fbpixel

Search icon
Search
Island-lovers: Τα πιο sexy νησιά της Ελλάδας που συγκεντρώνουν όλα τα βλέμματα επάνω τους
TRAVEL

Island-lovers: Τα πιο sexy νησιά της Ελλάδας που συγκεντρώνουν όλα τα βλέμματα επάνω τους

Μεθυστικά χρώματα κι αρώματα και τοπία που κόβουν την ανάσα


Το τέλος του καλοκαιριού έχει μία «γεύση» διαφορετική, πιο δροσερή, πιο ιδιαίτερη και γι' αυτό όλο και περισσότεροι επιλέγουν να κάνουν τις διακοπές τους τον Σεπτέμβρη ή ακόμη και τον Οκτώβρη, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός πως στην Ελλάδα το θερμόμετρο εξακολουθεί να κινείται ακόμη σε πολύ υψηλά επίπεδα. Αυτή η περίοδος -λοιπόν- συνδέεται με ταξίδια και εξορμήσεις στα ελληνικά νησιά, που μοιάζουν να είναι πιο ερωτεύσιμα και σαγηνευτικά από ποτέ, με τα θεσπέσια χρώματα και τα αρώματά τους.

Αν ανήκετε στην κατηγορία αυτών που προετοιμάζουν την bucket-list τους, μαζί με το ταίρι σας, συνεχίστε να διαβάζετε για να ανακαλύψετε τα πιο sexy νησιά της χώρας, που μαγνητίζουν τα βλέμματα με την ιδιαίτερη αύρα και τα vibes τους και δημιουργούν το ιδανικό σκηνικό για κάθε περίσταση...

Μοναδικά μέρη!

Αστυπάλαια

shutterstock-1018692961.jpg

H Αστυπάλαια έχει γίνει ευρέως γνωστή, ως το νησί με το σχήμα πεταλούδας που βρίσκεται ακριβώς εκεί που τα Δωδεκάνησα συναντούν τις Κυκλάδες. Οι γαλαζοπράσινες θάλασσες, τα κρυστάλλινα νερά και οι όμορφες παραλίες είναι μερικά μόνο από όσα τη χαρακτηρίζουν, ενώ το γεγονός πως έχει καταφέρει να διατηρήσει αναλλοίωτο τον αυθεντικό της χαρακτήρα και την ιστορία της, την καθιστούν ακόμη πιο σαγηνευτική. Στο πανέμορφο, αυτό, μέρος, οι visitors έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μαγικό ταξίδι στον χρόνο και την ίδια στιγμή, να δημιουργήσουν μοναδικές αναμνήσεις στα πιο όμορφα μέρη. Η Χώρα του νησιού, θεωρείται από τις πιο όμορφες και εντυπωσιακές στο Αιγαίο, καθώς εκτείνεται αμφιθεατρικά πάνω σε έναν λόφο με ανεμόμυλους και λευκά σπιτάκια, ενώ το φημισμένο Ενετικό κάστρο της δεσπόζει στην κορυφή. Η περίοδος, αυτή, είναι η πιο ιδανική για να βρεθεί κανείς στο συγκεκριμένο νησί και αν δεν το έχετε κάνει ήδη, αξίζει πραγματικά να προγραμματίσετε ένα short-trip σε ένα από τα πιο σαγηνευτικά μέρη της Ελλάδας.

Αντίπαρος

shutterstock-2321992431.jpg

Αποτελεί ένα από τα πιο μικρά και ιδιαίτερα νησιά των Κυκλάδων και βρίσκεται πολύ κοντά στην Πάρο. Όσοι έχουν βρεθεί στην Αντίπαρο, παραδέχονται πως είναι ο ιδανικός προορισμός για χαλάρωση, με τις πανέμορφες παραλίες και τα γραφικά σοκάκια της να σαγηνεύουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς visitors. Στη Χώρα, δεσπόζει το ενετικό κάστρο, το εντυπωσιακό κατακόρυφο σπήλαιό της θεωρείται ένα από τα must σημεία του νησιού, που μαγνητίζει σταθερά τα βλέμματα και -last but not least- το ∆εσποτικό, το νησάκι που είναι γνωστό για το αρχαίο ιερό του Απόλλωνα αλλά και για την παραλία Λιβάδι, είναι εξίσου μαγικό. Αν θέλετε να βιώσετε μία μοναδική εμπειρία και να δημιουργήσετε αναμνήσεις μαζί με το ταίρι σας, είναι το ιδανικό place για εσάς.

