fbpixel

Search icon
Search
It's a beach day: Τα πιο stylish summer shoes για την παραλία
STYLING TIPS

It's a beach day: Τα πιο stylish summer shoes για την παραλία

Ανακαλύψτε τις πιο κομψές επιλογές παπουτσιών που είναι κατάλληλα για τα πολυαναμενόμενα beach days σας - και όχι μόνο


Οι πολυαναμενόμενες beach days είναι εδώ και δε θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένες. Στόχος για φέτος είναι να διατηρήσουμε το αβίαστο στιλ που θα δείχνει πάντα κομψό και διαχρονικό...και αυτό επηρεάζεται από την επιλογή των ρούχων αλλά και των παπουτσιών. Τα καλύτερα σανδάλια για την παραλία είναι αυτά που πληρούν τα ακόλουθα κριτήρια: Πρέπει να είναι άνετα, breathable, ανθεκτικά και φυσικά κομψά. Ευτυχώς, η αγορά έχει εξελιχθεί από τις ημέρες που οι σαγιονάρες ήταν μονόδρομος (αν και ένα ζευγάρι flip flops αποτελεί πάντα go-to). 

Μερικά extra beach tips που δεν πρέπει να ξεχνάτε είναι να βάζετε - αντηλιακό ακόμη και τις συννεφιασμένες ημέρες, να βεβαιώνεστε ότι το μαγιό σας δεν είναι διάφανο πριν το φορέσετε δημοσίως και να επιλέγετε ευέλικτα παπούτσια που θα σας πάνε από την παραλία, στη βόλτα και στην έξοδο με στιλ - ειδικά στις διακοπες σας που ο χώρος στη βαλίτσα είναι περιορισμένος. 

Flip flops

matilda-djerf.jpeg
Image source: @matildadjerf

Τα τελευταία χρόνια οι fashionistas επιλέγουν το κλασσικό αυτό υπόδημα ξανά και ξανά. Έχοντας τεράστια ποικιλία χρωμάτων (και πλέον σχεδίων), τα flip flops αποτελούν την ιδανική, ανάλαφρη και πρακτική επιλογή για τις καθημερινές σας εμφανίσεις στην παραλία και όχι μόνο. Δημιουργήστε mix & match outfits επιλέγοντας μια χρωματιστή επιλογή - ή επιλέξτε μια ουδέτερη απόχρωση που θα ταιριάζει με όλα, up to you!

Dad sandals

mija-mija.jpeg
Image source: @mijamija

Τα dad sandals κυριαρχούν στον χώρο της μόδας τις τελευταίες σεζόν, κι έχουν χαρακτηριστεί ως μία από τις πιο αμφιλεγόμενες τάσεις. Πλέον τα έχουμε υιοθετήσει από τις πιο casual μέχρι και τις επίσημες εξόδους μας και και ενδείκνυνται για την άνεση και την ανθεκτικότητά τους. Φορέστε τα με το bikini ή το ολόσωμο σας, ένα παρεό και μια tote bag. 


Thong sandals

344583659-1171328350199835-557436440733813784-n.jpg
Image source: @sofiarichiegrainge

Οι minimal, δερμάτινες εκδοχές των flip flops και τα λεγόμενα thong (ή t-bar) sandals είναι παντού φέτος. Μας αρέσουν πολύ φορεμένα από το πρωί ως το βράδυ με παντελόνες, και resort wear φορέματα. Θα σας συστήναμε να επιλέξετε ένα PVC ή ανθεκτικό δέρμα για την παραλία και σίγουρα να αποφύγετε το suede. 


Espadrilles

theeverygirl.jpeg
Image source: The Every Girl

Οι εσπαντρίγιες αποτελούν παντοτινό σύμμαχο το καλοκαίρι, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Επιλέξτε μεταξύ ενός flat ή heeled, ανοιχτής ή κλειστής εκδοχής ανάλογα με το στιλ και τη διάθεσή σας. Συνδυάστε τες με τα πάντα από denim shorts και tank top μέχρι φορέματα και τουνικ.

Slides

360038678-981737966349446-7469452538897804152-n.jpg
Image source: @emitaz

Τα δερμάτινα flat slides αποτελούν go-to επιλογή για πιο εντυπωσιακά beach looks αφού το αναβαθμίζουν χωρίς προσπάθεια. Ταιριάξτε τα με ένα βαμβακερό ή λινό slip dress και raffia bag. Φυσικά, μην ξεχάσετε τα γυαλιά και το καπέλο σας!

Tie up sandals

355400360-1308284476440931-2526236092984319084-n.jpg
Image source: @vicmontanari

Αν ψάχνετε για μια επιλογή που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, ένα δετό σανδάλι είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Μας αρέσουν πολύ τα rope-y σχέδια σε ουδέτερους τόνους που κολακεύουν κάθε τόνο επιδερμίδας. Ταιριάξτε τα με παραπάνω neutral χρώματα ή επιλέξετε έναν έντονο συνδυασμό πουκαμίσας και bermuda shorts. 

Εσείς ποια beach sandals θα επιλέξετε;

Feature image source: Faithfull The Brand