fbpixel

Search icon
Search
Icy makeup: Πώς να πετύχετε αυτό το emerging trend
MAKE UP

Icy makeup: Πώς να πετύχετε αυτό το emerging trend

Ο τρόπος να το κάνετε wearable αυτόν τον χειμώνα


Ένα πράγμα που μας ενθουσιάζει στη βιομηχανία της ομορφιάς είναι ότι πάντοτε προκύπτουν νέες τάσεις που μπορούμε να ανακαλύψουμε. Από το μακιγιάζ latte μέχρι το μακιγιάζ strawberry girl, δεν μας λείπει ποτέ η έμπνευση για τις επερχόμενες εποχές. Με τα Χριστούγεννα και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς να είναι προ των πυλών, βλέπουμε με ανυπομονησία τα makeup trends που θα φορέσουν όλοι, και υπάρχει μια συγκεκριμένη που σίγουρα θα σας τραβήξει την προσοχή. Ίσως γνωρίζετε ήδη την τάση του παγωμένου μακιγιάζ, καθώς αυτό το λαμπερό look άρχισε να κερδίζει δημοτικότητα στα τέλη του περασμένου έτους. Ωστόσο, φέτος επέστρεψε με πάταγο και είναι ιδανικό για την εορταστική περίοδο χάρη στο συνδυασμό λαμπερού δέρματος, παγωμένων ματιών και ροδαλών μάγουλων. Δεν είμαστε οι μόνοι που έχουν εμμονή με αυτό το μακιγιάζ. Στην πραγματικότητα, το hashtag #icymakeup έχει 3,2 εκατομμύρια προβολές στο TikTok και συνεχίζει να μετράει. Αρκετά εντυπωσιακό, σωστά; Συναντώντας την τάση αυτή για πρώτη φορά, μπορεί να συγκλονιστείτε από τα χρώματα και τις εντάσεις. 

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο αναζητήσαμε τους πιο εύκολους τρόπους να φορέσετε το icy makeup trend αυτό το χειμώνα!

Ποια είναι η τάση του "παγωμένου μακιγιάζ";

Πρώτα απ' όλα, τι είναι αυτή η τάση μακιγιάζ; Αυτό το look έχει να κάνει με τα pops των δροσερών αποχρώσεων σκιάς ματιών σε λευκές ή πολύ ανοιχτές γκρι αποχρώσεις. Το παγωμένο μάτι δημιουργεί μια όμορφη αντίθεση με τα ρόδινα, ροζ μάγουλα - για ένα ψυχρό αναψοκοκκινισμένο φινίρισμα που εξακολουθεί να δίνει ζεστή και χαριτωμένη ατμόσφαιρα. Οι makeup artists προσθέτουν ότι το μακιγιάζ συνδυάζεται συνήθως με ουδέτερα, γυαλιστερά χείλη.

snapinstaapp-369059345-838516774470076-5938698414071709633-n-1080-1.jpg

Πώς να αναδημιουργήσετε το icy makeup trend

Οι experts συνιστούν να κρατάτε τη σκιά ματιών σας ελαφριά και εύκολη στο να αναμειχθεί για να προσθέσετε κάποιο διακριτικό εποχιακό πάγωμα στο μακιγιάζ σας. Αν θέλετε αυτό το πλήρες αποτέλεσμα, τότε επιμείνετε σε λαμπερές ή παγωμένες υφές. Αντί να εφαρμόζετε σε ολόκληρο το μάτι, επικεντρωθείτε στην εσωτερική γωνία του ματιού, κοντά στον δακρυϊκό πόρο και στη συνέχεια αναμείξτε. Αυτό θα σας βοηθήσει να δώσετε ένα pop παγωμένου χρώματος αντί για υπερβολές.

Στη συνέχεια, μπορείτε να συνδυάσετε τις παγωμένες αποχρώσεις με μάσκαρα και ένα μαύρο eyeliner, αν θέλετε. Ή, για ένα πιο απαλό, smokey look πάρτε λίγη σκιά σε καφέ ή ροδακινί τόνους και δημιουργήστε ένα απαλό, διάχυτο εφέ στην εξωτερική άκρη για να εξισορροπήσετε το βλέμμα.

Όσον αφορά την επιδερμίδα, συνιστούμε τις ζεστές, ροδαλές ροζ αποχρώσεις για να δημιουργήσετε μια αναψοκοκκινισμένη όψη που λάμπει από υγεία. Εξάλλου, με το peach fuzz να αποτελεί το χρώμα της χρονιάς, το ρουζ σας πρέπει να είναι ανάλογο! Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα ελαφρύ λαμπερό ή παγωμένο highlight κατά μήκος της κορυφής των ζυγωματικών. Για τα χείλη. οι ειδικοί προτείνουν να επιλέξετε ένα ουδέτερο χρώμα χειλιών που σας ταιριάζει. Το επίκεντρο όλης αυτής της εμφάνισης είναι τα μάτια, οπότε το ζητούμενο είναι να επιλέξετε ένα χρώμα για τα χείλη που να τους δίνει ορισμό και διάσταση που να συμπληρώνει τα μάτια και όχι να τα ανταγωνίζεται.

5 looks που μας προσφέρουν έμπνευση για αυτό το hot makeup trend


Ο συνδυασμός λαμπερού δέρματος και λαμπερών ματιών δείχνει απολύτως εντυπωσιακός στην Jourdan Dunn.


Η Hailey δημοσίευσε πρόσφατα αυτό το μακιγιάζ και έχoυμε εμμονή με το ροζ ρουζ της.


Είναι σίγουρα πιο εντυπωσιακό, αλλά το έντονο χρώμα κάνει αυτό το look τόσο διασκεδαστικό για την εορταστική περίοδο.


Η Rosie Huntington-Whiteley πρόσθεσε μαύρο eyeliner στο παγωμένο μακιγιάζ της και είναι ασφαλές να πούμε ότι το λατρέψαμε.


Μη φοβηθείτε να προσθέσετε eyeliner και στη γραμμή του νερού για να κάνετε τα μάτια σας να ξεχωρίσουν.

Κεντρική φωτογραφία: @hoskelsa