fbpixel

Search icon
Search
And Just Like That: Όλα όσα γνωρίζουμε για την super-ανατρεπτική season 2
ARTS & CULTURE

And Just Like That: Όλα όσα γνωρίζουμε για την super-ανατρεπτική season 2

Οι αποκαλύψεις της Sarita Choudhury και τα hot πρόσωπα


Πρόκειται αναμφίβολα για μία από τις πιο αγαπημένες και δημοφιλείς σειρές του ΗΒΟ και δεν είναι τυχαίο, ότι εκατομμύρια γυναίκες -αλλά κι άνδρες- περιμένουν με τεράστια αγωνία τη season 2, που θα κάνει -ελπίζουμε- σύντομα πρεμιέρα. Η 2η σεζόν του "And Just Like That" αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, για πολλούς λόγους. Ένας από αυτούς, αφορά με τις εξελίξεις και τις ανατρεπτικές ιστορίες που θα περιλαμβάνει, κάτι που -ουσιαστικά- επιβεβαίωσε και η Sarita Choudhury, με την γνωστή ηθοποιό να προχωράει σε μικρές αποκαλύψεις, με φόντο την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα.

Iconic fashion και beauty looks, romance, νέοι χαρακτήρες κι ένας μεγάλος έρωτας που θα μας γυρίσει αρκετά χρόνια πίσω. Πόσο έτοιμοι είστε για την season 2 της πιο hot σειράς;

We can't wait!

Back to the Roots

just-like-that.jpg

Η αλήθεια είναι πως οι προσδοκίες ήταν από την αρχή πολύ υψηλές για την season 1. Oι fans του "Sex and City", περίμεναν με τεράστιο ενδιαφέρον το μεγάλο comeback της Sarah Jessica Parker και των άλλων, σπουδαίων πρωταγωνιστριών της iconic σειράς -έλειπε μόνο η Kim Cattrall- ωστόσο, το τελικό αποτέλεσμα δεν τους δικαίωσε στον μέγιστο βαθμό. Η ζωή της Carrie Bradshaw ως single πενηντάρας μετά το θάνατο του Big, ήταν στο επίκεντρο, αλλά τώρα, η νέα σεζόν έρχεται να αποζημιώσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς viewers. Αρχικά, από μόνη της η επιστροφή του Aidan Shaw, μοιάζει ικανή να αλλάξει πολλά! Η season 2 θα θυμίζει σε πολλά σημεία της την original σειρά, θα μας δημουργήσει ιδιαίτερα συναισθήματα κι ένα αίσθημα νοσταλγίας. Θα μας γυρίσει μερικά χρόνια πίσω, με τον πιο μαγικό τρόπο.

H Carrie βρίσκει τον παλιό, καλό της εαυτό, με την Sarita Choudhury, που υποδύεται την μεσίτρια Seema Patel να σημειώνει στο πλαίσιο δημόσιας τοποθέτησής της, πως η 2η σεζόν θα είναι πολύ διαφορετική από την πρώτη.«Ο ενθουσιασμός έχει νόημα. Κι εγώ έτσι θα έκανα. Όταν το σκέφτεσαι: επέστρεψε! Δεν τον είχα γνωρίσει, έτσι φερόμουν επίσης σαν μια fan, καταλαβαίνεις τι εννοώ. Είναι ένας φανταστικός τύπος», σημείωσε μεταξύ άλλων η ηθοποιός, μιλώντας για την επιστροφή του Aidan -aka John Corbett- και τον νέο -ή και όχι- έρωτα, που θα αλλάξει σε σημαντικό βαθμό τη ζωή και την καθημερινότητα των πρωταγωνιστριών της σειράς. Έντονα συναισθήματα, αρκετό χιούμορ και μία δεύτερη ευκαιρία, που θυμίζει σε όλους μας ότι τίποτα δεν τελειώνει, αν δεν το αποφασίσουμε εμείς οι ίδιοι!

