fbpixel

Search icon
Search
Home Office: Τα βήματα για να ανανεώσετε το γραφείο του σπιτιού σας τη νέα χρονιά
INTERIORS

Home Office: Τα βήματα για να ανανεώσετε το γραφείο του σπιτιού σας τη νέα χρονιά

Μικρές πινελιές που θα κάνουν τη διαφορά


Η εποχή μετά την περίοδο των γιορτών είναι ιδανική για να ανανεώσουμε τους χώρους μας κι έτσι να αλλάξουμε και πάλι διάθεση. Πέρα από τα γνωστά σημεία μέσα στο σπίτι, όπως το σαλόνι και τα υπνοδωμάτια, το γραφείο αποτελεί μια γωνία που πολλές φορές δεν ξέρουμε πώς να διαμορφώσουμε. Αντλώντας έμπνευση τόσο από τις hot αυτήν τη στιγμή τάσεις όσο και από άλλες πιο διαχρονικές, παρακάτω καταγράψαμε τα steps στα οποία αξίζει να προχωρήσετε με σκοπό να ανανεώσετε με μικρές πινελιές την office area της κατοικίας σας.

Get inspired!

C is for colors

a-vibrant-home-office-with-bold-blue-walls-colorful-artworks-and-a-rug-mismatching-chairs-and-a-statement-plant-in-the-corner.jpg
DigsDigs

Σε περίπτωση που οι total white χώροι σας φαίνονται αδιάφοροι, τότε τολμήστε να γεμίσετε το γραφείο σας με χρώματα. Είναι ο πιο εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος για να ανεβάσετε τη διάθεσή σας και να νιώθετε πάντα γεμάτοι όρεξη για να φέρετε επιτυχώς εις πέρας κάθε project που αναλαμβάνετε. Hot αποχρώσεις για φέτος, δεν είναι άλλες πέρα από το μπλε, το πράσινο και φυσικά το peach fuzz που αναδείχθηκε color of the year από την Pantone.

Plants everywhere

4indoor-plant-home-office-ideas.jpg
Balcony Garden Web

Τα φυτά είναι ο ιδανικός τρόπος για να ανανεώσετε την ατμόσφαιρα του γραφείου σας, γι' αυτό και η ύπαρξη τους καλό είναι να σας αφορά. Πέρα από όμορφα σαν πινελιά και το τέλειο pop of color, αποτελούν πηγή καθαρού οξυγόνου και με λίγη φροντίδα μπορούν να γίνουν οι καλύτεροί σας φίλοι.

Wooden surfaces for a cozy vibe

minimalist-home-office-setup-30-1024x1024.jpg
Kreafolk

Το ξύλο έχει τον τρόπο να προσδίδει ζεστασιά όπου κι αν τοποθετηθεί, ενώ θεωρείται ένα από τα πιο βασικά υλικά κατασκευής, με αποτέλεσμα να πρωταγωνιστεί σε κάθε σύγχρονη κατοικία. Τα καλά νέα είναι πως αποτελεί μια διαχρονική επιλογή, η οποία πάντα θα είναι trendy όσο κι αν αλλάξουν οι τάσεις στον χώρο του interior design. Προτιμήστε μια ανοιχτή απόχρωση που θα φωτίσει τον χώρο σας.

A gallery wall

a-beautiful-and-refined-home-office-with-a-rich-stained-desk-and-a-chair-a-colorful-gallery-wall-on-an-arched-wall-1.jpg
DigsDigs

Τοποθετήστε τα αγαπημένα σας posters, φτιάχνοντας ένα gallery wall που θα φέρει την υπογραφή σας ή επιλέξτε ένα εντυπωσιακό pattern σε ταπετσαρία που θα λειτουργήσει εκπληκτικά. Θα δείτε κατευθείαν τον χώρο σας να παίρνει άλλη μορφή, που θα είναι πιο ιδιαίτερη και θα έχει δημιουργηθεί με βάση το προσωπικό σας γούστο.

Minimal lovers

im-848923.jpg
The Wall Street Journal

Για εσάς που οι χώροι σας είναι περιορισμένοι, υπάρχουν πρακτικές λύσεις που ενδεχομένως δεν είχατε σκεφτεί. Εντοπίστε το πιο φωτεινό σημείο της κατοικίας σας και σκεφτείτε πώς θα μπορούσατε να στήσετε το γραφείο σας εκεί, ποιες θα είναι οι διαστάσεις του για να μην κλείνει τον χώρο και, τελικά, πόσο θα σας εξυπηρετήσει για τις ώρες που εργάζεστε. Καλό είναι να μην το φορτώσετε με περιττά αντικείμενα, αλλά να κινηθείτε σε μινιμαλιστικές γραμμές για να φαίνεται πάντα καθαρό και τακτοποιημένο. Δε θα πιστεύετε με το πόσο αρμονικό θα είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Details that matter

home-office-ideas-3.jpg
Home Decorating Ideas Blog

Για τον τον καθένα ορίζεται διαφορετικά η πηγή έμπνευσης και αυτή συνήθως προέρχεται από αντικείμενα που έχουν κάποιο background story, που μας θυμίζει όμορφες στιγμές και μας δίνει το απαραίτητο motivation για να εργαστούμε. Συγκεντρώστε όσα έχουν συναισθηματική αξία για εσάς στον χώρο όπου εργάζεστε, ή ακόμα διακοσμήστε το σημείο με quotes και φωτογραφίες που αφήνουν τη φαντασία σας ελεύθερη και σας κάνουν πιο δημιουργικούς.