάστε θέση, θα είναι μια γιορτή». Πολλά υποσχόμενο στιγμιότυπο θα αποτελέσει η επανένωση του iconic ζευγαριού, Carrie και Aidan. 13 χρόνια μετά, ο John Corbett κάνει το μεγάλο comeback στη σειρά, καθώς η τελευταία φορά που υποδύθηκε τον ρόλο του σχεδιαστή επίπλων, ήταν στο "Sex And The City 2", την ταινία που έκανε πρεμιέρα το 2010. Πριν λίγους μήνες έκαναν την εμφάνισή τους διάφορες φωτογραφίες του πιο famous couple της σειράς κι αμέσως τα social media κατακλύστηκαν με σχόλια και σενάρια, με φόντο την season 2 του "...And Just Like That" και όσα πρόκειται να παρακολουθήσουμε πολύ σύντομα.

Stay tuned!