fbpixel

Search icon
Search
Kate Middleton: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το τέλος των χημειοθεραπειών και τα χαμόγελα
PEOPLE & MOMENTS

Kate Middleton: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το τέλος των χημειοθεραπειών και τα χαμόγελα

Αέρας ανανέωσης για την πριγκίπισσα της Ουαλίας, που κοιτάζει μπροστά με μεγαλύτερη αισιοδοξία


Τους τελευταίους μήνες τα βλέμματα είναι συνεχώς στραμμένα επάνω της. Η προσοχή όλων είναι σε αυτήν και τα διεθνή media παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον την εξέλιξη και την πορεία της υγείας της. Την ίδια στιγμή, η Kate Middleton έδωσε τη δική της, σκληρή μάχη και πάλεψε με τον καρκίνο, για να βγει τελικά νικήτρια, ολοκληρώνοντας τον απαραίτητο κύκλο των χημειοθεραπειών της με επιτυχία, όπως μοιράστηκε πρόσφατα η ίδια.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας κοιτάζει πλέον μπροστά και τώρα, πραγματοποίησε και την πρώτη της, δημόσια εμφάνιση μετά συγκινητικό video, με το οποίο αποκάλυψε πως ολοκλήρωσε τις θεραπείες της, επιστρέφοντας στα βασιλικά της καθήκοντα. Πού βρέθηκε η Kate;

Ξανά στο επίκεντρο η πριγκίπισσα!

Ο William και τα χαμόγελα

Σε όλο αυτό το διάστημα, από την πρώτη στιγμή της διάγνωσης, η Kate Middleton είχε σταθερά στο πλευρό της την οικογένειά της, με τον William -κυρίως- να πρωταγωνιστεί και να στέκεται σε κάθε βήμα δίπλα της. Ήταν το στήριγμά της κι όπως έχει σημειώσει και η ίδια στα μηνύματά της, ήταν ο άνθρωπος που της στάθηκε και την κράτησε όρθια ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές, βάζοντας τον εαυτό του σε δεύτερη μοίρα. Έκανε κι αυτός ένα break όταν χρειάστηκε, έκανε ένα step back και περιόρισε στον μέγιστο βαθμό τις δημόσιες εμφανίσεις του, προκειμένου να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της γυναίκας του, που κλήθηκε να δώσει μία σκληρή μάχη. Δεν αποτελεί μυστικό πως η σχέση τους, έστω κι έτσι, δοκιμάστηκε σε μεγάλο βαθμό κι οι δεσμοί τους έγιναν πιο ισχυροί, με την Kate και τον William να κοιτούν πλέον μπροστά, αφήνοντάς τα όλα αυτά πίσω τους.

Το ζευγάρι, πραγματοποίησε τώρα την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, μετά το σχετικό μήνυμα της Kate, με το οποίο ανακοίνωσε πως ολοκλήρωσε τον απαραίτητο κύκλο χημειοθεραπειών, καθώς βρέθηκε σε εκκλησία κοντά στο βασιλικό κτήμα, Balmoral, στη Σκωτία, προκειμένου να παρακολουθήσει τη λειτουργία δίπλα στον βασιλιά Κάρολο και την Camilla. «Η Κate Middleton έδειχνε καλά την ώρα που κατευθύνονταν στον ναό για την κυριακάτικη λειτουργία, στην πρώτη φορά που εμφανίζεται δημόσια μετά την αποκάλυψη των καλών ειδήσεων ότι η χημειοθεραπεία της έχει τελειώσει», σημείωσε μεταξύ άλλων η Daily Mail κι αναμφίβολα, η εικόνα, αυτή, των royals προκαλεί πολλά χαμόγελα στους Βρετανούς -κι όχι μόνο- που παρακολουθούν όλο αυτό το διάστημα με τη δική τους αγωνία την πορεία της υγείας της πριγκίπισσας.

Η μάχη και η μεγάλη νίκη

shutterstock-2485788409.jpg

«Καθώς το καλοκαίρι τελειώνει, δεν μπορώ να σας περιγράψω τι ανακούφιση είναι που ολοκλήρωσα επιτέλους τη χημειοθεραπεία μου. Οι τελευταίοι εννέα μήνες ήταν απίστευτα δύσκολοι για εμάς ως οικογένεια. Η ζωή, όπως ξέρετε, μπορεί να αλλάξει σε μια στιγμή και έπρεπε να βρούμε έναν τρόπο να περιηγηθούμε στα φουρτουνιασμένα νερά σε έναν άγνωστο δρόμο. Το ταξίδι του καρκίνου είναι πολύπλοκο, τρομακτικό και απρόβλεπτο για όλους, ειδικά για τους πιο κοντινούς σας ανθρώπους.

Το να κάνω ό,τι μπορώ για να μείνω απαλλαγμένη από τον καρκίνο είναι τώρα ο στόχος μου. Αν και έχω τελειώσει τη χημειοθεραπεία, ο δρόμος μου προς την επούλωση και την πλήρη ανάρρωση είναι μακρύς και πρέπει να συνεχίσω να προχωράω κάθε μέρα όπως αυτή έρχεται. Ωστόσο, ανυπομονώ να επιστρέψω στη δουλειά και να αναλάβω μερικές ακόμα δημόσιες δεσμεύσεις τους επόμενους μήνες, όταν μπορέσω. Παρά τα όσα έχω περάσει πριν μπω σε αυτή τη νέα φάση ανάκαμψης με μια ανανεωμένη αίσθηση ελπίδας και εκτίμησης της ζωής». Με αυτά τα λόγια, η Kate Middleton γνωστοποίησε πριν από μερικές ημέρες πως έκλεισε ο κύκλος των χημειοθεραπειών και κάπως έτσι, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η μεγάλη της μάχη με τον καρκίνο. Το 2024 ξεκίνησε με δύσκολο και διαφορετικό τρόπο για εκείνη και οι επόμενοι μήνες ήταν δύσκολοι από πολλές διαφορετικές απόψεις, ωστόσο, η ίδια δεν έχασε την αισιοδοξία και το χαμόγελό της. Ήταν αυτή που απευθύνθηκε στον κόσμο στις πιο σημαντικές στιγμές και πάντα φρόντιζε να μιλάει με απλότητα και ειλικρίνεια.

Στην εμφάνισή της μαζί με τον William, η πριγκίπισσα της Ουαλίας φόρεσε ένα από τα αγαπημένα της χακί καπέλα, το οποίο είχε επιλέξει ξανά στο παρελθόν για την παρουσία της σε εκκλησιαστικές λειτουργίες κι αυτό που σημείωσαν παρευρισκόμενοι, ήταν πως η Kate ήταν αρκετά ευδιάθετη και έλαμπε από χαρά στο πλευρό του William και των υπόλοιπων μελών της βασιλικής οικογένειας, απολαμβάνοντας το γεγονός πως πλέον μπορεί ξανά να επιστρέψει στη δική της «κανονικότητα». Έδειξε σε όλους πως είναι μία γυναίκα με απίστευτη, εσωτερική δύναμη. Έδειξε σε όλους πως είναι μία πραγματική μαχήτρια και τώρα, συνεχίζει τη ζωή της βγαίνοντας κερδισμένη από την πιο σκληρή της μάχη, έχοντας στο πλευρό της τον William και τα αγαπημένα της πρόσωπα...