fbpixel

Search icon
Search
Dad sandals: Οι heatwave-approved τρόποι να τα φορέσετε φέτος
STYLING TIPS

Dad sandals: Οι heatwave-approved τρόποι να τα φορέσετε φέτος

Συνδυάζονται άψογα με τα πάντα από καλοκαιρινά φορέματα, μέχρι shorts & t-shirt ή το bikini σας


Τα dad sandals κυριαρχούν στον χώρο της μόδας τις τελευταίες σεζόν, κι έχουν χαρακτηριστεί ως μία από τις πιο αμφιλεγόμενες επιλογές των 'ugly shoes'. Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει μέση άποψη για το συγκεκριμένο σχέδιο - ανήκει στην κατηγορία που είτε θα λατρέψετε είτε θα μισήσετε. Από τότε που η Chanel λάνσαρε τα περιβόητα αυτά σανδάλια το 2019, έχουν κατακτήσει το street style μέχρι και σήμερα. Άλλωστε, ο συνδυασμός μόδας και λειτουργικότητας είναι ένα βασικό στοιχείο της γκαρνταρόμπας για το καλοκαίρι.

Όπως και τα dad sneakers, που καθιερώθηκαν για την άνεση και την ευελιξία τους - έτσι σας συστήνουμε να δοκιμάσετε και τα αντίστοιχα sandals που θα αποτελέσουν go-to επιλογή κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου. Μπορείτε να τα φορέσετε day-to-night ακόμα και στα office looks. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρείτε αυτά που ταιριάζουν στο στιλ και τις προτιμήσεις σας.

Ανακαλύψτε τα πιο χρήσιμα styling tips για να απογειώστε τις εμφανίσεις σας με dad sandals!

City chic

284605447-180086171037756-4265703372580548898-n.jpg
Image source: @matildadjerf

Ένα ζευγάρι dad shoes θα σας συνοδέψει παντού από την πόλη και το γραφείο μέχρι την παραλία. Τα συγκεκριμένο Chanel ζευγάρι το έχουμε δει παντού και ταιριάζει σε όλα τα looks. Φορέστε το με ένα λινό ή βαμβακερό παντελόνι και ένα αεράτο top. Δημιουργήστε αντίθεση ενσωματώνοντας ένα pop of colour στα αξεσουάρ (όπως την τσάντα). 

Athleisure

101005582-202448777446532-8171828588520999052-n.jpg
Image source: @cassandra.cadwell

Το athleisure εχει κυριέψει το celebrity street style, και ένα ζευγάρι πιο playful dad shoes όπως τη συγκεκριμένη PVC baby blue εκδοχή από τη Chanel, συνδυάζεται άψογα με biker shorts και ένα oversized top ή πουκαμίσα. Κάντε ένα sleek bun και διατηρήστε το μακιγιάζ σας σε minimal τόνους.

Cottage core

whowhatwearuk.jpeg
Image source: @brittanybathgate

Τα fisherman sandals ανήκουν στην κατηγορία των dad shoes και τα έχουμε δει παντού φέτος. Η quiet luxury μάρκα που προτιμούν οι A-listers, The Row, έχει δημιουργήσει μια κλασσική εκδοχή που φοριέται άψογα με αέρινα φορέματα smock, σε αιθέριες, λευκές αποχρώσεις δημιουργώντας μια άρτια αντίθεση.

Denim trousers

bb0b924f37b0271bb5c7909f45d4b14b.jpeg
Image source: fashion_jackson

Αν και το καλοκαίρι τα denim pants δεν βρίσκονται πρώτα στην κατηγορία των προτιμήσεων μας, διότι το ύφασμα είναι ιδιαιτέρως ζεστό, πάντα θα βρίσκουμε ένα λόγο για να τα φορέσουμε. Ταιριάζουν υπέροχα με τα dad sandals, καθώς εξωτερικεύουν στο έπακρο της casual chic essence που τα χαρακτηρίζει. Προτιμήστε ένα τζιν παντελόνι σε πιο loose γραμμή για να μην χάνετε καθόλου από την άνεση που χρειάζεστε. Τα συγκεκριμένα dad sandals είναι από Steve Madden και θα σας συνοδέψουν παντού!

Summer dress

229945383-372676704258146-2060439863506338341-n.jpg
Image source: @fakestrom

Ξεκινώντας από τα basics αλλά παράλληλα ασφαλή και fashionable δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από το να συνδυάσετε τα σανδάλια σας με ένα φόρεμα. Άλλωστε είναι το απόλυτο key-item για τις θερμότερες ημέρες του καλοκαιριού. Επιλέξτε αέρινες σιλουέτες που θα σας προσφέρουν την απαραίτητη δροσιά. Με την υπογραφή της Chanel, once again, τα συγκεκριμένα dad sandals έχουν ολοφάνερα κατακτήσει το street style. Απογειώστε το look με μια αγαπημένη raffia bag! 

Comfy

kendall-birkenstock.jpg
Image source: Backgrid

Ιδανικά για τις πιο χαλαρές και laid back εμφανίσεις σας, το συγκεκριμένο slide στιλ της Birkenstock αποτελεί την πιο ευκολοφόρετη επιλογή και ενδύκνειται για τις πιο θερμές μέρες. Φορέστε το με ένα αεράτο παντελόνι, cropped top και πουκαμίσα. Αν προτιμάτε τα shorts, συνδυάζονται άψογα και με βερμούδες.

Feature image source: @camillecharriere, @rosiehw