Μύκονος

shutterstock-2454568127.jpg

Φυσικά, από την εν λόγω λίστα δε θα μπορούσε να απουσιάζει το νησί των ανέμων, της ατελείωτης ενέργειας, των κυκλαδίτικων χρωμάτων. Δε θα μπορούσε να λείπει η κοσμοπολίτικη, Μύκονος, που συνδυάζει το πιο έντονο, λαμπερό lifestyle με την ηρεμία, τα ακριβά parties με τα γαλανόλευκα σοκάκια, το κοσμοπολίτικο στυλ και το boheme με τα κρυστάλλινα νερά. Όσοι την έχουν επισκεφθεί, κάνουν λόγο για ένα από τα πιο ερωτικά νησιά της Ελλάδας και ίσως λανθασμένα, οι περισσότεροι στέκονται απλά στην έντονη nightlife της. Η Μύκονος έχει να προσφέρει πολλά περισσότερα... Διαθέτει μαγευτικά τοπία που κόβουν την ανάσα, παραλίες με γαλαζοπράσινα νερά και την πιο σαγηνευτική θέα και γαστρονομικές επιλογές που ξυπνούν όλες τις αισθήσεις. Στο μέρος, αυτό, οι αντιθέσεις παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο και σίγουρα, δε θα βαρεθείτε λεπτό!

Σαντορίνη

shutterstock-2440968781.jpg

Ένα εξίσου όμορφο νησί. Ένα εξίσου εντυπωσιακό, super σαγηνευτικό μέρος... Η Σαντορίνη δε χαρακτηρίζεται τυχαία ως ένα από τα πιο ρομαντικά νησιά όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και ολόκληρου του κόσμου. Διαθέτει αμέτρητα ρομαντικά τοπία και σήμα κατατεθέν της, είναι το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα από την καλντέρα, που αποτελεί πόλο έλξης για τους ερωτευμένους. Τα στενάκια της Οίας είναι τo place to be για ένα δροσερό drink που χαρίζει μία διαφορετική γεύση στο πιο iconic ηλιοβασίλεμα, ενώ οι παραλίες της ξεχωρίζουν για την σπάνια ομορφιά τους. Τα πιο μεθυστικά χρώματα και αρώματα, σε συνδυασμό με τα εντυπωσιακά τοπία και το απέραντο γαλάζιο συνθέτουν ένα σκηνικό σπάνιας ομορφιάς, με το μαγευτικό, αυτό, νησί των Κυκλάδων να μοιάζει ιδανική για ένα σύντομο break μακριά από όλους κι από όλα, ειδικά αυτή την περίοδο.

Μήλος

shutterstock-2118072743.jpg

Είναι ο απόλυτος παράδεισος για ζευγάρια που αναζητούν απομονωμένες παραλίες, δραματικά τοπία και κρυμμένους όρμους. Είναι το απόλυτο μέρος για όσους λατρεύουν τα μεθυστικά τοπία και τα εντυπωσιακά μέρη, που κρύβουν τους δικούς τους θησαυρούς. Η Μήλος -λοιπόν- έχει δικαιωματικά μία θέση στην εν λόγω λίστα, καθώς σε αυτήν οι visitors έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τα σεληνιακά τοπία της, να κολυμπήσουν στα κρυστάλλινα νερά του Κλέφτικου ή να ανακαλύψουν τα πολύχρωμα ψαροχώρια που βρίσκονται διάσπαρτα κατά μήκος της ακτογραμμής. Αν αυτό που ψάχνετε από τις διακοπές σας, είναι ένα ήσυχο περιβάλλον με θέα το απέραντο μπλε της θάλασσας και ατελείωτες βόλτες στα γραφικά σοκάκια, τότε η Μήλος είναι ο must-visit προορισμός για εσάς, που θα σας σαγηνεύσει από την πρώτη στιγμή της άφιξής σας σε αυτήν και θα ξυπνήσει όλες τις αισθήσεις σας. 

Enjoy!