fbpixel

Search icon
Search
5 hairstyles που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε στα events των Χριστουγέννων
HAIR & NAILS

5 hairstyles που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε στα events των Χριστουγέννων

Τα ιδανικά και εύκολα χτενίσματα για μαλλιά μεσαίου μήκους


Το να έχετε μια δικαιολογία για να κάνετε ένα glamorous look είναι ένα τεράστιο μέρος αυτού που κάνει την περίοδο των γιορτών τόσο διασκεδαστική. Τίποτα δεν χαρίζει χαμόγελο στο πρόσωπό σας όσο το να σχεδιάζετε το ντύσιμό σας για το γιορτινό πάρτι και να φτιάχνετε τα μαλλιά και το μακιγιάζ σας με τη χριστουγεννιάτικη μουσική να παίζει στο παρασκήνιο. Όταν πρόκειται για Christmas events, οι λάμψεις και οι φιόγκοι ενθαρρύνονται ανεπιφύλακτα. Ο έγκαιρος σχεδιασμός του χτενίσματός σας μπορεί να σας εξοικονομήσει χρόνο και άγχος κατά την προετοιμασία για το ιδιαίτερο γεγονός, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε την εμπειρία ακόμη περισσότερο.

Εμπνευστείτε από αυτά τα 5 χαριτωμένα και εύκολα χτενίσματα για μεσαίου μήκους μαλλιά!


1. Wet-Look Chignon

0d3a9e3017dc4e457e6b6f76bd361410.jpg

Αν ψάχνετε για ένα εύκολο, κομψό στιλ για τα μαλλιά σας, αυτό είναι το κατάλληλο look για εσάς. Αυτό το στιλ λειτουργεί καλύτερα σε μεσαίου μήκους ίσια μαλλιά ή σε μαλλιά που είναι ελαφρώς σγουρά. Για να πετύχετε αυτό το υγρό, κομψό look, ξεκινήστε χτενίζοντας μια εύλογη ποσότητα ενός προϊόντος styling (όπως ένα gel ή ένα primer) στα μαλλιά σας από τις ρίζες μέχρι τις άκρες, αποφεύγοντας τις αφέλειές σας αν θέλετε να τις αφήσετε έξω.

Συγκεντρώστε τα μαλλιά σας σε μια χαμηλή αλογοουρά, αφήνοντας έξω μερικά κομμάτια που πλαισιώνουν το πρόσωπο, και στερεώστε τα με μια διάφανη κορδέλα. Στριφογυρίστε τα μήκη των μαλλιών σας σε έναν κότσο και στερεώστε τον με ένα ελαστικό μαλλιών που ταιριάζει με το χρώμα των μαλλιών σας. Μπορείτε να αφήσετε αυτό το απλό, αλλά κομψό χτένισμα να μιλήσει από μόνο του ή να προσθέσετε ένα γιορτινό αξεσουάρ μαλλιών για να συμπληρώσετε το ντύσιμό σας.

2. Γαλλική πλεγμένη αλογοουρά

7bf0c1cd5d38b5cf5886a2c881a81793.jpg

Αυτό το στυλ είναι λίγο πιο edgy από την παραδοσιακή γαλλική πλεξούδα και είναι ιδανικό για μεσαίου μήκους μαλλιά που έχουν κάποιες πιο κοντές αφέλειες. Λειτουργεί καλύτερα σε μαλλιά που έχουν λίγο κράτημα και όγκο. Αν τα μαλλιά σας είναι ίσια, ξεκινήστε με ένα σπρέι για texture και στεγνώστε με πιστολάκι για να προσθέσετε υφή.

Τώρα, δημιουργήστε μια γαλλική πλεξούδα ξεκινώντας από την κόμη σας και σταματώντας περίπου στη μέση του κεφαλιού σας. Μπορείτε να σταματήσετε στο ύψος των αυτιών σας ή να πάτε πιο χαμηλά ή πιο ψηλά και να αφήσετε τις αφέλειες ή τα κομμάτια που πλαισιώνουν το πρόσωπο, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Στερεώστε την πλεξούδα με ένα λαστιχάκι για να δημιουργήσετε μια αλογοουρά. Προσθέστε όγκο και υφή τραβώντας μικρά τμήματα της πλεξούδας. 