Τeam Aidan

Ο Mr. Big μετρούσε ανέκαθεν πολλούς fans, ωστόσο, δεν αποτελεί μυστικό το γεγονός ότι ήταν πολλοί κι αυτοί που είχαν αναπτύξει μία ιδιαίτερη σχέση με τον Aidan. Τώρα -λοιπόν- ήρθε η δική τους στιγμή, καθώς όπως φαίνεται η επανένωση του iconic ζευγαριού είναι γεγονός! 13 χρόνια μετά, ο John Corbett κάνει το μεγάλο comeback στη σειρά, καθώς η τελευταία φορά που υποδύθηκε τον ρόλο του sexy σχεδιαστή επίπλων, ήταν στο "Sex And The City 2", την ταινία που έκανε πρεμιέρα το 2010. Πρόσφατα έκαναν την εμφάνισή τους διάφορες φωτογραφίες του πιο famous couple της σειράς κι αμέσως τα social media κατακλύστηκαν με σχόλια και σενάρια, με φόντο την season 2 και όσα πρόκειται να παρακολουθήσουμε πολύ σύντομα.


Η επανασύνδεση της Carrie και του Aidan επισημοποιήθηκε -ουσιαστικά- τόσο από την Sarah Jessica Parker, όσο και από την επίσημη σελίδα του "And Just Like That" στο Instagram, καθώς δημοσιεύθηκαν φωτογραφίες των δύο lovers, την ώρα που αντάλλασσαν παθιασμένα φιλιά, με φόντο τους δρόμους της Νέας Υόρκης, με τους fans της σειράς να περιμένουν πλέον με τεράστιο ενδιαφέρον τη συνέχεια, προκειμένου να ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο. Μπορεί να μη γνωρίζουμε τι μας -ή τους- επιφυλάσσει το μέλλον, όμως είναι σίγουρο πως αυτός ο έρωτας θα μας χαρίσει κι αυτή τη φορά πολύ δυνατά κι όμορφα συναισθήματα. 

Γνωρίστηκαν για πρώτη φορά στο κατάστημα επίπλων του Aidan κι ήταν από την πρώτη στιγμή ξεκάθαρο, πως κάτι πολύ έντονο υπήρχε ανάμεσά τους. Τόσο έντονο, που η Carrie "τρόμαξε", καθώς βρέθηκε αντιμέτωπη με ιδιαίτερα συναισθήματα. Ο Aidan της έκανε πρόταση γάμου, η Carrie δέχθηκε αρχικά, αλλά στο φινάλε της season 4, παραδέχθηκε ότι δεν ήταν έτοιμη για το big step. Στην season 6 μία τυχαία συνάντηση, φανέρωσε την εξέλιξη της ζωής του πρώην αγαπημένου της, που είχε πλέον γυναίκα και παιδί. Ακολούθησε ένα ακόμη mini reunion, στην ταινία Sex And The City 2 και στο Άμπου Ντάμπι, όπου αντάλλαξαν ένα φλογερό φιλί και τότε ήταν που καταλάβαμε όλοι, πως η σπίθα δεν έχει σβήσει εντελώς. Τώρα, ήρθε η στιγμή να τους δοθεί μία δεύτερη ευκαιρία...

Μπορεί να μην έχουμε ακόμη πολλά στοιχεία στη διάθεσή μας, με φόντο -κυρίως- την πρεμιέρα της season 2 του "And Just Like That", αλλά είναι σίγουρο πως πολύ σύντομα θα μάθουμε πολλά περισσότερα για μία από τις πιο πολυσυζητημένες σειρές της χρονιάς. Αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, θα μας γυρίσει αρκετά πίσω και θα μας υπενθυμίσει για ποιο λόγο λατρέψαμε εξ αρχής την Carrie και τις φίλες της. Stay tuned, γιατί το φετινό καλοκαίρι θα είναι πραγματικά καυτό!