fbpixel

Search icon
Search
Η Kate Middleton επέστρεψε στα βασιλικά της καθήκοντα - και τώρα κάνει ένα από τα πιο αγαπημένα της πράγματα
PEOPLE & MOMENTS

Η Kate Middleton επέστρεψε στα βασιλικά της καθήκοντα - και τώρα κάνει ένα από τα πιο αγαπημένα της πράγματα

Σχεδόν ένα μήνα μετά το πέρας των χημειοθεραπειών


Καθώς η Kate Middleton επιστρέφει στα βασιλικά της καθήκοντα μετά την ολοκλήρωση της χημειοθεραπείας, η πριγκίπισσα της Ουαλίας επέστρεψε επίσης σε μερικές από τις αγαπημένες της ασχολίες. Την προηγούμενη Πέμπτη, η Kate παρακολούθησε ιδιωτικά την παράσταση μπαλέτου «Ζιζέλ» από το Εθνικό Μπαλέτο της Αγγλίας στο Sadlers Wells του Βόρειου Λονδίνου και αργότερα, ευχαρίστησε δημόσια τους ερμηνευτές δημοσιεύοντας ένα post στο Χ με το οποίο υπερασπίστηκε τη δημιουργικότητα της εταιρείας:

«Συγχαρητήρια και ευχαριστώ το ENBallet και το Sadlers Wells για τη δυνατή, συγκινητική και εμπνευσμένη ερμηνεία της Ζιζέλ του Akram Khan. Η δημιουργικότητα στα καλύτερά της!».

O ενθουσιασμός της Kate δεν περιορίζεται μόνο στο μπαλέτο: Έχοντας πλάι της τη Charlotte και το μικρότερο παιδί της, πρίγκιπα Louis, οι τρεις τους παρακολούθησαν μια μαγνητοσκόπηση του διαγωνισμού χορού Strictly Come Dancing τον Δεκέμβριο του 2023 με τον σύζυγό της, πρίγκιπα William, να είναι «τεράστιος θαυμαστής» της παράστασης. Το γεγονός ότι η Kate είναι αρκετά καλά για να κάνει ένα από τα αγαπημένα της χόμπι είναι ένας πολλά υποσχόμενος υπαινιγμός ότι η πριγκίπισσα επιστρέφει σιγά-σιγά στην κανονικότητα.

Μέχρι στιγμής, οι έξοδοι ήταν σπάνιες για την Kate φέτος, με την ανακοίνωση του Ιανουαρίου από το παλάτι του Kensington ότι είχε υποβληθεί σε μια άγνωστη κοιλιακή εγχείρηση και θα αναρρώσει μέχρι τον Απρίλιο και στη συνέχεια την αποκάλυψη της διάγνωσης καρκίνου από την Kate τον Μάρτιο. Αν και εμφανίστηκε στο Trooping the Colour, τον επίσημο εορτασμό των γενεθλίων του βασιλιά Καρόλου Γ' τον Ιούνιο, και στον τελικό τένις του Wimbledon αργότερα το καλοκαίρι, οι βασιλικοί παρατηρητές προειδοποιήθηκαν να μετριάσουν τις προσδοκίες τους για το πόσο συχνά θα έβλεπαν την πριγκίπισσα σε εξωτερικές επισκέψεις. Ακόμα και τώρα που τελείωσε με τη θεραπεία της, ο William προειδοποίησε ότι έχει ακόμα «πολύ δρόμο να διανύσει» στην ανάρρωσή της από τον καρκίνο.

Στο βίντεο στις αρχές Σεπτεμβρίου, όπου μοιράστηκε την πιο πρόσφατη ενημέρωση για την υγεία της, η Kate είπε: «Δεν μπορώ να σας πω τι ανακούφιση είναι που τελικά ολοκλήρωσα τη χημειοθεραπεία μου». Χαρακτήρισε τους εννέα μήνες θεραπείας της «απίστευτα σκληρούς» όχι μόνο για την ίδια, αλλά και για την οικογένειά της. «Το ταξίδι του καρκίνου είναι περίπλοκο, τρομακτικό και απρόβλεπτο για όλους, ειδικά για εκείνους που βρίσκονται πιο κοντά σας… Ανυπομονώ, ωστόσο, να επιστρέψω στη δουλειά και να αναλάβω μερικές ακόμη δημόσιες δεσμεύσεις τους επόμενους μήνες, όταν μπορέσω. Παρά τα όσα έχουν προηγηθεί, μπαίνω σε αυτή τη νέα φάση ανάκαμψης με μια ανανεωμένη αίσθηση ελπίδας και εκτίμησης της ζωής».

459054168-482656517984043-6503601435155899093-n.jpg
Tatler


Αν και η Kate άρχισε να εργάζεται από το σπίτι το καλοκαίρι, το προσωπικό της πρόγραμμα εργασίας έχει αυξηθεί τις τελευταίες ημέρες. Αρχικά, συναντήθηκε με το βασικό προσωπικό για να ενημερωθεί σχετικά με την κατάσταση του Κέντρο Πρώιμης Παιδικής Ηλικίας (Centre for Early Childhood), ενός πολύπλευρου έργου και νωρίτερα αυτή την εβδομάδα φιλοξένησε ένα συνέδριο σχεδιασμού για την ετήσια συναυλία της για τα κάλαντα των Χριστουγέννων, η οποία θα σηματοδοτήσει την τέταρτη φορά που ηγείται της εκδήλωσης.