Extra tip: Ως μπόνους, αυτό το στυλ μπορεί να μετατραπεί σε ένα edgy updo, τυλίγοντας τις άκρες των μαλλιών σας γύρω από τη βάση της αλογοουράς και στερεώνοντάς την με ένα λαστιχάκι για να δημιουργήσετε ένα messy bun.

3. Sleek & Headband 

870b04ff4a32b0a4ee4b150f4512d868.jpg

Αν τα μαλλιά σας είναι ήδη ίσια, αυτό το holiday hairstyle είναι εύκολο να αναδημιουργηθεί σε μεσαίου μήκους μαλλιά μέσα σε λίγα λεπτά. Για να πετύχετε το look, περάστε τα μαλλιά σας με ένα σίδερο για να τα κάνετε τελείως ίσια. Απλώστε μια ή δύο σταγόνες λάδι μαλλιών στα μήκη των μαλλιών σας για να εξαλείψετε το φριζάρισμα και να προσθέσετε λάμψη. Βουρτσίστε τα μαλλιά σας πίσω από τα αυτιά σας, αφήνοντας έξω αφέλειες που πλαισιώνουν το πρόσωπο. Προσθέστε ένα εορταστικό headband πίσω από τα αυτιά σας και είστε έτοιμες.

4. Space Buns 

567d63647f4eb3d6cbce9482038c6f46.jpg

Αν αυτές τις γιορτές προτιμάτε να αγκαλιάσετε την πιο χαριτωμένη σας πλευρά, δοκιμάστε αυτό το εύκολο χτένισμα για μεσαίου μήκους ίσια, κυματιστά ή ελαφρώς σγουρά μαλλιά.

Ξεκινήστε ψεκάζοντας τα μαλλιά σας με texturizing spray και χωρίστε τα στη μέση. Χωρίστε ένα μικρό τμήμα στη μία πλευρά του κεφαλιού σας, πηγαίνοντας από την κορυφή του αυτιού σας προς την κόμη. Στρίψτε τα μαλλιά σε έναν μικρό κότσο στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας και στερεώστε τα με ένα λαστιχάκι μαλλιών. Επαναλάβετε από την άλλη πλευρά. Τραβήξτε μερικά μικρά τμήματα σε κάθε πλευρά για να προσθέσετε υφή, επαναφέρετε τυχόν χαλαρές τρίχες στη θέση τους και προσαρμόστε τους κότσους μέχρι να είναι σχεδόν ομοιόμορφοι. Μη διστάσετε να προσθέσετε μερικά χαριτωμένα pom pom  ή λαμπερά αξεσουάρ για να ομορφύνετε το look.

5. High Ponytail με ένα διακριτικό velvet bow

15b4af494ad39e6dd3a0a931ac75f9d1.jpg

Τίποτα δεν λέει Χριστούγεννα όσο ένας βελούδινος φιόγκος και είναι μια μαλακή, βελούδινη έμφαση που είναι ιδανική για κάθε γιορτινό πάρτι ή ειδική εκδήλωση. Αναβαθμίστε αυτό το μεσαίου μήκους χτένισμα ακόμα περισσότερο προσθέτοντας ένα Christmas-accessorie στο τέλος του πόνυ σας!

Για να πετύχετε αυτό το look, απλώστε μερικές σταγόνες λάδι μαλλιών σε ίσια μαλλιά. Βουρτσίστε τα μαλλιά σας σε μια κομψή, λαμπερή ψηλή αλογοουρά και στερεώστε την με ένα διάφανο λαστιχάκι. Μη διστάσετε να αφήσετε έξω την αφέλειά σας ή μερικά κομμάτια για να πλαισιώσετε το πρόσωπό σας. Χρησιμοποιώντας ένα σίδερο για μπούκλες μεγάλου εύρους και μια στρογγυλή βούρτσα, αναποδογυρίστε τις άκρες της αλογοουράς σας. Ψεκάστε ελαφρά με texturizing spray για απαλό κράτημα και δέστε έναν μικρό βελούδινο φιόγκο στη βάση της αλογοουράς για αξεσουάρ.

Το τέλειο φινίρισμα

Ψάχνετε την τέλεια πινελιά για το χτένισμα των διακοπών σας; Δοκιμάστε μερικούς ψεκασμούς από τo hair perfume σας για να καταπολεμήσετε το φριζάρισμα, να προσθέσετε λαμπερή λάμψη και να αφήνετε το ακαταμάχητο άρωμα σας όπου κι αν πάτε!

Κεντρική φωτογραφία: @gisou