fbpixel

Search icon
Search
THE LOOK

Back from the '90s: Τα thong σανδάλια θα σας συνοδεύσουν στις πιο στιλάτες εμφανίσεις

Το minimal υπόδημα επέστρεψε και είναι καλύτερο από ποτέ...


Back from the '90s: Τα thong σανδάλια θα σας συνοδεύσουν στις πιο στιλάτες εμφανίσεις

Το ακούσατε πρώτοι εδώ, fashion lovers: Το thong sandal, ένα αριστοτεχνικά μίνιμαλ στιλ παπουτσιού που έγινε δημοφιλές τη δεκαετία του '90, επιστρέφει και είναι καλύτερο από ποτέ. Μόλις πριν από λίγες ημέρες στις Κάννες, οι celebrities επέλεξαν να απαρνηθούν τα τακούνια τους στο κόκκινο χαλί εντελώς υπέρ του barely-there thong σανδαλιού. Με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό του κόκκινου φορέματος σε συνδυασμό με τα μαύρο thong σανδάλια την Jennifer Lawrence.

nypichpdpict000011496228.jpeg
Image source: AP


Στιλιστικά, το σανδάλι αυτό συνδυάζεται εξίσου εύκολα με ένα summer dress όσο και με ένα κλασικό λευκό μπλουζάκι και τζιν. Τα σανδάλια με πλατφόρμα παραμένουν επίσης on trend για άλλο ένα καλοκαίρι, με ζευγάρια από το ZARA μέχρι την Prada να έχουν το στίγμα τους στις λίστες με τα καλοκαιρινά μας ψώνια. Εν τω μεταξύ, οι διακοσμημένες εκδοχές από Brunello Cucinelli και Bottega Veneta είναι ιδιαίτερα κομψές για τις καλοκαιρινές εξόδους. Τιμητική αναφορά γίνεται στα αξιόπιστα ζευγάρια Havaianas, που είναι as classic as you can get!

Δείτε παρακάτω τους πιο fashionable τρόπους να φορέσετε τα thong σανδάλια

Jeans & white top

splash-news.webp
Image source: Splash News

Ο πιο εύκολος τρόπος να υιοθετήσετε το συγκεκριμένο στιλ είναι συνδυάζοντας ένα ζευγάρι thong sandals ουδέτερου χρώματος με ένα τζιν και λευκό top - είτε πουκάμισο είτε t-shirt.

The total black

sullivang.jpg
Image source: @sullivang_

Ένα total black outfit είναι πάντοτε safe - και ειδικά φέτος το καλοκαίρι είναι απόλυτα trending. Παντρέψτε τα heeled or flat σανδάλια σας με ένα μαύρο παντελόνι τύπου cargo και ένα vest top για να είστε απόλυτα in sync με τις επίκαιρες τάσεις. «Σπάστε» τη μονοχρωμία του outfit με αξεσουάρ άλλου χρώματος!

The total white

rosie-hw.jpg
Image source: @rosiehw

Η πάντοτε κομψή Rosie Huntington Whitely μας δείχνει την επιτομή του chic & minimal '90s look. Συνδυάστε τα thong sandals σας με ένα midi, A-line φόρεμα που θα αγκαλιάσει το σώμα σας και συνοδέψτε με διακριτικά αξεσουάρ. 

The set

monikh.jpg
Image source: @monikh

Το barely there αυτό υπόδημα είναι ο ορισμός της easy-to-wear επιλογής. Φορέστε το με ένα σετ έντονου χρώματος, όπως lime green, ή σε sunset απόχρωση, όπως το πορτοκαλί και το κόκκινο. 

The tie dye midi dress

kendall-jenner.jpg
Image source: @kendalljenner

Do it like Kendall και επενδύστε σε ένα "blurred tie dye" midi φόρεμα που βρίσκεται ανάμεσα στις φετινές τάσεις του καλοκαιριού. Συνδυάστε το με platform sandals που θα αναβαθμίσουν την εμφάνιση, χωρίς να μειώσουν την άνεση σας μέσα στη μέρα. 

Black & white

aimee-song.jpg
Image source: @aimeesong

Ο πιο κλασικός συνδυασμός που μπορεί να σας συνοδέψει παντού. Συνδυάστε τα heeled thong sandals σας με λευκό λινό παντελόνι, ένα πουκάμισο και ένα βαμβακερό tank top. Τελειοποιήστε το look σας προσθέτοντας μαύρα αξεσουάρ για να πετύχετε το ιδανικό coordination. 

The fun flip flops

205579493-1205260413250006-6031600958858384421-n.jpg
Image source: @matildadjerf
Το είδαμε παντού στο street style πέρυσι και συνεχίζουμε να το βλέπουμε και φέτος. Τα απλά flip flops της παραλίας μπορούν να σας συνοδέψουν με απλότητα και στιλ, βγάζοντας προς τα έξω τον πιο επιμελώς ατημέλητο εαυτό σας. Κάντε το όπως η Matilda Djerf και συνδυάστε τα πολύχρωμα flip flops σας με ένα playful φόρεμα ή επιλέξτε ένα simple, μονόχρωμο ζευγάρι που θα ταιριάξει με όλα τα look σας - χωρίς εξαίρεση.